Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dbajcie tam i siebie
Dziewiczy jestem przerażona jutro beta, boje sie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Szybki update. Krwawienie ustało. Szyjka kłuje, nie mogę juz nawet siedzieć. Tylko leżenie i wc. dostałam jeść, i humor lepszy.
Panan ja bym zmieniła lekarza, i sama zrobiła bakteriologie.
Ps
Dla mnie iui to jest strata kasy, to samo mi powiedzieli w gync, i invimedzie. To zwiększa szanse o 4% wiecej niż przy normalnym stosunku
Aksamitna ja też nie lubię szpitali, ale tam przynajmniej nie będziesz się tak stresować, bo będziesz pod stała opieką. Odpoczywaj dużo i dbaj o siebie i maluchy.
Dziewczyny ja też nie miałam robionego hsg, mam iść tylko na kontrolę endometrium w przyszłym cyklu. -
Agniechaaaa wrote:Spoko ja z tamtąd przeszłam do macierzyństwa. Tam sa prywatne gabinety szlachcica i praktycznie wszystcy lekarze z macierzyństwa tez tam przyjmują
Tylko nie mają w cenniku hsg. Nie wiesz ile kosztuje? Lepsze sono-hsg czy zwykłe hsg -
panan12 wrote:Tylko nie mają w cenniku hsg. Nie wiesz ile kosztuje? Lepsze sono-hsg czy zwykłe hsg
-
Aguś jak się czujesz przed jutrem? Bardzo mocno trzymam kciukasy za ciebie.
Ja po przemyśleniu mojego życia i planów postanowiłam, że na razie pracy nie zmieniam, ponieważ musiałabym poczekać jakieś kolejne 2 lata ze staraniami, wiecie umowa na czas nieokreślony i te sprawy, a młodsza już nie będę. Idąc za ciosem zaczynamy starania najszybciej jak to będzie możliwe, skoro w obecnej pracy i tak już wszyscy wiedzą.
W czerwcu kończymy prawdopodobnie budowę domu więc jakby się udało, to fajnie by się wszystko poskładało.
Będę na razie ogarniać biznes dodatkowy, żeby sobie dorobić do swoich fanaberii, zobaczymy co z tego wyjdzie.staraczka1111, Lunaris, Flowwer, panan12, summer86, Czrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:A które bardziej polecacie? Może zacznijmy od tego które lepsze jest bo to jest dla mnie najważniejsza informacja a po niej które mniej boli
Podobno lepsze jest rtg hsg ale boli. Ja nie mam porównania do sono bo miałam tylko rtg. Ale dla mnie to było niestety tragiczne przeżycie.
Natomiast każda kobieta przechodzi to inaczej - była ze mną babeczka która wyszła i mówiła ze spoko ze prawie ja nie bolało. Ja potem jeszcze plamilam dwa dni i na drugi dzień wzięłam wolne bo nie mogłam wstać z łóżka. Teraz gdybym musiała to powtórzyć to już bym zdecydowała się na sono albo wcale👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Aksamitna wrote:Zostawiają mnie w szpitalu, jestem wściekła. ;/ kolejny tydzień na oddziale
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateKum cieszę się, że wracasz mam podobne dylematy z pracą i też ciągle odwlekam zmianę, ale przy nowej ciężko byłoby starania ogarnąć.
panan, ja miałam rtg HSG i dla mnie było do przeżycia mimo przytkanego prawego jajowodu (przy przytkanych podobno bardziej boli, bo kontrast gorzej przechozi). -
Agniechaaaa wrote:Na 7 jadę do diagnostyki
Beta Agusi
Amy wizyta z testem
Bazylkove ustalenie terminu zabiegu
Ja biopsja
Meśka podgląd kurnika
Aksamitna usg bobasów
Malka usg
pilik betasummer86, panan12, Izape_91, Czrna 81, Agniechaaaa, KateHawke, Meśka, KateKum, pilik, Bajkaaa, Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:KateKum cieszę się, że wracasz mam podobne dylematy z pracą i też ciągle odwlekam zmianę, ale przy nowej ciężko byłoby starania ogarnąć.
panan, ja miałam rtg HSG i dla mnie było do przeżycia mimo przytkanego prawego jajowodu (przy przytkanych podobno bardziej boli, bo kontrast gorzej przechozi).
Ale co się nie robi żeby mieć dzidziusia boję się bardzo ale co zrobić bez tego się nie dowiem jakie są przyczyny niepowodzeń. Jak ogólnie wygląda to hsg? Wkładają coś do szyjki? -
Panan, tak, muszą kontrast podać do środka, więc trzeba przez szyjkę się przedostać. Poczytaj na spokojnie w internecie, samo badanie trwa 5 minut.
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Czyli o 10 jak zawsze pozytywna beta ?
Beta Agusi
Amy wizyta z testem
Bazylkove ustalenie terminu zabiegu
Ja biopsja
Meśka podgląd kurnika
Aksamitna usg bobasów
Malka usg
pilik beta