Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do meczy naszej reprezentacji bacznie śledzimy i przezywamy
Tym bardziej moj Mąz bo sam kiedys grał w piłke wiec zawsze wtedy u nas glosno i emocje siegaja zenitu
Wróciłąm przed chwila ze sklepu z uwaga...chipsami,truflami,orzeszkami,czekolada i piwkiem karmi,mam jeszcze popcorn w zapasie i mam zamiar to wszystko pochłonąc
Taki mam dziki apetyt wiec mam nadzieje,ze okres juz za rogiem!
Udanego kibicowania!!!!staraczka1111 lubi tę wiadomość
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
06.2020 MedArt Poznań
10.21-04.22 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
Dziewczyny, jestem dopiero w 6 tygodniu ciąży, a ciągle coś musi się do mnie przyplątać. Najpierw infekcja bakteryjna, którą leczyć będe dopiero w II trymestrze, potem grzybica (w trakcie leczenia), a teraz pojawiła mi się torbiel na dziąśle. W marcu też tak miałam i skończyło się ekstrakcją. Mam wizytę w poniedziałek i bardzo się boję
pilik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny siadamy przed telewizory!!
Flowwer, Lunaris może założymy własną dzialanosc gospodarczą, usługi pielęgniarskie hehe
Agniechaaa mój m też z kumplem planują założyć własny biznes
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 17:51
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny które brały żel z progesteronu ten crinome? On się dobrze wchłania? Jak często go bralyscie? Jaki mialyscie prg przy nim? Warto go brać? I ile kosztuje?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja już siedzę przed tv z racuchami i sokiem z marchewki.
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Ja już siedzę przed tv z racuchami i sokiem z marchewki.
Ja też
Coś mało ludzi na stadionie hehestaraczka1111 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Goooool mało bo to połowa Armani
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ale dalyscie czadu z tymi wpisami. Mialam dzis intensywny dzien w pracy i jak weszlam zobaczylam ile naprodukowalyscie to sobie usiadlam
Wlasnie chwile usiadlam z winkiem ogladamy mecz a tu tesciowa sie przyplatala... ani chwili spokoju...Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Malka - polecam globalki, takie żółte. Nie pamiętam niestety nazwy. Sprawdzę w domu. Na mnie żadne nie działały oprócz tych.
Byłam na monitoringu i szał- jest pecherzyk 15mm na prawym jajniku!! W pn w ogóle nic nie zapowiadało, że prawy ruszy tylko w lewym były dwa potencjalne.staraczka1111, Yoselyn82, KateHawke, Anna Stesia, Czrna 81, malka, Karma88 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Mamy gooool... Brawo dla Lewandowskiego..
Jakie emocje hehestaraczka1111 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Phnappy wrote:Malka - polecam globalki, takie żółte. Nie pamiętam niestety nazwy. Sprawdzę w domu. Na mnie żadne nie działały oprócz tych.
Byłam na monitoringu i szał- jest pecherzyk 15mm na prawym jajniku!! W pn w ogóle nic nie zapowiadało, że prawy ruszy tylko w lewym były dwa potencjalne.
Masz na myśli Pimafucin? One są na receptę, więc i tak lekarz jest koniecznością.
A pęcherzyk śliczny, w którym jesteś dc? -
Yoselyn82 wrote:Mamy gooool... Brawo dla Lewandowskiego..
Jakie emocje heheYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Dziewczynki ale dalyscie czadu z tymi wpisami. Mialam dzis intensywny dzien w pracy i jak weszlam zobaczylam ile naprodukowalyscie to sobie usiadlam
Wlasnie chwile usiadlam z winkiem ogladamy mecz a tu tesciowa sie przyplatala... ani chwili spokoju... -
No nie wierzę 3-0 haha
Yoselyn82, Flowwer lubią tę wiadomość
-
gg88 wrote:niby forum owulacyjne -kobiece a patrzcie jakie my obeznane w sprawach męskich typu samochody i piłka nożna ;p hahah
PS Mojego M coś dopadło że go skóra swędzi myśleliśmy że to po antybiotyku ale już od niedzieli go nie bierzemy, proszek chyba też odpada bo nie zmieniałam, czy znacie jakiś żel pod pryszni czy balsam coś na skórę ze świądem kiedyś na jakiś wcześniejszych miesiącach coś pisał na suchą skóre chyba
Nawet nie mów o swędzeniu skóry coś o tym wiem, 3 maści i lekki stosuje.. Jednym słowem jakaś porażka! Nie mam pojęcia od czego to mam, czy z roboty czy uczulenie na coś.. Tylko pytanie na co.. Nie wiem czy nie zrobię sobie jakiś testów alergicznych i chemicznych.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️