Kiedy sierpień przychodzi, każda po owu w ciążę zachodzi 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Też uważam że powinnaś iść na betę.
Ja już po pobraniu.
Nie miała skąd pobrać, ostatecznie pobrała z dłoni. Żyła mi pękła, krew tak gęsta że nie chciała lecieć.
Pije 3l wody dziennie, więc wydaje mi się że to kwestia pękniętej żyły...
Masakra.PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
🥺🥺🥺🥺💚💚💚💚💚
https://zapodaj.net/9c2eb4cd4dc3a.jpg.htmlOkularnica_:), Red555, Sasanka55., Annie1981, Fiore, endo_pozytywna, Simons_cat, Sielankaaa, Kittinka 3.0, Magdalena29, JaSzczurek, Barbarka1984, eemmiilliiaa, Kaziaa, Japoneczka z Porcelany, Magddullina2, Milka85, Kaśik, agge lubią tę wiadomość
-
Suszarko jak ja kocham takie historie jak u twojej siostry ❤️ Sasaneczko słońce te nordy faktycznie miały różowe krechy, nie mogę uwierzyć ze aż tak by ściemniały mendy jedne?!☹️ Zrob wieczorem allegraka i jeśli będzie biało tfu tfu tfu walnij to winko w pięknych okolicznościach przyrody 😘
Sasanka55., Suszarka lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Kittinka 3.0. U mnie pierwszy cykl z inozytolem też był dziwny. Objawy owu poczułam w 9dc, ale nie wiem czy wystąpiła, bo zawsze miałam pozytywny test, a wtedy nie testowałam wcześniej, bo nie spodziewałam się, że pozytyw może być tak szybko, więc nie wiem.
Kolejne cykle wróciły już do normy, a 3 albo 4 cykl z inozytyolem okazał się szczęśliwy 🙂 Ja brałam 4g.
Joasiaxjot. Gratuluję! 🙂 Ja też się trzęsłam i płakałam tydzień temu 😁Joasiaxjot, Kittinka 3.0 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Sasanka55. wrote:Nordy maja czulosc 10 i Allegraki tez W ndz powinna byc @. Owu obstawialam bardzo wczesna, ale juz sama nie wiem. Na bete nie ide, bo dzisiejsze testy zludzen nie pozostawiaja. Na wszelki wypadek zabiore jednak na weekend ciazowy zestaw, ale na wierzchu torby beda przede wszystkim podpaski.
Nie jest mi bardzo zal, bo za tydzien ide na wesele przyjaciela, na ktore w zyciu bym nie poszla, bedac w ciazy. Za 2 tygodnie urlop, wyjezdzam z tesciami i bratem M. na Podlasie i Lubelszczyzne Wbrew pozorom (edit: wbrew pozorom = ze wzgledu na towarzystwo) ciesze sie z tego wypadu, bo nie znam tych okolic, tesciow jakos zdzierze To jest PLAN, a nie jakies tam bety i testy.
Dzis natomiast na ukochana dzialke
Na Podlasie powiadasz :>>>>>
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Joasiaxjot wrote:🥺🥺🥺🥺💚💚💚💚💚
https://zapodaj.net/9c2eb4cd4dc3a.jpg.html
OMG!! Biegnij na betę 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀Joasiaxjot lubi tę wiadomość
30 lat 🙋♀️ 31 lat 🙋♂️
starania od 10.2017
endometrioza 3 stopnia
HSG - październik 2018 - prawy jajowód niezdrożny
laparoskopia - styczeń 2019 - usunięcie torbieli
marzec 2019 - nawrót torbieli
HSG - lipiec 2019 - jajowody obustronnie drożne
laparoskopia - luty 2020 - brak nawrotu
AMH - 2,340 ng/ml
🙋♂️ słabe parametry nasienia - lekka poprawa po zmianie diety
Obecnie:
monitoring cyklu
25.08 - 10dc - zastrzyk Ovitrelle (pęcherzyk 19 mm/endometrium 10mm)
7 dpo - progesteron 28,30 ng/ml
9 dpo - beta hcg 2,96 mlU/ml 😧(pewnie pozostałość po Ovitrelle) -
nick nieaktualnyszona wrote:Na Podlasie powiadasz :>>>>>
Ahahahaha a chcialabys poznac moja tesciowa? 😅😅😅♥️
Ogladajac na fotkach cudny ogrod ziolowy w Korycinach, myslalam o Tobie Kwiatki i ziolka mi sie z Toba skojarzyly, zwlaszcza te podlaskie
Edit: a dzis "odwiedze" Moni i Misie Bede kupowac kielbe w Skepem, gdzie jest Sanktuarium, w ktorym odbywaja sie msze w intencji Staraczek. Tradycyjnie podjade pod niego, przezegnam sie i pomysle o Was wszystkich :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2020, 09:41
szona, MonikA_89!, Japoneczka z Porcelany, Simons_cat, Pati96, Kittinka 3.0, agge, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Kochane nie uwierzycie śniło mi się tak realnie ze tez wyszły mi 2 kreski tak wiecie mocne i zgadnijcie co pierwsze zrobiłam 😂😂💕
Wieszlam na forum nie czytając nic napisałam wam : są 2 kreski !!!!!
Szkoda ze to tylko sen.
Sasanko wciąż widze i to mocne kreski !
Joasiu meeega kreski!Joasiaxjot, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Ahahahaha a chcialabys poznac moja tesciowa? 😅😅😅♥️
Ogladajac na fotkach cudny ogrod ziolowy w Korycinach, myslalam o Tobie Kwiatki i ziolka mi sie z Toba skojarzyly, zwlaszcza te podlaskie
Edit: a dzis "odwiedze" Moni i Misie Bede kupowac kielbe w Skepem, gdzie jest Sanktuarium, w ktorym odbywaja sie msze w intencji Staraczek. Tradycyjnie podjade pod niego, przezegnam sie i pomysle o Was wszystkich :*
Dawaj mi tę teściowa 😎
W ogóle kij z nią, Ciebie poznałabym za to bardzo chętnieSasanka55. lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Takie małe info ode mnie po wynikach NIPT: do naszego grona w lutym/marcu dołączy kolejna dziewczyna*Agape*, Sielankaaa, eemmiilliiaa, Makino, Fiore, Red555, Sasanka55., Joasiaxjot, MonikA_89!, Japoneczka z Porcelany, Suszarka, Simons_cat, Annie1981, Pati96, Okularnica_:), Magdalena29, Misiaa, Magddullina2, miska122, ElfiaKsiężniczka, Milka85, Rucola, Kittinka 3.0, agge, GrubAsia, moyeu lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Suszarko, ja to juz przestalam wierzyc w cudowna moc Duphastonu jako leku na wszelkie zlo tego swiata. Jednak niedomoge ma niewiele dziewczyn...
Red, jaki tam cykl bezowulacyjny, daj spokoj! :*
U mnie juz the end i czekam na wrzesien. Nienawidzicie mnie pewnie za zasmiecanie watku testami od tygodnia... Wczoraj po poludniu sytuacja wygladala tak (3 Nordy pod rzad):
Wieczorem 2 Allegraki zupelnie biale i dzis rano rowniez na nich biel. Nordow juz brak i dobrze, bo jednak narobily mi nadziei. Beti miala racje- nie kupujcie ich. -
JaSzczurek cudownie, gratulacje 😊
JaSzczurek lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Cześć dziewczyny 🤗
Melduje u mnie wczorajsza beta (równo po 48h) z 30,75 na 116,90
Progesteron w 11 dpo (wynik proga był później niż bety) 23Sasanka55., Makino, Sielankaaa, Joasiaxjot, MonikA_89!, Japoneczka z Porcelany, Suszarka, Simons_cat, Annie1981, *Agape*, Fiore, Pati96, Okularnica_:), Magdalena29, Barbarka1984, Magddullina2, eemmiilliiaa, ElfiaKsiężniczka, Milka85, Rucola, Kittinka 3.0, agge, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzoneczko Ja to czuje, jakbym Cie znala wieki W kazdym razie chetnie rozbroilabym z Toba ostatnia butle wina przed nasza ciaza
JaSzczurek, super, graaatuluje :*
Kazia, cudownieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2020, 10:41
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaszczurek, jak super! Parka, moje marzenie 😍
Ja dziś dziewczyny 11 DC a test ovu pozytywny :o. Zrobiłam z ciekawości, bo nie dawało mi spokoju płodny śluz. A męża jedynie mogę dorwac jak młoda będzie miała po 13 drzemkę (o ile nie zrobi dnia bez 🤦♀️), bo ma nocki. Chyba zestaw od Rucoli przyspieszył mi cykl.
JaSzczurek, Red555, GrubAsia lubią tę wiadomość