Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Ty się śmiejesz a ja jak pierwszy raz przeczytałam że jakaś laska idzie po antyki to stwierdziłam, że to jakaś grupa nowobogackich
Wiecie, coś jak dogoterapia, tylko z ładnymi, drogimi i starymi rzeczami zamiast psówWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 18:39
KateHawke lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Lamka Gratulację!!!!
Summer czekam na wątek listopadowy w którym mam nadzieje będę już testowaćCzarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Przez Was, zaczynają na mnie w domu dziwnie patrzeć :p
Przeczytałam swojemu m.in. o tych parowkach i znów się popłakałam, nie mówiąc już o tym, że za pierwszym razem mnie nie zrozumiał hahahaCzrna 81, KateHawke, Lejka lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Czrna 81, a parówkę mu w nos! skoro nieużyty taki... ehh, my to jednak mamy więcej determinacji. Jakbyśmy toto mogły same między sobą załatwić, to by już dawno każda z brzuchem chodziła - tak byśmy się napędzały do działania. O, zwłaszcza, że nawet nie musimy się znać z widzenia ani nawet z nazwiska, a już się kochamy.
Czrna 81, Amy333, Flowwer, Lejka, Meśka lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Tak.
Frelcia lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:Summer po popieram! Ja się już dzisiaj mogę wpisać. Mój 11cs poszedł się p#@$&lić. Tak się z mężem pożarliśmy że długo będą ciche dni... Po za tym powiedział mi że "nie mam nic od niego chcieć" , więc odnoszę to również do starań. Trudno...Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:A, niewiele brakło, dziś mega pociągająca jestem,ale zdążyłam z chusteczką
no ja wczoraj wieczorem tez mialam wrazenie ze cos mnie bierze, zimno mi bylo, lecialo cos z nosa, kichanie itp ale dzis rano bylo o wiele lepiej. Naszczprycowalam sie lekami na noc i widac efekt
Flowwerno to dziwnie masz, jak ja bralam kiedys antyki to @ mialam ale tez malutko, ale nie tylko tam w srodku jak pisalas... moze napisz do lekarki ze tak masz i co masz robic? masz do Paligi e-maila?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lamka - gratulacje! Niezła akcja Napisz coś więcej - jak wyglądał okres, czy była krew itp. jestem ogromnie ciekawa
Dziewczyny - znacie jakiś sprawdzony przepis na kalmary w panierce? Będę się zabierać do roboty, przepisów bardzo dużo i każdy inny.. Podobno kalmary to afrodyzjak A mnie jajnior nakurza jak dziki, więc trzeba zrobić romantyczny wieczór.lamka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
A ja nie potrafię się dzisiaj do niczego zmobilizować. Miałam takie ambitne plany na dzisiaj. A jak na razie byłam tylko na zakupach i umyłam klatkę schodową. A jeszcze bym musiała poodkurzać, pościerać kurze, umyć łazienkę, ogarnąć kuchnie i rozwiesić pranie chyba się popłaczę. Nawet obiadu nie miałam weny zrobić i kupiłam gotowy. Zjadłam i poszłam spać masakra
-
nick nieaktualnyPhnappy wrote:Lamka - gratulacje! Niezła akcja Napisz coś więcej - jak wyglądał okres, czy była krew itp. jestem ogromnie ciekawa
Dziewczyny - znacie jakiś sprawdzony przepis na kalmary w panierce? Będę się zabierać do roboty, przepisów bardzo dużo i każdy inny.. Podobno kalmary to afrodyzjak A mnie jajnior nakurza jak dziki, więc trzeba zrobić romantyczny wieczór. -
Yoselyn82 wrote:no ja wczoraj wieczorem tez mialam wrazenie ze cos mnie bierze, zimno mi bylo, lecialo cos z nosa, kichanie itp ale dzis rano bylo o wiele lepiej. Naszczprycowalam sie lekami na noc i widac efekt
Flowwerno to dziwnie masz, jak ja bralam kiedys antyki to @ mialam ale tez malutko, ale nie tylko tam w srodku jak pisalas... moze napisz do lekarki ze tak masz i co masz robic? masz do Paligi e-maila?
Brzuch mnie boli od wczoraj mam skorcze co nigdy takich nie miałam, przecież na antykach @ powinny być mniej bolesne a u mnie na odwrót.
Czarna ja bym dziś udusiła M swojego serio ... nawet mój potrafi mnie ruszyć ! Dobrze że jestem na nocnym dyżurze
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny - co jedna to piękniejsza, jakbym mało kompleksów miała! Przez Was to już w ogóle w jakąś depresję popadnę! Młode i szczupłe i piękne... a mi to już tylko "i" z tego wszystkiego zostało Ehhhhhhh...19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście