Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihihi :) no .... chciałybyśmy, chciałybyśmy :)

młodziuteńka jesteś ;) czasu a czasu na dzidizę ;)

my po ślubie już prawie 3 lata, ale wcześniej nie chciałam dzidzi ... jakoś nie czułam się gotowa i już :) chciałam nacieszyć się mężem a nie od razu w pieluchy ... może też przez to że jak miałam 15 lat urodziła mi się siostra i praktycznie wszystko przy niej robiłam :P druga mamusia jak to się mówi :P

cóż ... nie zostaje nic innego jak cierpliwość ... a uda się kiedyś na pewno, jak nie teraz to kiedyś tam ............ ;)

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 23 maja 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)no młodziutka ale taka podjelismy decyzje:) mój mąz ma za to 29 lat:) tak jakos wyszlo hehe:) chcielibysmy wychowac dzieci i miec jeszcze czas sile i lata dla siebie :) z reszta kocham dzieci i mam juz pociag do macierzynstwa moj mąż tez juz by chciał...z reszta mloda i duzo sily dla takiego maluszka hehe:) mam nadzieje ze nie bedziemy musieli dlugo czekac skoro podjelismy juz taka decyzje:) odzwe sie wieczorkiem pomykam na spotkanko z moimi dziewuszkami :)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dzis testowalam i sa juz wyrazne dwie krechy ;))

mała mii, mysza83, Agnieszka33 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondi gratulacje;))

Blondi22 lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Blondi :) Jeśli u mnie z rana się nie pojawi małpa to wybiorę się po test. Nawet nie mam w domu, żeby mnie znowu za wcześnie nie kusiło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 03:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj za testowałam i mam kreseczki dwie :) jeszcze sprawdzimy betę, no ale JESTEM W CIĄŻY :)

Agnieszka33 lubi tę wiadomość

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 04:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dzis;) i też 2 kreski jutro wybieram się na pierwszą bete gratulacje asia

Agnieszka33 lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziu gratulacje !
    ja w piątek miałam betę 5,02 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 05:01

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia89 i Madzia gratulacje ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, Asia, i Madzia gratulacje :) Piękny prezent na dzień mamy :) Ja również dzisiaj testowałam, (test leżał i się kurzył) ale niestety jedna krecha :( Nie mogłam już się doczekać no i ta tempka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 06:29

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka33 wrote:
    Blondi, Asia, i Madzia gratulacje :) Piękny prezent na dzień mamy :) Ja również dzisiaj testowałam, (test leżał i się kurzył) ale niestety jedna krecha :( Nie mogłam już się doczekać no i ta tempka?

moim zdaniem chyba jeszcze za wcześnie na 2 kreseczki. Temperatura ładnie się pnie do góry, podoba mi się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, robiłam test z czułością 10 mlu, podobno wykrywa ciążę w dwa dni po zapłodnieniu. Najgorzej bo ja jestem z tych niecierpliwych i wszystko muszę mieć już :)

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 27 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko Gratulacje dziewczyny:) ale prezent macie:) spokojnych 9 miesiecy:)

• dzidzia Debiutantka

Wysłany: 27 maja 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje dziewczyny i witam wszystkie gdyz nowa tutaj jestem.ja testowalam wczoraj i negatywnie(ufaaaa)no ale nie poddaje sie, w srode robie bete,poniewaz @ brak(xxxxxxxxx)i juz dziewietnasty dzien (po) podwyzszonej tempki wiec mam taka malutka i cichutka nadzieje......

alina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta przyrosła w 72 godziny 220 % :) przyrost jak marzenie :)

Agnieszka33, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny, u mnie niestety nic z tego. Test negatyw. Trudno.

• ania_mr Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro mam termin @ ale nić się nie zapowiada aby przyszyła, dzień przed @ mam plamienia cisza.... jedynie dziś odczuwam kłucie w prawym dolnym boku.
    Ja nastawiłam się na @ na środę w piątek do kliniki i potem inseminacja a tu cisza, nie wiem co myśleć już o tym...

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj miałam termin @ ale cisza test watpliwy wiec musze czekać dalej

• ania_mr Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test negatywny (może trzeba kupić lepszy test - test paskowy dołączony gratis do testów owulacyjnych) albo za wcześnie (12dc)albo nie jestem w ciąży i okres znów robi psikusa jak mi zależy aby przyszedł punktualnie

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba nie wytrzymam i zatestuje jutro- bedzie to 13dpo. Mam tez wizyte u ginekologa w klinice nieplodnosci, wiec chce zrobic test z rana. Takich skokow od 10dpo nie mialam nigdy no i tempka bardzo wysoko. @ powinna byc za 2-3 dni max. Pozdrawiam dziewczeta, informujcie na bierzaco co tam u was!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ