Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
niby forum owulacyjne -kobiece a patrzcie jakie my obeznane w sprawach męskich typu samochody i piłka nożna ;p hahah
PS Mojego M coś dopadło że go skóra swędzi myśleliśmy że to po antybiotyku ale już od niedzieli go nie bierzemy, proszek chyba też odpada bo nie zmieniałam, czy znacie jakiś żel pod pryszni czy balsam coś na skórę ze świądem kiedyś na jakiś wcześniejszych miesiącach coś pisał na suchą skóre chybaKarma88, Karolina90 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 a może spróbuj mu wapno dać? niby takie proste, ale czasem pomaga👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Slyszalyscie,ze dzisiaj maja byc jakies potezne'wichury? We Wrocku straz pozarxj puscila komunikat,zeby po 18ej z domow nie wychodzic. Ma wiac w porywach do 130km/h
-
gg88 wrote:niby forum owulacyjne -kobiece a patrzcie jakie my obeznane w sprawach męskich typu samochody i piłka nożna ;p hahah
PS Mojego M coś dopadło że go skóra swędzi myśleliśmy że to po antybiotyku ale już od niedzieli go nie bierzemy, proszek chyba też odpada bo nie zmieniałam, czy znacie jakiś żel pod pryszni czy balsam coś na skórę ze świądem kiedyś na jakiś wcześniejszych miesiącach coś pisał na suchą skóre chyba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gg88, Cetaphil jest w gemini w promocji z blisko 50 na 32... Chyba że to tylko to gemini, gdzie dziś byłam, ale nie... chyba to jednak jest taka ogólna promocja we wszystkich gemini. I jest w tej promocji dużo produktów tej firmy, kremy, balsamy, emulsje jakieś
-
Amy333 wrote:Slyszalyscie,ze dzisiaj maja byc jakies potezne'wichury? We Wrocku straz pozarxj puscila komunikat,zeby po 18ej z domow nie wychodzic. Ma wiac w porywach do 130km/h
-
nick nieaktualny
-
gg88 wrote:niby forum owulacyjne -kobiece a patrzcie jakie my obeznane w sprawach męskich typu samochody i piłka nożna ;p hahah
PS Mojego M coś dopadło że go skóra swędzi myśleliśmy że to po antybiotyku ale już od niedzieli go nie bierzemy, proszek chyba też odpada bo nie zmieniałam, czy znacie jakiś żel pod pryszni czy balsam coś na skórę ze świądem kiedyś na jakiś wcześniejszych miesiącach coś pisał na suchą skóre chyba
Na swędzenie skóry zawsze na maxa pomaga mi bepanthen, nie ważne czy krem czy maść - mega ulga (tylko śmierdzi trochę )
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ale zaszalałyście dzisiaj! Takie ilości! Ledwo nadrobiłam.
Dzięki Anna Stesia i Panan za odpowiedź. Trochę się zmartwiłam że to rzeczywiście może być grzybica. Mam w domu clotrimazolum w tabletkach dopochwowych ale wolę nie brać w 2 fazie cyklu ale w porównaniu z tym co było rano to teraz już jest lepiej. Jak nie przejdzie do jutra to pomyślę nad ginem.
Jeśli chodzi o mecze to ja kompletnie się na tym nie znam nawet nie mam telewizora żeby ogladac. Ale za to z motoryzacja jestem na bieżąco bo mój W. codzienne przed spaniem ogląda jakich program o autach na kompie. Ja co prawda zasypiam w połowie ale coś tam do mnie dociera.
Mam nadzieję, że na Śląsku nie będzie takiej wichury bo też wychodzę z domu koło 18
-
lamka wrote:Na hasło "piję wino bo endometrium" 10% zniżki na wpisowe
No to trzeba zacząć pić, haha ( żart )Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Orzechy polecam z gęstą owsianką na słodko Ja wprawdzie laskowe zjadam, ale jestem zakochana Tylko trzeba je drobno posiekać.
A Colę w ciąży piłam.. Więc wcale nie trzeba tak kategorycznie jej rzucać Co najlepsze - jak nigdy nie stołowałam się w MC, tak w ciągu ostatnich miesięcy zasmakował mi ich McWrap i frytki oczywiście!
Hmm, w Szczecinie wiało wczoraj. Zwłaszcza wieczorem. Teraz nawet odrobinę wiatru nie ma. Czyżby cisza przed burzą?? -
Dziewczyny zostawić was na chwilę i tyle stron mam do nadrobienia..
Tutaj ruch jak w Rzymie he heJedna_z_Wielu, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja uwielbiam owsianke ale slona
jem aż mi się uszy trzesa, nauczyłam się jak zaczęłam chodzić na praktyki. Po prostu uwielbiam a przede wszystkim jest zdrowaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 16:51
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:ja oczywiscie bede ogladac koniecznie !! zaczelam ogladac mecze jak bylo euro 2016
p.s jak bylam w Hiszpani a byl mecz to oczywiscie jaki byl kierunek - STADION suuper atmosfera
Ja też zaczęłam oglądać od euro 2016 Dopiero wtedy pokazali na co ich stać
Bocianiątko, Ty bierz się za męża. Założyłaś ten wątek, a to zobowiązuje
Bocianiątko lubi tę wiadomość