Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLejka wrote:Dziewczyny - co jedna to piękniejsza, jakbym mało kompleksów miała! Przez Was to już w ogóle w jakąś depresję popadnę! Młode i szczupłe i piękne... a mi to już tylko "i" z tego wszystkiego zostało Ehhhhhhh...
-
Czrna 81 wrote:Wiesz co, gdybym miała zacząć od początku to zeszłoby znowu ze 100 stron Baleron mu w nos i tyle!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Ojjj Dziewczynki dopiero nadgonilam, u mnie dzisiaj też tortille na obiadek, teraz błogie lenistwo i podjadam migdały:)
Lamka GRATULACJE!!! Piękna historia
Kate będzie dobrze! Ja mam parę torbieli na lewym jajniku, mój gin wysłał mnie do onkologa więc też byłam przerażona... na szczęście test ROMA wyszedł prawidłowy, lekarz stwierdził endometrioze.
Czekam na okres i zaczynam 2opak.visanne .
Już się doczekać nie mogę!!! A tyle okresowych wirusów lapałam:)
Udanego weekendu! :*KateHawke, Czrna 81, lamka, Flowwer lubią tę wiadomość
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
06.2020 MedArt Poznań
10.21-04.22 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
Frelcia, Kochana... już niedługo napuchniesz, daj mu czas Brzuch nie rośnie tak od razu - daj mu kilka tygodni19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Madżka89 wrote:Ojjj Dziewczynki dopiero nadgonilam, u mnie dzisiaj też tortille na obiadek, teraz błogie lenistwo i podjadam migdały:)
Lamka GRATULACJE!!! Piękna historia
Kate będzie dobrze! Ja mam parę torbieli na lewym jajniku, mój gin wysłał mnie do onkologa więc też byłam przerażona... na szczęście test ROMA wyszedł prawidłowy, lekarz stwierdził endometrioze.
Czekam na okres i zaczynam 2opak.visanne .
Już się doczekać nie mogę!!! A tyle okresowych wirusów lapałam:)
Udanego weekendu! :*Madżka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Jak Ty mnie podbudowujesz a zleje po pupie jak będzie inaczej
Nie może być inaczej! Podwójna owulacja i to potwierdzona przez lekarza! Samo to już pasuje mi do "CUDA, CUDA OGŁASZAJĄ!"
I nie wolno bić po pupie, bo dzieciaki będą głupie!19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
-
Dziewczyny odnosnie owsianki slonej bo to ja pisalam to glownie jadalam zawsze w pracy, na praktykach, po protu juz byla taka slonawa a mozna bylo sobie jeszcze dosolic, kto jak co lubi
W domu robilam ze gotowalam mleko, osobno platki owsiane ale tak zeby juz byly takie ze sie rozgotowuja, do wody z platkami dawalam wiecej soli, wiadomo kto jak lubi, potem wrzucalam platki do mleka zeby to troche przeszlo tym mlekiem, podgotowalam, dodawalam soli sobie jeszcze i taka byla gesta z mlekiem.. A jak ktos chce mniej gesta to daje mnie tych platkow pyyyychotka !!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny odnosnie owsianki slonej
A to są owsianki nie na słono??? Bo ja to tylko na słono jadam...19.10.2017 - nasz drugi cud
-
Lejka wrote:A to są owsianki nie na słono??? Bo ja to tylko na słono jadam...
mozna na slodko jesc jeszcze no ja nie bardzo tak .. ja tylko na slonoLejka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Frelcia wrote:Najpierw cuda na kiju a potem tylko kij zostaje
Tak będziesz mogła mówic dopiero jeśli się nie uda... Ale przecież się udało! I w to musisz wierzyć!19.10.2017 - nasz drugi cud
-
Amy333 wrote:My bedziemy robic z M ten test. Lekarz kazał nad "odrobic wieczorne zadanie domowe" i rano do 18 godzin po stosunku przyjechac na wizyte. Bedzie normalne usg, a przy okazji pobierze śluz szyjkowy, który potem będzie zbadany- Sprawdzaja czy plemniczki w ogole jakis w nim przezyly i czy sie ruszaja. Nam kazal taki test zrobic w okresie tuz przed owulacją.
Dzięki!
Amy333 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna
19.07.2018 transfer 1 kropki -
22.08.2018 crio 1 kropki - beta 10dpt 115, 12dpt 294, 14dpt 708
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Flowwer a jak Ci te antyki pomagają zaciążyć? bo ja ostatnio choruję na punkcie zabytkowej zielonej lampy bankierskiej na biureczko. To może poproszę męża, żeby mi kupił jednak, dla dobra działań prokreacyjnych?
Buahaha, nie no, wie, wiem, że chodzi o tabsy, ale musiałam coś takiego napisać, przepraszam
To nie wiesz jak to się robi ??
Lata temu moja koleżanka się śmiała z mojego sposobu a później sama stosowała
Kiedyś chciałam pewną rzecz to wpierw zaproponowałam mały układ coś za coś
Chcesz lampe to zaproponuj coś atralcyjnego np. Grę komputerową, słuchawki.... kino domowe w zależności od budżetu. Mężczyźni nigdy nie dorastają i ciągnie ich do miejsca z którego wyszli
Ja jeszcze kalmarów nie jadłam !! W smaku do czegos podobne?
Karma jak po kinie ? Na czym bylaś ?StaraczkaNika lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lamka super wiadomosc ! Gratuluje :*
Dziewczynki siedze pije winko i ogladam Przyjaciół bo nic innego nie znalazlam fajnego wlasnie Ross oburza sie ze prezerwatywy sa skuteczne w 97%
Niektorym takie wpadki naprawde się zdarzaja a my fikolki w sypialni robimy pijemy tone lekow i NIC ...lamka lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r.