Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
Odpowiedz

Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Ty się śmiejesz a ja jak pierwszy raz przeczytałam że jakaś laska idzie po antyki to stwierdziłam, że to jakaś grupa nowobogackich :D
    Ooo, niee, ja już 5 minut temu przestałam się śmiać i zaczęłam się poważnie zastanawiać jak tu wciągnąć męża w tę transakcję... Jak mu pokażę te posty o tym, że Flowwer używa antyków do poprawy szans na zaciążenie to przecież nie skuma, o co chodzi i będę mogła wmówić mu wszystko.
    Wiecie, coś jak dogoterapia, tylko z ładnymi, drogimi i starymi rzeczami zamiast psów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 18:39

KateHawke lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Lamka Gratulację!!!!

Summer czekam na wątek listopadowy w którym mam nadzieje będę już testować :D
    Summer po popieram! Ja się już dzisiaj mogę wpisać. Mój 11cs poszedł się p#@$&lić. Tak się z mężem pożarliśmy że długo będą ciche dni... Po za tym powiedział mi że "nie mam nic od niego chcieć" , więc odnoszę to również do starań. Trudno...

Czarna81
    22 cs.
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia to Ty na avatarku?

Czarna81
    22 cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Frelcia to Ty na avatarku?

Tak.:)

Jedna_z_Wielu, KateHawke, Bocianiątko, Lejka, Flowwer, Lunaris, Agniechaaaa, Karma88 lubią tę wiadomość

• Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez Was, zaczynają na mnie w domu dziwnie patrzeć :p
    Przeczytałam swojemu m.in. o tych parowkach i znów się popłakałam, nie mówiąc już o tym, że za pierwszym razem mnie nie zrozumiał hahaha

Czrna 81, KateHawke, Lejka lubią tę wiadomość

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81, a parówkę mu w nos! skoro nieużyty taki... ehh, my to jednak mamy więcej determinacji. Jakbyśmy toto mogły same między sobą załatwić, to by już dawno każda z brzuchem chodziła - tak byśmy się napędzały do działania. O, zwłaszcza, że nawet nie musimy się znać z widzenia ani nawet z nazwiska, a już się kochamy.

Czrna 81, Amy333, Flowwer, Lejka, Meśka lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Wow, ładniutka ;)

Frelcia lubi tę wiadomość

Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    wallbash.gifdown.gif
  • Czrna 81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Twoi wychowankowie będą mieli ładną pani :-) :-) :-)

Frelcia lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Wow, ładniutka ;)

Takie zdjęcie robione tosterem. hahaha
    dziękuję <3

Czrna 81 lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 października 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Summer po popieram! Ja się już dzisiaj mogę wpisać. Mój 11cs poszedł się p#@$&lić. Tak się z mężem pożarliśmy że długo będą ciche dni... Po za tym powiedział mi że "nie mam nic od niego chcieć" , więc odnoszę to również do starań. Trudno...
    To nie za ciekawie :/ co się stało ?

79eac3f8ef.png
    wallbash.gifdown.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Twoi wychowankowie będą mieli ładną pani :-) :-) :-)
    Na codzień chodzę w okularach :D niektóre dzieci się tego boją. Jak ściągnę i rozpuszczę włosy to mnie nie poznają :D

by7mistake lubi tę wiadomość

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika dzisiaj to bym mu mogła wsadzić w ten nos cały baleron!

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    A, niewiele brakło, dziś mega pociągająca jestem,ale zdążyłam z chusteczką ;)

no ja wczoraj wieczorem tez mialam wrazenie ze cos mnie bierze, zimno mi bylo, lecialo cos z nosa, kichanie itp ale dzis rano bylo o wiele lepiej. Naszczprycowalam sie lekami na noc i widac efekt :P

Flowwerno to dziwnie masz, jak ja bralam kiedys antyki to @ mialam ale tez malutko, ale nie tylko tam w srodku jak pisalas... moze napisz do lekarki ze tak masz i co masz robic? masz do Paligi e-maila?

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    To nie za ciekawie :/ co się stało ?
    Wiesz co, gdybym miała zacząć od początku to zeszłoby znowu ze 100 stron ;-) Baleron mu w nos i tyle!

Czarna81
    22 cs.
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka - gratulacje! Niezła akcja :) Napisz coś więcej - jak wyglądał okres, czy była krew itp. jestem ogromnie ciekawa :)

Dziewczyny - znacie jakiś sprawdzony przepis na kalmary w panierce? Będę się zabierać do roboty, przepisów bardzo dużo i każdy inny.. Podobno kalmary to afrodyzjak :) A mnie jajnior nakurza jak dziki, więc trzeba zrobić romantyczny wieczór.

lamka lubi tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipka z maliną dziewczynki, na noc i cebula w kawałkach do skarpet :) pomaga.

• malka Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie potrafię się dzisiaj do niczego zmobilizować. Miałam takie ambitne plany na dzisiaj. A jak na razie byłam tylko na zakupach i umyłam klatkę schodową. A jeszcze bym musiała poodkurzać, pościerać kurze, umyć łazienkę, ogarnąć kuchnie i rozwiesić pranie :( chyba się popłaczę. Nawet obiadu nie miałam weny zrobić i kupiłam gotowy. Zjadłam i poszłam spać :/ masakra

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy wrote:
    Lamka - gratulacje! Niezła akcja :) Napisz coś więcej - jak wyglądał okres, czy była krew itp. jestem ogromnie ciekawa :)

Dziewczyny - znacie jakiś sprawdzony przepis na kalmary w panierce? Będę się zabierać do roboty, przepisów bardzo dużo i każdy inny.. Podobno kalmary to afrodyzjak :) A mnie jajnior nakurza jak dziki, więc trzeba zrobić romantyczny wieczór.
    mmmm uwielbiam kalmary w cieście naleśnikowym z kolendrą, chilli,pietruszką i skórką z limonki <3

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    no ja wczoraj wieczorem tez mialam wrazenie ze cos mnie bierze, zimno mi bylo, lecialo cos z nosa, kichanie itp ale dzis rano bylo o wiele lepiej. Naszczprycowalam sie lekami na noc i widac efekt :P

Flowwerno to dziwnie masz, jak ja bralam kiedys antyki to @ mialam ale tez malutko, ale nie tylko tam w srodku jak pisalas... moze napisz do lekarki ze tak masz i co masz robic? masz do Paligi e-maila?
    Masz ? To podaj na pw ale za pewne w niedzielę nie odpisze :(
    Brzuch mnie boli od wczoraj mam skorcze co nigdy takich nie miałam, przecież na antykach @ powinny być mniej bolesne a u mnie na odwrót.

Czarna ja bym dziś udusiła M swojego serio ... nawet mój potrafi mnie ruszyć ! Dobrze że jestem na nocnym dyżurze ;)

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Lejka Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - co jedna to piękniejsza, jakbym mało kompleksów miała! Przez Was to już w ogóle w jakąś depresję popadnę! ;-) Młode i szczupłe i piękne... a mi to już tylko "i" z tego wszystkiego zostało ;-D Ehhhhhhh...

19.10.2017 - nasz drugi cud <3 <3 <3
    zem3x1hpg5sqvgam.png
    5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
    27.11.2015 - nasze największe szczęście <3 <3 <3
    1usaj44jdjzlowlt.png
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ