X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja testowałam w 1 dniu świąt 31 marca , test pozytywny 3 kwietnia beta hcg 964 m/l . Ost miesiączka była 3 marca. Objawy...
    wieczna ochota na słone, brak miesiączki ( ale mam PCO), duże piersi bolesne, raz -dwa razy na dzień coś mnie pokoje w dole brzucha , temperatura od 18 dni w granicach 37,20 -37,35 różnie nawet 37,55 bywało.
    Bardzo się boje że nie ma ciąży tylko puste jajo płodowe.

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Binek Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego takie obawy?Ciesz się, że Ci się udało.Nie martw się na zapas ;-) Będzie dobrze ;-)

Binek ;-)
  • Nishi Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj powinnam dostać @. Jeszcze nie przyszła. Ale z testem chyba wstrzymam się jeszcze do piątku, może @ się opóźnia. Oby tylko powodem była fasolka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 12:50

20121213640117.png
    07953602cc36db5aaaab36f9b2feeed9.png

• Binek Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób jutro rano i daj znać ;-) Ja trzymam kciuki :)

Binek ;-)
  • trinitarianis Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    częśc dziewczyny. ja dopiero tu zaczynam. staramy sie drugi miesiąc. poł roku temu tez były starania ale nic nie wyszło. potem były pewne problemy i była przerwa w staraniu. teraz mam za 3 dni @ i sie stresuje. bo temp mi skoczyła i calyczas koło 37 plus ciągle wzdęcie i gazy i ból cycków(ale to może być przed @). dziś ide albo na bete albo do apteki po test. mam wrażenie że jestem w ciąży ale poprzednio też tak było. ale nie obserwowałam temp i wszystkiego tak dokładnie wiec nei wiem jak było wcześniej
    nie wiecie może czy jak sie dostaje wynik bety to tam jest tylko podana ilość tego hormonu i trzeba samemu interpretować czy od razu mówią ze te raczej ciaża?

2ca260c06e7b37da3bae27f669212dc5.png
  • Binek Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pójdziesz na betę, to dostaniesz wynik i sama będziesz mogła go sobie zinterpretować.Na wyniku podane są przedziały.(ilość hormonu i odpowiadający tydzień ciąży)
    Powodzenia :-)

Binek ;-)

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na bete na razie nie ide. dość droga u mnie jest. jutro sprubuje z testem. a jak nei to poczekam troche... choć mam dziwne uczucie że "tam" coś jest:) zobaczymy....

• Nina Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trinitarianis wrote:
    na bete na razie nie ide. dość droga u mnie jest. jutro sprubuje z testem. a jak nei to poczekam troche... choć mam dziwne uczucie że "tam" coś jest:) zobaczymy....

To trzymam kciuki! ja też testuję w piątek, jeśli @ nie przyjdzie...

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie @ powinna być w sobote ale siedze jak na szpilkach i testuje jutro rano... mam takie dziwne uczucie pełnego brzucha... dziwnie mi ale mozę znów sie doszukuje.... choć mam wrażenie że teraz jest jakoś inaczej....
    Ps. powodzenia Nina

• Binek Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie znać,jakie teściki powychodziły ;-) Ja byłam wczoraj u lekarza i stwierdził cystę na lewym jajniku ;-( Trochę się zmartwiłam, ale mam nadzieję, że to nic strasznego ;-)

Binek ;-)

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa jajko zniose zaraz... brzuch mnie pobolewa jak na baaaardzo delikatny okres.... (zawsze miałam BARDZO bolesne miesiączki) i jeszcze sie plamienie pojawiło.. takie lekko kawowe... (nigdy nie plamiłam) a @ ma być dopiero w sobote choć pewna nie jestem bo po odstawieniu tabsów regularnie bardzo nie było.... normalnie osiwieje... bo jesli to implantacja to bez sesnu już robić test... ale i tak zrobie trudno... matko nidy do niczego tak emocjonalnie nie podchodziłam. a teraz miotam sie jak byk po arenie...:/... grrrrr....

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jedna kreska i tempka spada.:( ale dziwne bo ja nigdy nie plamiłam. plamiło wczoraj w nocy a teraz na razie cisza... tylko takie lekkie miesiączkowe pobolewanie. chyba mało prawdopodobne by w implantacji temp spadła nie?

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra poczytałam i podobno może temp spaść podczas implantacji. tylko jeśli to ona to chyba dośc późno nie? bo to 12 dzień o owu. świruje już... ale poczekam kilka dni i jak @ nie przyjdzie to znów test....

• Binek Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się tak.Wiem po sobie, że lepiej się nie nastawiać, bo potem tylko rozczarowanie..a kto wie, może miło się zaskoczysz!!!
    Pozdrawiam!!

Binek ;-)

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak pewnie wiesz... łatwo mówić gorzej zrobić.... zobacze. w sobote test jeśli @ nie przyjdzie...

• Biedronka Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny,
    Postanowiłam się dołączyć do tego tamatu, bo czuję sie troche zestresowana a nie mam z kim pogadać. Dziś powinnam dostać @, ale póki co jest cisza. Robiłam testy kilka dni temu, wyszły negatywnie, ale pomyślałam, ze może za wcześnie a poza tym to były takie tanie i nie mam pewności na ile są wiarygodne. Mam wielką nadzieje, bo to był mój pierwszy cykl z lekiem na jajeczkowanie. W czasie tego cyklu czułam się inaczej niż zawsze i zastanawiam się czy powinnam to przypisac lekowi, czy też coś się dzieje pod serduchem. Planuje zrobic jutro rano test taki porzadny, w razie czego pobiegne zrobic Bete, ale na razie nie mam takiej możliwości. Pozdrawiam Was serdecznie i łaczę się z Wami w Waszych oczekiwaniach i testowaniach!

"Radość może przyjść niespodziewanie"
  • seneka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co robicie ? czym sie zajmujecie? żeby nie myśleć o testowaniu i ciąż

qq873e5erivgw16d.png

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba się nie da nie myśleć o tym. nawet gdy coś robisz to myśli wybiegają gdzieś.. np na przód..jak to bedzie.. czy podołam.. czy bede dobrą matką... dobrze je wychowam... plany co do imienia, zakupów związanych z przyjściem na swiat dziecka itd... myśle ze coś byś nei robiła to i tak mysli beda gdzieś obok tego tematu...

• Biedronka Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No myśli ciągle krążą wokól tematu, ale z drugiej strony chce się o tym pamiętac i myśleć żeby wiedzieć na czym się stoi i z rozpędu nie zjeść, nie wypić lub zażyc czegoś co mogłoby zaszkodzić maleństwu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 23:09

"Radość może przyjść niespodziewanie"

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale myśle że z tym jedzeniem to też bez przesady. mówie o tym że nie ma co przeginac ani w jedną ani w druga strone...

‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ