Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
jestem tutaj nowa mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
mam zamiar testować w sobotę będzie 13dpo wiec myślę, że jak jest coś na rzeczy to już wyjdzie ten cykl miałam stymulowany bo staramy się już bardzo długo i nic...
gratuluje fasolek i za testujące trzymam kciuki -
mania wrote:hej
jestem tutaj nowa mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
mam zamiar testować w sobotę będzie 13dpo wiec myślę, że jak jest coś na rzeczy to już wyjdzie ten cykl miałam stymulowany bo staramy się już bardzo długo i nic...
gratuluje fasolek i za testujące trzymam kciuki
mania witaj!
To w takim razie trzymam kciuki za test i życzę dwóch kreseczek! a mogę spytać ile się juz staracie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 19:25
-
Witajcie dziewczyny gratuluje tym co sie udalo!! i trzymam kciuki za staraczki! Mozecie zerknac na wykres? tylko nie wiem czy udalo mi go zapisac w ogole? jestem tu 1 raz i jeszcze nie ogarniam wszystkiego
mam od owulacji wysokie temperatury a dzis nagly spadek i tak mysle ze moze to zagniezdzenie sie zarodeczka hmm?! dodam ze biore luteine 2x2 dopoch. bo mialam plamienia a teraz odkad biore luteinke nic mnie nie boli ani brzuch ani piersi zero nul ja testuje we wtorek i nie moge sie doczekac chociaz lekarz kazal mi testowac dopiero 5 kwietnia to ja nieee wytrzymam! pozdrawiam i zycze wesolutkich swiatMrowwwka -
Teraz 2 cykl jestem na duphastonie od 15 dnia cyklu.Biorę go przez 10 dni 2 x dziennie.9 kwietnia idę do lekarza, zobaczymy co mi poradzi.
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży...
Trzymam za Ciebie kciuki Mrowwwka To będzie Twój pierwszy dzidziuś?Binek
-
to co bierzesz to chyba to samo co luteinka tylko Ty to lykasz a ja sobie wsadzam dzialanie ma bardzo podobne i moze po jakims czasie wydluzy Ci sie 2 faza a moze taki juz Twoj urok, nie martw sie nic:)
Binku tak jesli zaciazylam to bedzie moj pierwszy najukochanszy dzidziulek ja za Ciebie tez trzymam kciuki moooooooocnoMrowwwka -
a u mnie znów d..a miałam testować jutro ale testowałam dziś i nawet cienia cienia nie ma na teście o czułości 10 a dziś 12 dpo wiec jakby coś było to by test pokazał myślałam, że ta stymulka mi pomoże
-
Ja już mam jedną córeczkę,która w czerwcu skończy 4 latka.W listopadzie niestety straciłam maleństwo - cieszyłam się zaledwie 3 tygodnie, tym że znowu jestem w ciąży.Ale staram się myśleć pozytywnie
Pozdrawiam i wesołych Świąt życzę.Mrowwwka życzę powodzenia.Daj znać czy zobaczyłaś dwie kreseczki na teście.Binek