Kiedy sierpień przychodzi, każda po owu w ciążę zachodzi 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRed555 wrote:Jak Wy robicie ze wrzucacie tu od razu zdjęcie? 😁
Wchodze na fotosik, zapisuje zdjecie, wybieram opcje, ze nie jest jedynie dla doroslych, ustawiam opcje "na forum", kopiuje link i gotowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2020, 18:55
Magddullina2, *Agape*, Księgowa, szona, eemmiilliiaa, Suszarka, Red555, Misiaa, Simons_cat, Magdalena29, Okularnica_:), Kittinka 3.0, Fiore, agge, Annie1981, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZglaszam plamienie, wiec cykl krociutki, ale wrzesien to bedzie ten miesiac!
Jutro w nocy mialam poplywac z M. na golasa, ale w takim razie pobiegne nad jezioro jeszcze dzis!
Milego weekendu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2020, 20:06
Red555, Misiaa, Simons_cat, Okularnica_:), Księgowa, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanki, a co Ty robisz na szczekarzewie??
Ja też się tam kąpałam na golasa i przeżywałam pierwsze miłości pisanie SMS z chłopakami do 2 w nocy 🙈 boooony aż się łezka w oku kreci. Kocham to miejsce...
Mieszkam jakieś 20km od Szczekarzewa, wow nie sądziłam że któraś staraczka może być tak blisko ☺️♥️Sasanka55., Simons_cat, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Muszka05 wrote:Ja pije czerwone winko i wszystkim życzę miłego wieczorku 🥰
A ja chyba podzielę Twój los. Właśnie nie mogłam się zdecydować - pinacolada czy wino, ale przekonałaś mnie.Muszka05 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualnyKaziaa wrote:Sasanki, a co Ty robisz na szczekarzewie??
Ja też się tam kąpałam na golasa i przeżywałam pierwsze miłości pisanie SMS z chłopakami do 2 w nocy 🙈 boooony aż się łezka w oku kreci. Kocham to miejsce...
Mieszkam jakieś 20km od Szczekarzewa, wow nie sądziłam że któraś staraczka może być tak blisko ☺️♥️
Mam tu dzialke Jak na golasa, to tylko Szczekarzewo I barek lesny na gorcemiska122, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanko piękny pierwszy dzień ciąży
Swoją drogą... tak wcześnie wstałaś jak pojechałaś odpocząć? :p
Udanej soboty :*
Sasanka55. lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Sasanko piękny pierwszy dzień ciąży
Swoją drogą... tak wcześnie wstałaś jak pojechałaś odpocząć? :p
Udanej soboty :*
15.08 super data do zapamietania bardzo lubie 5 i liczby z 5
Ostatnio malo sypiam, a dzis obudzil mnie M. bo wstawal na siku i troche mnie przygniotl, a ja odkrylam, ze brzuch bardzo boli od @, wiec nie dalam rady zasnac
Buziaki, Misiaa :* -
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Dzieeen dobry Zglaszam @ Ostatnia, drogie Panie, na wiele miesiecy Milego weekendu
Miałam termin na 22 maja a urodziłam 12, 3 dni przed urodzinami teściowej 😉Sasanka55., GrubAsia lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualnyNoelle, nie ma tak niczego nie zglaszasz, dopoki nie ma @ Nie mysl jeszcze o wrzesniu, kciuki
Agape :* Dziekuje
Az stworzylam sobie suwaczek "Pierwszy tydzien to w rzeczywistosci rozgrzewka" LolWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2020, 08:44
Noelle, Simons_cat, Magdalena29, Kaśik, Suszarka, *Agape*, Kittinka 3.0, Malgonia, szona lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Eemmmliiaaa, hop, hop, co u Ciebie? Czytasz, klikasz, ze lubisz nasze posty, a sama tak cichutko juz od miesiecy :*
Bo ja jestem jeszcze dalej cichy podgladacz
W sumie tak jak pisalam jakis czas temu - przychodze do Was w pazdzierniku, bo wtedy rozpoczynamy starania oficjalnie. Na razie sa proby wbicia sie choc troche w dni plodne tak dla rozgrzewki, ale moje dziecie chyba nie chce rodzenstwa 😜
A czytam Was i lajkuje, gdy ma drzemke - spi tylko na mnie z dostepem do bufetu 😆 poza tym to tajfun i jeden wielki zywiol, wiec na razie ciezko mi sie wbic
A Wam wszystkim bardzo kibicuje :*Simons_cat, Sasanka55., Kittinka 3.0, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
U mnie temperatura dalej taka sama, ale w końcu się zaczyna plamienie🙂Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Sasanka55. wrote:Mam tu dzialke Jak na golasa, to tylko Szczekarzewo I barek lesny na gorce
Może ktoś jest z Pomorza? ja rok temu na golasa w zatoce w chałupach się kapałam 😃 pierwszy raz w życiu w wieku 27 lat 🙈 ale niechcący warszawka nas widziała, a to był panieński koleżanki...
Sasanko piękna data na pierwszy dzień ciąży ! Ja sobie myśle ze celuje tak żeby urodzić w październiku bo wtedy mój kończy sezon i jest całe dwa miesiące w domu bez wyjazdów a bardzo chce być przy porodzie, wiec do stycznia będę sobie mówić jest ok😅
Wczoraj po winie tez sobie pomyślałam ze warto byłoby zrobić listę zakłamanych i niedobrych testówSasanka55., Simons_cat lubią tę wiadomość
Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Witam się i ja. Dzisiaj w końcu odespałam 😁😁
U mnie potwierdzona ovu, także dzisiaj chyba 3 czy 4 dzień po wg wykresu.
Mozna mnie przepisać z testowaniem na 26, chociaż i tak pewnie pod koniec przyszłego tyg zacznę działalność 😜
Dziewczyny z @trzymam kciuki, znając kije życie dalej przejdziemy na wrzesieńNoelle, Sasanka55., Simons_cat lubią tę wiadomość