Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhihihihi no .... chciałybyśmy, chciałybyśmy
młodziuteńka jesteś czasu a czasu na dzidizę
my po ślubie już prawie 3 lata, ale wcześniej nie chciałam dzidzi ... jakoś nie czułam się gotowa i już chciałam nacieszyć się mężem a nie od razu w pieluchy ... może też przez to że jak miałam 15 lat urodziła mi się siostra i praktycznie wszystko przy niej robiłam druga mamusia jak to się mówi
cóż ... nie zostaje nic innego jak cierpliwość ... a uda się kiedyś na pewno, jak nie teraz to kiedyś tam ............ -
:)no młodziutka ale taka podjelismy decyzje:) mój mąz ma za to 29 lat:) tak jakos wyszlo hehe:) chcielibysmy wychowac dzieci i miec jeszcze czas sile i lata dla siebie z reszta kocham dzieci i mam juz pociag do macierzynstwa moj mąż tez juz by chciał...z reszta mloda i duzo sily dla takiego maluszka hehe:) mam nadzieje ze nie bedziemy musieli dlugo czekac skoro podjelismy juz taka decyzje:) odzwe sie wieczorkiem pomykam na spotkanko z moimi dziewuszkami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondi, Asia, i Madzia gratulacje Piękny prezent na dzień mamy Ja również dzisiaj testowałam, (test leżał i się kurzył) ale niestety jedna krecha Nie mogłam już się doczekać no i ta tempka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 06:29
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka33 wrote:Blondi, Asia, i Madzia gratulacje Piękny prezent na dzień mamy Ja również dzisiaj testowałam, (test leżał i się kurzył) ale niestety jedna krecha Nie mogłam już się doczekać no i ta tempka?
moim zdaniem chyba jeszcze za wcześnie na 2 kreseczki. Temperatura ładnie się pnie do góry, podoba mi się -
nick nieaktualny
-
gratulacje dziewczyny i witam wszystkie gdyz nowa tutaj jestem.ja testowalam wczoraj i negatywnie(ufaaaa)no ale nie poddaje sie, w srode robie bete,poniewaz @ brak(xxxxxxxxx)i juz dziewietnasty dzien (po) podwyzszonej tempki wiec mam taka malutka i cichutka nadzieje......alina
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jutro mam termin @ ale nić się nie zapowiada aby przyszyła, dzień przed @ mam plamienia cisza.... jedynie dziś odczuwam kłucie w prawym dolnym boku.
Ja nastawiłam się na @ na środę w piątek do kliniki i potem inseminacja a tu cisza, nie wiem co myśleć już o tym... -
nick nieaktualny
-
Ja chyba nie wytrzymam i zatestuje jutro- bedzie to 13dpo. Mam tez wizyte u ginekologa w klinice nieplodnosci, wiec chce zrobic test z rana. Takich skokow od 10dpo nie mialam nigdy no i tempka bardzo wysoko. @ powinna byc za 2-3 dni max. Pozdrawiam dziewczeta, informujcie na bierzaco co tam u was!