Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gg88 wrote:tak dalej do Barana, ale już sama nie wiem do kogo lepiej się skierować - myślałam o
Daniel Kurczyńskim czy go nie spróbować...
Raczej radziłabym Ci zmianę lekarza na takiego który zajmuje się niepłodnością i ma w tym doświadczenie. Nie znam tego Kurczynskiego, masz go z polecenia ?
Bo jesli nie to wiesz znowu moze sie uda, moze nie a jak pojdziesz do sprawdzonego czlowieka to wiesz ze bedziesz w dobrych rękach.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Meska masz rację, mówcie kogo polecacie w tych Katowicach i zadzwonię się umówić zobaczymy jakie będą terminy.
Dziś i tak szybko pobiegnę po antybiotyk bo @ powoli się rozkręca i chce już dziada tępić.Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyDziewczyny, czuje się trochę odrzucona od forum, stąd też mało się wypowiadam, przypuszczam że wy sobie myślicie... "O znowu napisała, czego ona tu jeszcze szuka?"
Przecież nic nie wnoszę do forum. Czuje się jak taka jedna P---N.
I teraz pewnie sobie myślicie:
I po co Ona Nam to pisze.?
.
.
.
Odpowiadam:
Nie wiem. -
Paulina.G wrote:A ja odliczam do wyników bety. Moj eM nic jeszcze nie wie Zamówiłam wczoraj nadruk na body "Tata #1 " i dzisiaj ide po odbiór. Życzę Wam Kochane miłego dnia ❤Paulina.G wrote:Dziewczyny beta 212.. zaraz się dowiem czy bede jutro lub dziś dawać ponownie krew na sprawdzenie wzrostu
Daj znać jak zareaguje na wiadomość bo beta ładna i ma ładnie przyrastać
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dziewczyny, czuje się trochę odrzucona od forum, stąd też mało się wypowiadam, przypuszczam że wy sobie myślicie... "O znowu napisała, czego ona tu jeszcze szuka?"
.
.
.
Odpowiadam:
Nie wiem.KateHawke, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
gg88 wrote:Meska masz rację, mówcie kogo polecacie w tych Katowicach i zadzwonię się umówić zobaczymy jakie będą terminy.
Dziś i tak szybko pobiegnę po antybiotyk bo @ powoli się rozkręca i chce już dziada tępić.
Mnie poleciła Inna i Aksamitna dr Annę Cygal z Invimedu w Katowicach. Jak dotąd jestem z niej bardzo zadowolona a terminy też nie są odległe.KateHawke, Aksamitna lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
-Monika- wrote:Dziewczyny, czuje się trochę odrzucona od forum, stąd też mało się wypowiadam, przypuszczam że wy sobie myślicie... "O znowu napisała, czego ona tu jeszcze szuka?"
.
.
.
Odpowiadam:
Nie wiem.
Monika...co to za pesymizm kochana? My tu wszystkie Was kochamy i odpowiadamy w miarę możliwości. Czasem umknie jakiś post ale to trzeba wybaczać bo większość z nas jest w pracy i dzielimy tę uwagę między forum a nasze obowiązki. Każda ma taki okres w którym trochę jej smutno, ma poczucie bezsensu. Kotku to minie zobaczysz. Też tak miałam ale staram sie iść do przodu bo stanie w miejscu nic nie dawało prócz smutku i bezsilności.
Także dużo buziaczków pocieszenia dla Ciebie i tulasków i marudź ile chcesz jeśli to ci pomoże pozbyć sie smutku -
gg88 wrote:Meska masz rację, mówcie kogo polecacie w tych Katowicach i zadzwonię się umówić zobaczymy jakie będą terminy.
Dziś i tak szybko pobiegnę po antybiotyk bo @ powoli się rozkręca i chce już dziada tępić. -
AAAAAAAA! To teraz ja się trochę powściekam... pamiętacie jak w poprzednim cyklu gość odmówił mi HSG bo byłam na stymulacji CLO? Otóż wg mojej gin było to niezgodne ze sztuką. Teraz stoję przed tym samym wyborem, wiec dzwoniłam do szpitala w którym będą mi robić sono (zmieniłam miejsce po ostatniej akcji) I TAM NIE MA Z TYM PROBLEMU!!! Więc przez jakiegoś głupiego gościa nie zrobiłam HSG w poprzednim cyklu! no, wiec zaczynam dziś brać CLO a za tydzień sonoHSG dzisiaj będę wiedzieć czy 30 czy 31
Nowa, mój też bierze androvit ale nie wiem jakie są efekty
Agniechaaa, ale do donkeya i adapterów pasuje zarówno maxi cosi, cybex, jak i kiddy i pewnie gdzieś można kupić tez zestaw jak kupisz to przyjadę pooglądaćAmy333 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Hej! Wybaczcie ale nie dam rady Was nadrobić... Utknęłam w połowie miesiąca i nie mam kiedy wrócić do lektury... Strasznie Wam wszystkim kibicuję i bardzo cieszę się z serduszek na pierwszej stronie! Nie ukrywam że chyba najbardziej ucieszyły mnie te przy Summer i Agniechaa! Wszystkim pozostałym życzę powodzenia i dużo siły!
A my eczoraj mieliśmy połówkowe w Warszawie i mimo, że nie mam żadnego zdjęcia ani nie widziałam ekranu to cieszę się strasznie, że nasz synek jest zdrowy! Waży ok. 360g i mój guru od usg nie dopatrzył się żadnych nieprawidłowości! Kamień spadł mi z serca i teraz chyba mogę na prawdę odetchnąć
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i macie tonę wirusków ode mnie i mojego małego (bezimiennego jeszcze) mężczyzny! #-$&_($+&#&$'%+-$:%(-#&#"%-&$+#Flowwer, Agniechaaaa, -Monika-, Amy333, Yoselyn82, Karolina90, KateHawke, summer86, Czrna 81, Lunaris, Jedna_z_Wielu, blue00 lubią tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Meśka wrote:Mnie poleciła Inna i Aksamitna dr Annę Cygal z Invimedu w Katowicach. Jak dotąd jestem z niej bardzo zadowolona a terminy też nie są odległe.
Gg warto iść do Cygal niż wydawać kase na konowałów.
A dziady trzeba szybko wyleczyć bo może namieszać w organizmie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:AAAAAAAA! To teraz ja się trochę powściekam... pamiętacie jak w poprzednim cyklu gość odmówił mi HSG bo byłam na stymulacji CLO? Otóż wg mojej gin było to niezgodne ze sztuką. Teraz stoję przed tym samym wyborem, wiec dzwoniłam do szpitala w którym będą mi robić sono (zmieniłam miejsce po ostatniej akcji) I TAM NIE MA Z TYM PROBLEMU!!! Więc przez jakiegoś głupiego gościa nie zrobiłam HSG w poprzednim cyklu! no, wiec zaczynam dziś brać CLO a za tydzień sonoHSG dzisiaj będę wiedzieć czy 30 czy 31
Nowa, mój też bierze androvit ale nie wiem jakie są efekty
Agniechaaa, ale do donkeya i adapterów pasuje zarówno maxi cosi, cybex, jak i kiddy i pewnie gdzieś można kupić tez zestaw jak kupisz to przyjadę pooglądaćBocianiątko lubi tę wiadomość
-
Hej laski jestem tu nowa czy kttos na dniach testuje ?
Powiedzcie mi co byscie zrobily w mojej sytuacji. 5wrz mialam okres. Po miesiacu miesiaczka nie wystapila. Zaczelam uzywac testo i wyszly mi dwie krechy 14 i 15 paz. 15 i 16 bylo przytulanko. Ale czy wystapila owulacja tego nie wiem. Myslicie ze jutro moge przetestowac ? Nie moge juz wytrzymac tej niepewnosci18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Bocianiątko wrote:AAAAAAAA! To teraz ja się trochę powściekam... pamiętacie jak w poprzednim cyklu gość odmówił mi HSG bo byłam na stymulacji CLO? Otóż wg mojej gin było to niezgodne ze sztuką. Teraz stoję przed tym samym wyborem, wiec dzwoniłam do szpitala w którym będą mi robić sono (zmieniłam miejsce po ostatniej akcji) I TAM NIE MA Z TYM PROBLEMU!!! Więc przez jakiegoś głupiego gościa nie zrobiłam HSG w poprzednim cyklu! no, wiec zaczynam dziś brać CLO a za tydzień sonoHSG dzisiaj będę wiedzieć czy 30 czy 31
Kochana będę Cie meczyc o opis badania z każdym szczególem, ja dwa tygodnie po Tobie będę robic. Już mam stracha;-) -
gg88 wrote:a w jakich dawkach brałaś?? mój lekarz nie chce łączyć antybiotyków i w dodatku daje tylko na 5-7 dni... może coś mu dziś podpowiem ze np. koleżanka tak miałą i wyleczyła w ten sposób ;p tylko czy się nie obrazi...
Flo wiem skąd się ona bierze i chyba muszę porozmawiać z M...
doxycykline bralam 2x1 przez 3 tyg a Azytromycyne bralam po 1 dzien przez 2 tygMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris wrote:Kochana nie stresuj się. Będzie wszystko dobrze Fasolek sobie rośnie, ma się ok i niebawem zobaczysz piękny przyrost! Nie denerwuj się bo będziesz mieć nerwowe dziecko (moja ulubiona porada dla ciężarnej )
Ps czy taki wózek mogę kupić nawet jak nie mam dziecka? Będę wozić kotełka a w drugiej części zakupyLunaris lubi tę wiadomość
-
bocianiątko zapewne chodziło o mnie
Dzięki za odpowiedź :*Bocianiątko lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
-Monika- wrote:Dziewczyny, czuje się trochę odrzucona od forum, stąd też mało się wypowiadam, przypuszczam że wy sobie myślicie... "O znowu napisała, czego ona tu jeszcze szuka?"
.
.
.
Odpowiadam:
Nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 14:25
Kazio14 lubi tę wiadomość
-
i jest krok naprzód wizyta u dr Cygal 21 listopada o 13.00
Agniechaaaa, Bocianiątko, Bunia86, summer86, KateHawke, Flowwer, Meśka, Czrna 81, Lunaris, Madżka89 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r