Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedna_z_Wielu wrote:Siedzę, czytam i płacze - kocham Cie - tylko bez glupich domysłów
Ja to się posmarkałam ze śmiechu Aż mi te Berlinki wyleciały
summer86 wrote:Laski, może ja założę listopadowy dam znac w tym tygodniu.
ZakładajJedna_z_Wielu, StaraczkaNika, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dziękuję :*
you
Tak wam będę wyznawać uczucia, aż w końcu pójdzie, że jestem tą co kocha inaczej hahahahaha
Eeee tam z tym kochaniem. Ja to już uzależniona jestem Wciągam posty jak 2Pac krechęAmy333, Jedna_z_Wielu, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale ja tak całkiem serio...
"Śmiech dobrze wpływa na nasze samopoczucie i rozładowuje napięcie. Poprawia krwiobieg, przyspiesza bicie serca i krążenie krwi, dzięki czemu organizm otrzymuje więcej tlenu. Aktywizuje nie tylko mięśnie brzucha, ale i twarzy. Pozytywne emocje działają prozdrowotnie"
No to dajesz, Jedna z wielu , berlinki w nochal, a jak mąż spyta, to powiesz, że przeczytałaś na ovu forum, że na katar i zapchany nos najlepsze są parówki.
E, albo lepiej nie, bo Ci zabierze telefon i zabroni tu zaglądać dla Twojego własnego dobra, a tego nie chcemy. Musimy znaleźć jakiś inny sposób na rozbawienie mężów Ja chyba dzisiaj wprowadziłam system dawania mężowi lajków, bardzo go to bawi i cieszy. Bo dzisiaj rano on chciał być kreatywny, a ja mu "nie, nie lubię" on: "ale tak w ogóle", więc ja "nie, teraz nie lubię, nie masz lajka" i później każdy lajk to była ogromna radość. Facety to jednak proste organizmy są.Jedna_z_Wielu, Flowwer, KateHawke, Amy333, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Ja to się posmarkałam ze śmiechu Aż mi te Berlinki wyleciały
KateHawke lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyLamka: również gratuluję!!
Ja byłam we wtorek u mojej endokrynolog. Jako jedyna stwierdziła, że mam za niski progesteron i za wysoką prolaktynę. Zaczęłam brać Bromergon pół tabletki na noc i jestem dobrej myśli Wreszcie od 3 cykli wyszedł mi prawdziwy pozytywny test owulacyjny (przez ost 3 cykle kreski na teście były prawie identyczne, ale jednak była niewielka różnica), wczoraj kreska T była mocniejsza od C Starania były w czwartek i będą dzisiaj. Mam nadzieję, że może wreszcie się uda..KateHawke, Flowwer, lamka lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika może innym razem z tymi parówkami co się uśmiałam, to już moje :* Póki co, to mój poszedł kupić rumianek i do apteki po te kropelki
A i jeszcze specjalne zamówienie dla małej, będę dziś robić spaghetti (rety) :*
Co Wy dziś macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 18:07
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
summer86 wrote:Laski, może ja założę listopadowy dam znac w tym tygodniu.
zakładaj !!!!Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
a ja pojoncze ehhh u mnie nadal brak @ Nawet widać na moim wykresie że nie halo ...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:a ja pojoncze ehhh u mnie nadal brak @ Nawet widać na moim wykresie że nie halo ...
Kochana, a kontaktowałaś się z lekarzem, że tak to wygląda ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Flowwer wrote:a ja pojoncze ehhh u mnie nadal brak @ Nawet widać na moim wykresie że nie halo ...
Hmmm... ale skończyłaś już antyki i zamiast @ masz tylko plamienia? A te antyki (ten produkt) bierzesz pierwszy raz? -
Jedna_z_Wielu wrote:StaraczkaNika może innym razem z tymi parówkami co się uśmiałam, to już moje :* Póki co, to mój poszedł kupić rumianek i do apteki po te kropelki
Co Wy dziś macie?
A ja dzisiaj robilam kuraka z dynią i jablkiem, w marynacie imbirowej. Pierwszy raz robilam i powiem Wam, że wyszlo pysznie:)KateHawke, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Sarna84, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:StaraczkaNika może innym razem z tymi parówkami co się uśmiałam, to już moje :* Póki co, to mój poszedł kupić rumianek i do apteki po te kropelki
Co Wy dziś macie?Czrna 81, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Lamka ale zwrot akcji! No super! Gratuluję i spokojnej ciąży życzę! Naprawdę miła niespodzianka
KateHawke ja Cię naprawdę rozumiem z tymi obawami, u mnie też sam rak.Dwoje dziadków, babci rodzeństwo, mój ojciec zmarli na raka. Też się go obawiam. Ale kochana, to nie czas na chorubska tylko na zafasolkowanie! Torbiel okaże się niegroźna i startujesz z koksem W listopadzie chcę zobaczyć zdjęcie dwóch kreseczek!
Jedna ja już kilkakrotnie używałam tu słów "kocham Cię" I nie wstydzę się tego! W miarę upływających miesięcy, jak Was bliżej poznaję to tak właśnie jest! Jak pomyślę o Lunaris która obcięła swoje piękne włosy by synek mógł chodzić na basen, o Amy która przez adopcję podarowała nowe lepsze życie dziecku, o Agnieszce która dostaje boleśnie po dupie ale podnosi się i walczy, o Flowwer która dla mnie jest heroską... (skończę to wyliczanie bo tak by można do wieczora ) widzę bohaterki Wszystkie kobietki których nie wymieniłam ♡♡♡ o Was też tu mowa A najfajniejsze że gdy jedną z nas ktoś "zaatakuje" to reszta staje za nią murem! (np.ostatnia próba wywołania gównoburzy) Jak jedna wielka mafijna rodzina I jak tu Was nie kochać?!KateHawke, Jedna_z_Wielu, Lejka, Bocianiątko, lamka, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Flowwer a jak Ci te antyki pomagają zaciążyć? bo ja ostatnio choruję na punkcie zabytkowej zielonej lampy bankierskiej na biureczko. To może poproszę męża, żeby mi kupił jednak, dla dobra działań prokreacyjnych?
Buahaha, nie no, wie, wiem, że chodzi o tabsy, ale musiałam coś takiego napisać, przepraszamCzrna 81, Bocianiątko, Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Flowwer a jak Ci te antyki pomagają zaciążyć? bo ja ostatnio choruję na punkcie zabytkowej zielonej lampy bankierskiej na biureczko. To może poproszę męża, żeby mi kupił jednak, dla dobra działań prokreacyjnych?
Buahaha, nie no, wie, wiem, że chodzi o tabsy, ale musiałam coś takiego napisać, przepraszam
Ty się śmiejesz a ja jak pierwszy raz przeczytałam że jakaś laska idzie po antyki to stwierdziłam, że to jakaś grupa nowobogackichStaraczkaNika, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Sarna84, Flowwer lubią tę wiadomość