Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena wspaniałe wieści! Gratuluję i cieszę się razem z Tobą. Powtarzałas po 2 dniach ? Jeżeli tak to mega przyrost
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyLena, Agniecha - cóż za fantastyczne wiadomości przy piątku!!! Bardzo się cieszę!
Agniecha, Twoje dwie kropeczki są cudowne!!!
Ja psychicznie przygotowuję się na transfer, jutro o tej porze będę w trakcie.. Nikt z kliniki nie dzwonił żeby przełożyć albo odwołać wszystko więc chyba jest dobrze..
Mam pełne majty ze strachuinnamorata88, Bunia86, KateHawke, Aksamitna, Czrna 81, Meśka, Agniechaaaa, Flowwer, staraczka1111, Yoselyn82, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Ja byłam taka spięta że nie byłam w stanie nikogo opieprzyć, szczególnie że paninktira pobierają mi krew tak się przejęła ze mimo ze skończyła pracevto czekała ze mną na wynik i mnie potem strasznie wyściskała bo ka oczywiście płakałam
Wracam do domu odpocząć, dość wrażeń na dziś...
Dziękuje ze jestescie
Ważne że wszystko się wyjaśniło :*gratuluję Ci kochana odpoczywaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz j czekam na bete w klinicempobrali krew, przeliczać nie bede w kalkulatorku bo to inne labolatorium ale chce zeby była wielka :p
KateHawke, Karolina90, Bocianiątko, innamorata88, Barbarka1984, Emiilka, Bunia86, lamka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Aga a teraz wszyatkie czekamy na serduszkowe usg a wiem że będziesz miec stracha. Bete bedziesz powtarzać ?
Może to u ciebie dodatkowo kwestia proga i tego rozdania ♡♡
Lena to sobie wyobraź kobietę ktora robi pierwszą betę to bedzie przekinana na 100% o braku ciąży !!
Sylwia to niesamowicie czas przeleciał ti teraz czekamy na betę o Bertha i Twoją ♡♡
Sammer ja czekam spokojnie do IVFMaja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Inna w labie doszło do jakiejś pomyłki i choć w środę rano miałam betę 35,8 to dziś wynik był 0, musiałam jechać jeszcze raz pobrać krew i czekac 50 min na wynik i ostatecznie 153,9 w 48 h wiec myśle ze będzie dobrze, ale się napłakałam dziewczyny... teraz leżę i odpoczywam, oby to nie zaszkodziło
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Aga a teraz wszyatkie czekamy na serduszkowe usg a wiem że będziesz miec stracha. Bete bedziesz powtarzać ?
Może to u ciebie dodatkowo kwestia proga i tego rozdania ♡♡
Lena to sobie wyobraź kobietę ktora robi pierwszą betę to bedzie przekinana na 100% o braku ciąży !!
Sylwia to niesamowicie czas przeleciał ti teraz czekamy na betę o Bertha i Twoją ♡♡
Sammer ja czekam spokojnie do IVF
I pewnie jeszcze polecę w pryszlym tygodniu 1zrobic dla spokoju!
Aksamitna idp miałaś serduszka???Aksamitna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwia198808 wrote:Lena, Agniecha - cóż za fantastyczne wiadomości przy piątku!!! Bardzo się cieszę!
Agniecha, Twoje dwie kropeczki są cudowne!!!
Ja psychicznie przygotowuję się na transfer, jutro o tej porze będę w trakcie.. Nikt z kliniki nie dzwonił żeby przełożyć albo odwołać wszystko więc chyba jest dobrze..
Mam pełne majty ze strachu -
Agusia nie moglo byc inaczej... Gratuluje dwojeczki Ciesze sie!!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/073f301ea685.jpg
PIEKNE ZDJECIE !! TERAZ CZekamy na dwa serduszkaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny