Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
admiralka]Działa?
Jaki malućki człowieczek! Cudowne to jest, dziękuję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 17:52
admiralka, blue00 lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Admiralka dziecko cudne ale czy tam jest Twoje imię i nazwisko?
Admirałka, lepiej usuń post za chwilę jak się tu nacieszymy -
StaraczkaNika wrote:Sokole oko jesteś, Hope! My tu wszytskie tylko na dzidziusia zapatrzone, a Ty ogarniasz całościowo.
Admirałka, lepiej usuń post za chwilę jak się tu nacieszymyKateHawke, Karolina90, StaraczkaNika, Agniechaaaa, Flowwer, admiralka, Czrna 81, Anna Stesia, Sarna84, Maja84, Karma88 lubią tę wiadomość
-
admiralka wrote:Działa?
Amy zbieraj wiruski !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 16:52
admiralka, Lunaris, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Admiralka ale się cieszę! tak mi było smutno wtedy kiedy ci się nie udało. A tu takie cudowne wiadomości!
Nika to 3-go obie będziemy na wizytach będę trzymać kciukiadmiralka lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Aj bo ludzie są różni. Inaczej jak się kilka dziewczyn decyduje na przejście np ma fb. Wtedy wszyscy odkrywają tożsamość. Sama mam kilka dziewczyn stąd w znajomych. A tak w jedną stronę to lepiej być ostrożnym.
Ja też mam w znajomych na FB stąd przyjaciółkiMaja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:Admiralka ale się cieszę! tak mi było smutno wtedy kiedy ci się nie udało. A tu takie cudowne wiadomości!
Nika to 3-go obie będziemy na wizytach będę trzymać kciuki
Bocianiątko a mi lekarz w szpitalu powiedział "i w tym cyklu nie współżyjemy", czyli też jest z tej szkoły, że cykl z HSG trzeba odpuścić. Ja i tak odpuszczę, bo muszę się nawchłaniać folianów i zwalczyć homocysteinę, żeby potomkowi nie zaszkodzić. Najgorzej, że jak to ja, musiałam coś palnąć i się spytałam "Pan też?". Nie zaszczycił mnie odpowiedzią ;(KateHawke, Izape_91, bazylkove, lamka, Rucola, summer86, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Sokole oko jesteś, Hope! My tu wszytskie tylko na dzidziusia zapatrzone, a Ty ogarniasz całościowo.
Admirałka, lepiej usuń post za chwilę jak się tu nacieszymy
Tak zrobię :* -
Admiralka cudowne wieści! Trzymam bardzo kciuki za Wasz Cud
Ale tu zwierzyniec zrobiłyście
Psiaki cudowne, na myśl o pająku mam ciarki a sfinks ekstra! Siostra miała i przyznaje że charakter pis. Zawsze się śmiejemy że charty i sfinksy (i devony;)) to rodzeństwo bo mają taki sam charakter :p
Ja się dzisiaj nastresowałam, ale beta piękna - 771,1 (przed wczoraj była 340 )
Mam troszkę w morfologi poza normami, nie wiem czy przez zastrzyki czy co, w piątek pójdę do rodzinnego to może wyjaśni.
A dzisiaj chyba pojadę do gin innego żeby mi te leki ustawił i ocenił co i jakadmiralka, Agniechaaaa, Bunia86, Flowwer, KateHawke, StaraczkaNika, Aksamitna, Yoselyn82, lamka, Lunaris, Bajkaaa, Koteczka82, Sarna84, Karma88 lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Admiralka cudowne wieści! Trzymam bardzo kciuki za Wasz Cud
Psiaki cudowne, na myśl o pająku mam ciarki a sfinks ekstra! Siostra miała i przyznaje że charakter pis. Zawsze się śmiejemy że charty i sfinksy (i devony;)) to rodzeństwo bo mają taki sam charakter :p
Mam troszkę w morfologi poza normami, nie wiem czy przez zastrzyki czy co, w piątek pójdę do rodzinnego to może wyjaśni.
A dzisiaj chyba pojadę do gin innego żeby mi te leki ustawił i ocenił co i jak
Pięknie beta urosła!
Morfologie też mam troszkę poza normami i wysyłałam dziś zdjęcie wyników do mojego gina. Napisał że jest ok, że morfologia trochę słaba, ale damy radę.
Więc nie będę się martwić -
Admiralka gratuluje : * Dbaj o siebie i maleństwo : ) !!!!
StaraczkaNika ja tam działam... co za różnica. @ i tak przyjdzie.admiralka, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnypilik wrote:Admiralka cudowne wieści! Trzymam bardzo kciuki za Wasz Cud
A dzisiaj chyba pojadę do gin innego żeby mi te leki ustawił i ocenił co i jak -
nick nieaktualny
-
Blue Ale paskudny wybacz ale nkhdy nie przestanę panicznie reagować na pająki
nawet nie powiększamKarolina90, Czrna 81 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26