Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Staram się o dziecko bardzo długo. Dzisiaj mam 25 dzień cyklu. Normalnie zawsze boli mnie brzuch i piersi przed okresem, teraz czuję delikatnie pobolewanie w dole. Piersi normalne. Zrobiłam test z ciekawości, nie z porannego moczu. Wyszła druga kreska. Ale jest bardzo blada, ledwo widoczna. Widać ją normalnie nie pod światło. Test mam One Step Urine Pregnacy Test Strip, bez pudełka. Nie wiem jaką ma czułość. Nie wiem jak interpretować ten wynik. Może miała któraś z Was podobnie. Bardzo bym chciała żeby ten cień to było moje maleństwo.Gosia
-
nick nieaktualny
-
Gosia 26 wrote:Hej dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Staram się o dziecko bardzo długo. Dzisiaj mam 25 dzień cyklu. Normalnie zawsze boli mnie brzuch i piersi przed okresem, teraz czuję delikatnie pobolewanie w dole. Piersi normalne. Zrobiłam test z ciekawości, nie z porannego moczu. Wyszła druga kreska. Ale jest bardzo blada, ledwo widoczna. Widać ją normalnie nie pod światło. Test mam One Step Urine Pregnacy Test Strip, bez pudełka. Nie wiem jaką ma czułość. Nie wiem jak interpretować ten wynik. Może miała któraś z Was podobnie. Bardzo bym chciała żeby ten cień to było moje maleństwo.
ja robilam w 9dniu po owulacji test i taka kreska mi wyszla a teraz maleństwo ma juz 5 tyg -
Wiecie co. Na tym drugim teście jest druga kreska tylko ja szukałam jej w połowie okienka a ona się pokazała nieco wyżej. Robiłam bobo test strumieniowy, mój test wygląda identycznie jak zamieszczony przez któraś koleżankę w galerii wykresów. Może nie wszystko stracone.Gosia
-
Hej dziewczyny, niezmiennie trzymam kciuki za testujące. U mnie wciąż tempka wysoka, ale 4 dzien po spodziewanej @ pojaiwło sie plamienie i jakby wszystkie objawy, ktore mialam (zgaga, wrazliwe piersi, ciagnacy brzucch) sie cofnely zatem czekam az ktos zalozy lipcowe testowaczki, albo i sierpniowe przez dluie cykle ;/ Dla pewnosci zrobiona Beta - wyniki rano. Wieczorny sikaniec tez "-" wiec to taka formalność, zebym wiedziala ze moge się napić drinka chociaż nie traciwszy zapału pozdrawiam
-
marzenurek Moj bladzioszek nabiera rumieńców:) Na betę nie idę, chyba że gin mnie wyślę. Muszę jutro do niego zadzwonić, bo od 5-tego tygodnia kazał mi brać acard tylko nie wiem ile.. No i umówie się na podgląd:) Ale to pewnie za tydzień, półtora..
-
Hej. Mam wyniki bety. W 27 dniu cyklu (cykle 29 dni) moja beta wynosi 42,7mlU/ml. Byłam dzisiaj u lekarza. Kazała w poniedziałek powtórzyć, zleciła masę badań i kazała o siebie dbać i czekać. Na tak wczesnym etapie podobno za wcześnie na radość ale mówiła żeby być dobrej myśli. Targają mną mieszane uczucia, radość i strach że coś będzie nie tak. Trzymajcie kciuki, żeby było ok. Jaką miałyście betę w terminie miesiączki?? Mi moja wydaję się za niska...Gosia
-
nick nieaktualny