Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepiej w dzień spodziewanej @ albo później. Wtedy test jest najbardziej wiarygodny.
Wiem, że trudno wytrzymać - ja sama robiłam już kilka dni wcześniej i wychodził dosłownie jedynie zarys, cień kreski trudny do dostrzeżenia, dlatego mimo lekkiej nadziei nie nastawiałam się zbytnio - tym bardziej, że objawy miałam czysto okresowe. Jednak @ nie przychodziła i powtórzyłam test - wtedy już nie było wątpliwości choć druga kreska nadal była jaśniejsza od pierwszej Powodzenia! -
koala82 wrote:Witam,
Jestem na Ovufriend zupełnie nowa i dopiero uczę się programu i obserwacji samej siebie.
Ja już po pierwszym testowaniu,ale chyba trochę za wcześnie,następne chyba w piątek, a wy jak sądzicie?? Cykle zwykle mam 26 dniowe
Hej, no ja bym poczekała do piątku. Może rzeczywiście było za wcześnie na II kreseczki. Życzę powodzenia! -
ja muszę czekać do niedzieli @ ...i też boję się testować ale muszę , bo jak test negatywny to mam przestać łykać duphaston a jak pozytywny to nadal brać mam go...a ja się boje testować bo jak testuje to zawsze wielkie rozczarowanie nawet jak czasem się spóźni i robi mi nadzieję...
-
Witam dziewczyny,
ponieważ jestem tu nowa i jest to mój pierwszy miesiąc w trakcie którego prowadzę obserwacje, bardzo Was proszę o pomoc. Od dwóch dni, mam bardzo niewielkie plamienia w kolorze różowym, okresu wciąż nie ma. Czy pomimo tych objawów jest szansa na ciążę? Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 17:29
-
Ja miałam zamiar testować w piątek to byłby 14dpo, ale wczoraj przy badaniu szyjki zauważyłam, że zaczyna zbierać się różowa krew, więc pewnie nie dotrwam i choć wszystko w tym cyklu (jeśli chodzi o temperaturę i osobiste odczucia) mówiło mi, że się udało to pewnie tylko złudzenia...[img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url] -
Naxa wrote:Ja miałam zamiar testować w piątek to byłby 14dpo, ale wczoraj przy badaniu szyjki zauważyłam, że zaczyna zbierać się różowa krew, więc pewnie nie dotrwam i choć wszystko w tym cyklu (jeśli chodzi o temperaturę i osobiste odczucia) mówiło mi, że się udało to pewnie tylko złudzenia...
zrób test w piątek i przekonasz się bo różnie bywa, ja robiłam 2 dni temu dlatego,ze nie mogłam juz wytrzymać i był negatyw a dziś już jest blada kreska widoczna. -
ja dzis testowalam i byly dwie ale druga mniej wyrazna, wiec dla pewnosci zrobilam z krwii od razu i czkam do siedemnastej na wyniki...jak test byl jakis wadliwy to zalamka bo mimo ze mowie sobie zeby jeszcze sie nie nastawiac to i tak wiadomo jak jest:pKejDzi
-
KejDzi wrote:ja dzis testowalam i byly dwie ale druga mniej wyrazna, wiec dla pewnosci zrobilam z krwii od razu i czkam do siedemnastej na wyniki...jak test byl jakis wadliwy to zalamka bo mimo ze mowie sobie zeby jeszcze sie nie nastawiac to i tak wiadomo jak jest:p
ja zrobiłam 4 testy i pozytywy z dnia na dzień ciemniejsze kreski ale staram sie nie nastawiać przed betą ale tak jak napisałaś wiadomo jak jest;p -
Witajcie Dziewczynki,
to mój pierwszy cykl z OVU, drugi po ostawieniu Ringa.
Dziś 35 dc, choć planowo powinnam dostać @ w 31 dc.
OVU nie wykryło owulacji, bo od połowy cyklu mierzę temp.
W środę byłam u gina, więc rano zrobiłam test- wyszedł negatywny.
Kiedy teraz proponujecie zatestować ponownie?
Mam mieszane uczucia...
Może polecicie jakiś dobry test?
Objawów nie mam specjalnych, ciągnie mnie w podbrzuszu i bardzo, bardzo bolą mnie sutki- same piersi ok, może trochę bardziej pełne niż zwykle.
Acha, na USG niczego nie było widać- ale było przez brzuch, hihihi- nie prosiłam o inne.
Jakieś pomysły? Sugestie?
Powodzenia Kobietki! -
chyba kazdy test taki sam, wykrywaja na 98-99% pewnosci, pamietaj zeby zawsze potwierdzic badaniami krwii(okolo 30zl) ja zawsze kupuje inne teraz mi sie trafil dobry w super pharm w promocji za 6zl i pokazal dwie kreseczki:p ale nie pamietam jak sie nazywa. mam tylko nadzieje ze nie bylwadliwy. gdyby takbylo to sprawdze nazwe i dam znac.. jejku ale stresdo tej 17..
nika86 lubi tę wiadomość
KejDzi -
paula22 wrote:ja zrobiłam 4 testy i pozytywy z dnia na dzień ciemniejsze kreski ale staram sie nie nastawiać przed betą ale tak jak napisałaś wiadomo jak jest;p
no i test z krwii pokazal ze 3 tydzien:)))paula22, Sergi, nika86 lubią tę wiadomość
KejDzi -
Blada no to dziwna sytuacja (chyba), ja przynajmniej nigdy nie miałam tak jak Ty, mi zawsze w dniu którym mam dostać lub dzień wcześniej spada tempka i na tym poziomie utrzymuje się aż do owulacji wtedy mam jednodniowy spadek a potem do góry. Słyszałam że w ciąży w czasie kiedy powinna wystąpić @ mogą być plamienia, ale co do tempki to chyba powinna być cały czas podwyższona w ciąży.