Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Yosel ja w lato miałam taki cykl. Cycki bolały mnie już od 9dc a wiem że jeszcze owulki nie było. I tak do końca cyklu bolały. A owulka była w 13dc, prg na ładnym poziomie w 7dpo, prl była wtedy 11. Też nie mam pojęcia skąd się wziął ten ból. Chyba organizm musi czasem odskoczyć od norm
to pocieszylas mnie bo zaczelam sie juz stresowac ze cos nie tak jest bo nigdy nie mialam tak... chyba jednak zbadam sobie prl.KateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Karolina, jutro/pojutrze możesz już testować, będzie wiadomo co i jak
Mnie brzuch bolał identycznie jak na @, łącznie z plamieniami..a wyszły dwie kreski.
Powodzenia!
Dzięki Summer
jutro zrobię bobo-test i jak @ nie przyjdzie to w środę pójdę na betę, jak Pani dr przykazała. -
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Dzięki dziewczyny. To zostaje przy neo póki co, cenowo jednak przepaść, a może dojdę do wprawy. Fakt, teraz mi się tak ręce trzęsą że czasami przy jednym zastrzyku trzy dziurki robię... a w brzuch tylko dajecie czy uda też?
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny czy ktoras z was ma na zbyciu metformax?
Edit, mam 3 blistry po 15 tabletek + 2 czyli w sumie 47 chetnie sie pozbede, bo aktualnie jade na glucophage xr i raczej nie wróce do metformaxu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 19:21
Yoselyn82, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Ja mam chyba 2 blistry 500. Moge Ci wysłać
wyslalam zaproszenie na privMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Staraczka u mnie tak samo, ale z fraxi tez tak miałam. Muszą być jakieś mniej unerwione miejsca, ciekawe... Ty od początku się kłujesz? Nie brakuje Ci miejsc? Ja za bardzo wybiegam, ale już mam obawy że nie będę miała gdzie zrobić zastrzyka później... jednak wizja przynajmniej 12 miesięcy na zastrzykach psychicznie troszkę męczy. Ale czego się nie zrobi...
Malka jak są wskazania i może pomoc to znajdziesz siłę i sobie poradzisz! -
nick nieaktualnypilik wrote:Staraczka u mnie tak samo, ale z fraxi tez tak miałam. Muszą być jakieś mniej unerwione miejsca, ciekawe... Ty od początku się kłujesz? Nie brakuje Ci miejsc? Ja za bardzo wybiegam, ale już mam obawy że nie będę miała gdzie zrobić zastrzyka później... jednak wizja przynajmniej 12 miesięcy na zastrzykach psychicznie troszkę męczy. Ale czego się nie zrobi...
Malka jak są wskazania i może pomoc to znajdziesz siłę i sobie poradzisz!pilik lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa ale ty sie kłujesz prolutexem? a nie przeciwzakrzepowymi?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie przejmuje się samym kłuciem. To nie problem, tylko, że tyle to będzie trwało. Ale już mi gin zapowiedział że jak przyjdę na pierwsza wizytę ciążowa to mi coś zapisze. Na razie biorę acard.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 19:35
-
Agniechaaaa wrote:Dokładnie ale igła to igła kwestia przyzwyczajenia
wlasnie igla to igla, a gdzie robisz zastrzyki, w brzuch? bo ja robilam w posladek prolutexMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️