X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihihi :) no .... chciałybyśmy, chciałybyśmy :)

młodziuteńka jesteś ;) czasu a czasu na dzidizę ;)

my po ślubie już prawie 3 lata, ale wcześniej nie chciałam dzidzi ... jakoś nie czułam się gotowa i już :) chciałam nacieszyć się mężem a nie od razu w pieluchy ... może też przez to że jak miałam 15 lat urodziła mi się siostra i praktycznie wszystko przy niej robiłam :P druga mamusia jak to się mówi :P

cóż ... nie zostaje nic innego jak cierpliwość ... a uda się kiedyś na pewno, jak nie teraz to kiedyś tam ............ ;)

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 23 maja 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)no młodziutka ale taka podjelismy decyzje:) mój mąz ma za to 29 lat:) tak jakos wyszlo hehe:) chcielibysmy wychowac dzieci i miec jeszcze czas sile i lata dla siebie :) z reszta kocham dzieci i mam juz pociag do macierzynstwa moj mąż tez juz by chciał...z reszta mloda i duzo sily dla takiego maluszka hehe:) mam nadzieje ze nie bedziemy musieli dlugo czekac skoro podjelismy juz taka decyzje:) odzwe sie wieczorkiem pomykam na spotkanko z moimi dziewuszkami :)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dzis testowalam i sa juz wyrazne dwie krechy ;))

mała mii, mysza83, Agnieszka33 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondi gratulacje;))

Blondi22 lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Blondi :) Jeśli u mnie z rana się nie pojawi małpa to wybiorę się po test. Nawet nie mam w domu, żeby mnie znowu za wcześnie nie kusiło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 03:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj za testowałam i mam kreseczki dwie :) jeszcze sprawdzimy betę, no ale JESTEM W CIĄŻY :)

Agnieszka33 lubi tę wiadomość

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 04:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dzis;) i też 2 kreski jutro wybieram się na pierwszą bete gratulacje asia

Agnieszka33 lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziu gratulacje !
    ja w piątek miałam betę 5,02 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 05:01

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia89 i Madzia gratulacje ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, Asia, i Madzia gratulacje :) Piękny prezent na dzień mamy :) Ja również dzisiaj testowałam, (test leżał i się kurzył) ale niestety jedna krecha :( Nie mogłam już się doczekać no i ta tempka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 06:29

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka33 wrote:
    Blondi, Asia, i Madzia gratulacje :) Piękny prezent na dzień mamy :) Ja również dzisiaj testowałam, (test leżał i się kurzył) ale niestety jedna krecha :( Nie mogłam już się doczekać no i ta tempka?

moim zdaniem chyba jeszcze za wcześnie na 2 kreseczki. Temperatura ładnie się pnie do góry, podoba mi się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, robiłam test z czułością 10 mlu, podobno wykrywa ciążę w dwa dni po zapłodnieniu. Najgorzej bo ja jestem z tych niecierpliwych i wszystko muszę mieć już :)

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 27 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko Gratulacje dziewczyny:) ale prezent macie:) spokojnych 9 miesiecy:)

• dzidzia Debiutantka

Wysłany: 27 maja 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje dziewczyny i witam wszystkie gdyz nowa tutaj jestem.ja testowalam wczoraj i negatywnie(ufaaaa)no ale nie poddaje sie, w srode robie bete,poniewaz @ brak(xxxxxxxxx)i juz dziewietnasty dzien (po) podwyzszonej tempki wiec mam taka malutka i cichutka nadzieje......

alina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta przyrosła w 72 godziny 220 % :) przyrost jak marzenie :)

Agnieszka33, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny, u mnie niestety nic z tego. Test negatyw. Trudno.

• ania_mr Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro mam termin @ ale nić się nie zapowiada aby przyszyła, dzień przed @ mam plamienia cisza.... jedynie dziś odczuwam kłucie w prawym dolnym boku.
    Ja nastawiłam się na @ na środę w piątek do kliniki i potem inseminacja a tu cisza, nie wiem co myśleć już o tym...

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj miałam termin @ ale cisza test watpliwy wiec musze czekać dalej

• ania_mr Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test negatywny (może trzeba kupić lepszy test - test paskowy dołączony gratis do testów owulacyjnych) albo za wcześnie (12dc)albo nie jestem w ciąży i okres znów robi psikusa jak mi zależy aby przyszedł punktualnie

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba nie wytrzymam i zatestuje jutro- bedzie to 13dpo. Mam tez wizyte u ginekologa w klinice nieplodnosci, wiec chce zrobic test z rana. Takich skokow od 10dpo nie mialam nigdy no i tempka bardzo wysoko. @ powinna byc za 2-3 dni max. Pozdrawiam dziewczeta, informujcie na bierzaco co tam u was!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ