Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa również dziękuję Boćkowi za czary i super prowadzenie wątku. Wprawdzie dla mnie miesiąc był bardzo trudny, ale cieszyłam się każdą podwójną kreską u Was.
Dziewczyny gratulacje dzisiejszych bet i ładnego progesteronu
Ja jestem strzelcem, nie wiem z czym to się wiąże, ale mam nadzieję być w ciąży przed grudniowymi urodzinamiBocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNalia wrote:Dziewczyny, a jakie są normy dla bety w U/l? Bo ja mam tylko napisane, że <5 i nie wiem, czy mój wynika tych jednostkach w ogóle oznacza ciążę i czy nie jest za niski... I który tydzień?
A nie, tu chodzi o U (unit) na litr czyli jak mamy normalnie [mili]U/[mili]litr to też wychodzi na to samo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 09:53
-
Dziewczyny gratuluje pozytywnych wynikow bet
Boćku dziekuje za ten piękny miesiąc ze go prowadzilas i ze tyle mamy serduszek..trzymaj sie kochana dzielnie i walcz w listopadzie zeby Summer mogla tobie dac piekne serduszka obok twojego nickasummer86, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Nalia, Lena, gratulacje dziewczyny Teraz odpoczywajcie i dbajcie o siebie
Bocianiątko, również dziękuję Ci za prowadzenie październikowego wątku i za wsparcie udzielone każdej z nas Zaprezentowałaś kawał dobrej roboty! Mam nadzieję, że wkrótce zostanie to Tobie wynagrodzoneBocianiątko lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Nalia, Lena ogromne gratulacje dziewczyny! wiedziałam co robię, zaznaczając Wam serduszka na pierwszej stronie
I oczywiście łapię z nadzieją Wasze wiruski!
Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za tyyyyyyle ciepłych słów! :********Nalia, summer86, Bunia86, KateHawke lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyJakie tu piękne bety z rana !!!!
Bocku baaardzo Dziekuje, ze ten miesiąc dla mnie okazał sie być podwójnie cudowny i teraz idąc teoria kto zakłada ten zachodzi to czekam na Twój pozytyw w listopadzieBunia86, lamka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zielona, Lena, Nalia gratuluję Wam
Nalia, Zielona1911 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Część dziewczyny! Witam się w ostatni dzień października. Wczoraj nie miałam czasu zajrzeć i ledwo nadrobiłam.
Bunia przyrost ok, trzymam mocno kciuki żeby tym razem poszło wszystko tak jak sobie wymarzyłaś!
Lena, Nalia piękne bety!
Bocianiątko ja też przyłączam się do podziękowań za tym wątek, który dla mnie okazał się wyjątkowo szczęśliwy
A też jestem 86 jak część z Was tutaj. Tylko, że z lipca lew
Jeśli chodzi o klucie clexane to mi jakimś cudem nie robią się siniaki w miejscu wkłucia. Za to jak tylko się lekko uderzę to zaraz mam siniaka. Ale mam też tak jak nie biorę leków tylko w trochę mniejszym stopniu. Kłuje tak jak jest w instrukcji pod kątem prostym w fałdkę. Wpuszczam dość szybko żeby to mieć jak najszybciej za sobą
To od jutra wszystko spadamy na listopad?Nalia, Bunia86, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
A od rana mnie dzisiaj tak mdli że masakra. Ledwo wstałam z łóżka bo wydawało mi się że to się źle skończy. Ale zjadłam i trochę przeszło. Najgorzej jak jest pusty żołądek.
A czy któraś z Was się orientuje ile w diagnostyce kosztuje mutacja Leiden i mutacja w genie protrombiny, taki pakiet. I jeszcze mitacja mthfr? Wiem że w różnych miejscach są różne ceny ale tak orientacyjnie. Bo zastanawiam się czy zrobić. Jakby wyszło coś to miałabym refundację na clexane bo teraz to masakra z ceną!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 11:12
-
nick nieaktualny