Kiedy sierpień przychodzi, każda po owu w ciążę zachodzi 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Księgowa wrote:Ja miałam podobnie - okazało się, że to ciąża biochemiczna. Ale trzymam kciuki za Ciebie, żeby w Twoim przypadku okazało sie, iż jest to baaaardzo wczesna ciąża! Koniecznie powtórz test z rana 😊
Dzięki! Nie mam już testów. Chyba poczekam na dzień @, żeby się nie nakręcać. Może być biochem. ☹️
Gratuluję dwóch kreseczek szczęśliwcom i życzę spokojnej i nudnej ciąży. -
nick nieaktualnyMiniala wrote:Dzięki! Nie mam już testów. Chyba poczekam na dzień @, żeby się nie nakręcać. Może być biochem. ☹️
Gratuluję dwóch kreseczek szczęśliwcom i życzę spokojnej i nudnej ciąży.
Jak widzialas tylko na 1 tescie bardzo, bardzo slaby cien, zwlaszcza na Bobku, to nie rozpedzalabym sie tak z biochemem. Testy po prostu czesto sa chamami oszustami, a 1 ledwo widoczny cien niestety nie wrozy niczego. Trzymam kciuki, by @ nie przyszla, za to bys zazkoczyla sie beta -
Sasanko a nie myślałaś o zmianie testów? Żeby nie irytowały tylko tymi evapami?
Ja wierzę, że ta kreska po prostu zbiera moc i już niedługo będzie tłusta i oczywistaSasanka55. lubi tę wiadomość
-
Sasanko, no nie wierze. Ale masz jeszcze czas prawda? Który dpo?
Mnie brzuch boli jak na @, myślę że po tym dupku będzie jutro. Normalnie jak przyjdzie to odtańczę jej taniec. Dziś 52 dc.
Także w tym tygodniu badania! W końcu, no w końcu!Sasanka55. lubi tę wiadomość
PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
nick nieaktualnyMiska, mysle, ze nie ma to znaczenia. Bobki klamia, Nordy klamia, Allegraki i Facelle tez. Po prostu trzeba dorosnac i testowac o czasie, a nie siedziec jak glupek z lupa, doszukujac sie cienia, bo to loteria
Lilou, rety, myslalam, ze juz @ przyszla Tak Ci wspolczuje tego cyklu i mam nadzieje, ze zaraz wszystko sie rozkreci :*Lilou lubi tę wiadomość
-
Sasanko ja zawsze pobieram zdjęcie i zmieniam sobie na czarno białe tak bardziej widze 🙈 i ja tam serio widze ladna kreskę może test z dziw skoro się rozlał był trefny.. trzymam kciuki ( choć tak jak Ty ja bardzo ciesze się z przyszłych miesięcy bo rodzilybysmy w letnim okresie a zawsze marzyłam mieć urodzinKi latem wiec może mój dzidzius będzie miał)
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka05 wrote:Sasanko trzymam kciuki który masz dpo ze już testujesz? W zeszłym miesiącu testowalysmy w tym samym czasie a u mnie jeszcze 10 dni do @
Dziekuje Wydaje mi sie, ze chyba 10dpo, sugerujac sie bolem i plamieniem, ktore uznalam za okoloowulacyjne. Mam krotkie cykle- max 24 dni i bardzo wczesne owu (ze 4 dni po @), wiec stad wczesne testowanie -
Sasanko dla mnie testy rano zawsze wychodziły słabe, a wieczorem najmocniejsze więc trzymam kciuki, żeby ciemniało! ✊✊😘 wystarczy lekko inne stężenie moczu i już kreski nie będzie, więc czekamy na dalsze testowanie! Niech ciemnieje i się kropek ujawnia! 😘😘
-
Sasanko to jest niewiarygodne, ta kreseczka z wczoraj była naprawdę dająca nadzieję. Obys jeszcze się zdziwiła, że @ nie przyszła 😘
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Sasanka55. wrote:Jak widzialas tylko na 1 tescie bardzo, bardzo slaby cien, zwlaszcza na Bobku, to nie rozpedzalabym sie tak z biochemem. Testy po prostu czesto sa chamami oszustami, a 1 ledwo widoczny cien niestety nie wrozy niczego. Trzymam kciuki, by @ nie przyszla, za to bys zazkoczyla sie beta
U mnie jeden ledwo widoczny cień lata właśnie po domu. Test do dziś mam na pamiątkę. Ale tym razem czuję, że to nie to. Inny test także pokazałby kreskę, a tej brak. 🤷 Dzięki. ;* -
Sasanko głowa do góry i trzymamy kciuki ❤️
Ja dzisiaj rano po działałam ze starym. 3 dni temu miałam śluz ok a dzisiaj niby trochę też, ale to chyba ie możliwe żeby owy była w 10 dniu 🙄
Zobaczymy do środy działamy a potem czekamy na wyrokSasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje, jestescie kochane To chyba jednak nie to, bo juz kolejne 2 Nordy biale, ale w dupie, trzeba uniesc glowe, cyc do przodu i pedzic z nadzieja w kolejny cykl
Miniala, nasze przeczucia potrafia byc ogromna zmylka Niech Twoj ostatni "cien" za 2 lata biega z siostrzyczka po domuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 10:54
-
Sasanko ale jesteś pewna? Przecież na tym wczorajszym krecha jest!
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
nick nieaktualnyFrelciaa wrote:Sasanko ale jesteś pewna? Przecież na tym wczorajszym krecha jest!
Tak, jestem pewna, zrobilam dzis 3 testy. 1szy sie rozlal i nawet pokazal druga kreske, ale pol milimetra od kontrolnej 😅 2 pozostale sa takie, ze nawet pod lupa nikt by nic nie ujrzal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 11:40
-
Gówniane testy
Sasanka55., Barbarka1984 lubią tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
Sasanka! Jestem z Tobą, mnie dziś też bielusieńki wyszedł. A krwawienie nie wróciło, czyli mój okres trwał w tym miesiącu zaledwie 1,5 dnia 😅
Czekam na testowanie do 31.08, zgodnie z listą.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualnyKsięgowa wrote:Sasanka! Jestem z Tobą, mnie dziś też bielusieńki wyszedł. A krwawienie nie wróciło, czyli mój okres trwał w tym miesiącu zaledwie 1,5 dnia 😅
Czekam na testowanie do 31.08, zgodnie z listą.
Nosz fuck! Moze to Twoje krwawienie to implantacja?
Dobra, apeluje sama do siebie- przestan testowac tak wczesnie, niemadra Sasanko -
Lilou wrote:Sasanko, no nie wierze. Ale masz jeszcze czas prawda? Który dpo?
Mnie brzuch boli jak na @, myślę że po tym dupku będzie jutro. Normalnie jak przyjdzie to odtańczę jej taniec. Dziś 52 dc.
Także w tym tygodniu badania! W końcu, no w końcu!
U mnie w 2017 57dc byl 1 dniem ciazyLilou, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Nosz fuck! Moze to Twoje krwawienie to implantacja?
Dobra, apeluje sama do siebie- przestan testowac tak wczesnie, niemadra Sasanko
Teoretycznie jest taka możliwość, ale to chyba najpewniejsze by było, jakbym poszła na bete. Zobaczę, może się faktycznie wybiorę.
Btw, jeśli zalożyłybyśmy, że to implantacja, wczoraj test z cieniem, dziś zero to, co - beta przez 24h nie urosła na tyle, czy jak? 😊 I drugie pytanie, jeśli implantacja, to kiedy najlepiej zrobić test?Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1)