Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBunia spokojnie, znam temat, też jestem mega wrażliwa i panikara ale bądź dobrej myśli :-*
Dziewczyny tak mnie naszła rozkmina, jak to jest możliwe, że jakby nie było, miałam ciążę (biochemiczna) skoro mężowi nasienie się nie upłynnia wg badań?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 18:32
-
nick nieaktualny
-
Bunia, i co, i co, i co? Nie mogę się doczekać razem z Wami. Ekscytacja pomaga mi nie zamarznąć na przystanku. Skąd to zimno się wzięło, kto prosił?!
-
nick nieaktualny
-
Admirałka zamelduj się, co u Ciebie? No chyba, że masz zamiar znowu zrzucić nam bombę niespodziankę i napisać za kilka miesięcy, że już jesteś mamą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 17:46
-
Bunia trzymam kciuki! na pewno będzie git, więc spokojnie.
Paulina super fotka
W Wawie też trochę popruszyło, ale już jest tylko wietrznie
Ja mam dziś wizytę o 19:40 nie byłam już prawie 4 miechy u ginaPaulina.G lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
StaraczkaNika wrote:Bunia, i co, i co, i co? Nie mogę się doczekać razem z Wami. Ekscytacja pomaga mi nie zamarznąć na przystanku. Skąd to zimno się wzięło, kto prosił?!
Czekam, ręką mi zestawieje zaraz chyba od odświeżania.
Aga ja zanotowałam 2 napady śniegu dziś w krk całe szczęście że teraz leżę pod kocykiem z ciepła herbatka
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Czekam, ręką mi zestawieje zaraz chyba od odświeżania.
Aga ja zanotowałam 2 napady śniegu dziś w krk całe szczęście że teraz leżę pod kocykiem z ciepła herbatka
Trzymam kciuji i odświeżam ovu co chwileczkęBunia86 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Jakie jest najlepsze endo do transferu? tzn ile mm?
ono rosnie w 2 fazie cyklu jak sie bierze estrofen i prg? -
Hej dziewczyny!
dawno mnie u was nie było, a tu tyle się dzieje!
Staraczka, zielona, agniechaaa, summer86 - serdeczne gratulacje! W końcu nadszedł czas na weteranki. Dajecie ludziom dużo nadziei!
Niedługo nikt nie będzie o mnie pamiętał na forum, bo tylko ja zostanę tu z pustym brzuszkiem.
Kaczorka - pamiętam Twoją historię, jak razem z nami dzielnie walczyłaś. Będziesz super mamą!
A ja czekam jeszcze miesiąc i idę prosić lekarzy o laparoskopię, żeby w końcu dowiedzieć się, co mi jest.summer86, Agniechaaaa, Zielona1911, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Czekam, ręką mi zestawieje zaraz chyba od odświeżania.
Aga ja zanotowałam 2 napady śniegu dziś w krk całe szczęście że teraz leżę pod kocykiem z ciepła herbatka -
AnnaManna wrote:Hej dziewczyny!
Staraczka, zielona, agniechaaa, summer86 - serdeczne gratulacje! W końcu nadszedł czas na weteranki. Dajecie ludziom dużo nadziei!
Niedługo nikt nie będzie o mnie pamiętał na forum, bo tylko ja zostanę tu z pustym brzuszkiem.
Kaczorka - pamiętam Twoją historię, jak razem z nami dzielnie walczyłaś. Będziesz super mamą!
A ja czekam jeszcze miesiąc i idę prosić lekarzy o laparoskopię, żeby w końcu dowiedzieć się, co mi jest.
AnnaManna, witaj i zostań tu z nami - zapraszam na listopadowy wątek a laparoskopia to dobry krok. Barbarce udało się kilka miesięcy po laparo a starali się 3 lata. Trzymam kciuki!AnnaManna, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaManna wrote:Hej dziewczyny!
A ja czekam jeszcze miesiąc i idę prosić lekarzy o laparoskopię, żeby w końcu dowiedzieć się, co mi jest. -
Dziewczyny, idę jutro na badanie krwi (TSH, prog, kwas foliowy, B12). Czy mogę normalnie rano zrobić zastrzyk z Clexane?
-
Panan, a lekarz Ci nie powiedział kiedy?
Mi zawsze lekarz mówił kiedy podać zastrzyk, a duphaston brałam po potwierdzeniu pęknięcia pęcherzyków.Izape_91, Meśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Jestem po wizycie. Jeden pęcherzyk 18 mm a dwa pęcherzyki 14 mm. I moje pytanie kiedy brać zastrzyk na pęknięcie a kiedy duphaston? Heh
summer86, Meśka lubią tę wiadomość
-
Panan powinnaś mieć chyba jeszcze jutro lub pojutrze monitoring, żeby zobaczyć jak się sprawy mają i żeby można było zadecydować od kiedy co.
Czy któraś z Was brała Puregon? Lekarz mi zapisał 50 IU dziennie od 4dc, ale zapomniał napisać do którego dnia mam brać i zgłupiałam. Dzisiaj mam 7dc i nie wiem, czy skończyć całą tą ampułkę? Jak wy to brałyście? Z góry dzięki za wskazówki. Monitoring mam 11dc.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
summer86 wrote:Dziewczyny, idę jutro na badanie krwi (TSH, prog, kwas foliowy, B12). Czy mogę normalnie rano zrobić zastrzyk z Clexane?
-
nick nieaktualnypilik wrote:Możesz normalnie clexane może wpłynąć tylko na morfologię i krzepnięcie, ale też nie tak bezpośrednio tylko dłuższe branie. Jak siniaki? Ja miałam trzy dni od trzech różnych położnych, a od jutra wracam do kłucia... może w końcu dojdę do wprawy...