X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś testowałam tak z ciekawosci bo ostatnio mam problem ze wstaniem rano i zrobiłamw poludnie test i wyszedl cien cienia drugiej kreski ale drugi zrobie w niedziele .

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta14 wrote:
    asia89 wrote:
    a ja miałam dzisiaj chyba plamienie implantacyjne, więc test za 2 dni :) oby to wszystko była prawda i żebym zobaczyła śliczne kreseczki <3

nie za wcześnie na testowanie ? Może jeszcze nic nie wykazać. Kiedy masz dostać @??

27, może i za wcześnie ale testy mam z allegro to nie mam nic do stracenia :) jutro będzie 10 dni po owulacji, owulacja potwierdzona przez ginekologa

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robiłam pierwsze podejście 13 DPO to powiem Ci, że było bardzo słabo widać ( chodź ja i tak widziałam to co trzeba :)) dopiero 15DPO była widać piękniusio druga kreseczkę :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta14 wrote:
    ja robiłam pierwsze podejście 13 DPO to powiem Ci, że było bardzo słabo widać ( chodź ja i tak widziałam to co trzeba :)) dopiero 15DPO była widać piękniusio druga kreseczkę :)

Gratulacje :)
    A czułaś się tak jak przed okresem czy inaczej . . . ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta14 wrote:

to będzie moja 4 ciąża :) wiem że test powinno się robić dopiero w dniu @ ale ta ciekawość :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    marta14 wrote:

Dziekuje :) Hmmm, jak sie czułam.... Troszkę jak przed okresem. Najlepsze było to ze mielismy ten cykl odpuścić z mężem, więc tak naprawdę byłam wyluzowana. Przed okresem jestm trochę "wredna" tym razem było wręcz odwrotnie, dopisywał mi apetyt, ból i nabrzmiale piersi... Mierząc temperaturę i zapisujac ja wiedziałam, ze będzie zielono :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta14 wrote:
    maximka84 wrote:
    marta14 wrote:

Dziekuje :) Hmmm, jak sie czułam.... Troszkę jak przed okresem. Najlepsze było to ze mielismy ten cykl odpuścić z mężem, więc tak naprawdę byłam wyluzowana. Przed okresem jestm trochę "wredna" tym razem było wręcz odwrotnie, dopisywał mi apetyt, ból i nabrzmiale piersi... Mierząc temperaturę i zapisujac ja wiedziałam, ze będzie zielono :)

:) faaaajnie .... :)

Ja mam dziś 26 dzień cyklu, a cykle mam 27-31 ... ale czuję się zawsze jak przed okresem więc jestem w 99% pewna że @ idzie wielkimi krokami :(

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 22 maja 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana maximko:) ja tez cykle mam tak 28-32 dni tez mysle ze pewnie @ przyjdzie bo dzis pobolewal mnie brzuszek ale mimo wszystko licze i to mocno mocno ta te II kreseczki:) strasznie bola mnie piersi mam nadzieje ze nie bez powodu:) dzis u mnie 27dc zobaczymy co Nam los przyniesie:) a ja tempki nie mierze bo postanowilam troche odpuscic a sprawdzanie tempki bylo dla mnie stresujace i caly czas myslalam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczekuje wrote:
    kochana maximko:) ja tez cykle mam tak 28-32 dni tez mysle ze pewnie @ przyjdzie bo dzis pobolewal mnie brzuszek ale mimo wszystko licze i to mocno mocno ta te II kreseczki:) strasznie bola mnie piersi mam nadzieje ze nie bez powodu:) dzis u mnie 27dc zobaczymy co Nam los przyniesie:) a ja tempki nie mierze bo postanowilam troche odpuscic a sprawdzanie tempki bylo dla mnie stresujace i caly czas myslalam...

Kochana ja tak samo :)
    Nie mierzyłam tempki w tym cyklu - w zeszłym za dużo nerwów mnie to kosztowało ....
    Też mnie pobolewa brzuch, piersi też ... jak na @ i też mam dziś 27dc :D
    Trzymam za Ciebie ... :) bo w siebie już jakoś nie wierzę, nie wiem - tyle lat już ma się tą mendę że wyczuwa się ją na kilometr :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam test tak wiem to dopiero 10 dni po owulacji :) ale chyba jest cień kreski :) i nie tylko ja to widzę a to dobry znak :) dodałam fotkę pod wykresem, zobaczcie proszę

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia89 wrote:
    zrobiłam test tak wiem to dopiero 10 dni po owulacji :) ale chyba jest cień kreski :) i nie tylko ja to widzę a to dobry znak :) dodałam fotkę pod wykresem, zobaczcie proszę

toś się pośpieszyła z teściorem :D

no ale jak coś widać ... to dobry znak ;)

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 23 maja 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia no cos tam jest ale slabiutkiego najlepiej zrob raz jeszcze za kilka dni a jak masz wiecej to rob sobie codziennie bo wiem ze czekac kilka dni to katorga:) ale badz dobrej mysli skoro cos tam jest to juz musi byc i zostac:)

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 23 maja 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka no to kiedy testujemy? u mnie dzis 28dc:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczekuje wrote:
    maximka no to kiedy testujemy? u mnie dzis 28dc:)

hehe :)

wiesz cio ... czuję że menda idzie, no ale jak jej nie będzie to nie wiem ... może 26go testem z allegro, a potem takim z apteki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia89 - coś widać , wg mnie powinnaś zrobić test w okolicach @ ... ;) może po prostu jeszcze za wcześnie na dwie grube krechy :)

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 23 maja 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez bym chciala 26 matko a gdyby sie udalo ale numer:) w dzien mamy:) a moze w sobote? nie wiem czy wytrzymam do niedzieli:) a w sobote czy w niedziele to jak jetesmy w ciazy to powinno pokazac

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczekuje wrote:
    tez bym chciala 26 matko a gdyby sie udalo ale numer:) w dzien mamy:) a moze w sobote? nie wiem czy wytrzymam do niedzieli:) a w sobote czy w niedziele to jak jetesmy w ciazy to powinno pokazac

hihihihihihihi :)

ja wolę później niż wcześniej, ale tak jak mówię ... już mnie bierze na @ czuję to ... po prostu ... ;\

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 23 maja 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze no nie moze byc...ale ja tez tak czuje momentami ze idzie @ ale licze jednak na dzidzie:) a powiedz mi badasz sie? jak tak to jaka masz szyjke?

maximka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczekuje wrote:
    kurcze no nie moze byc...ale ja tez tak czuje momentami ze idzie @ ale licze jednak na dzidzie:) a powiedz mi badasz sie? jak tak to jaka masz szyjke?

na temat szyjki nie wiem nic :P szczerze :P

A ile się starasz i ile masz latek ? :)
    Ja w listopadzie 29, a staramy się już prawie 1,5 roku z tym że od tego roku tak bardziej .... ;) ja jestem zdrowa ponoć, a mąż jak dalej nic nie bedzie wychodzić idzie na badanie nasienia.
    A jak to u Ciebie wygląda ? :)

• oczekuje Znajoma

Wysłany: 23 maja 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec mam 21:) staramy sie 7 cykl...jestesmy po ślubie 9 miesiecy:) jestem z łódzkieg:) u mnie droga czy jestem zdrowa byla troche wyboista i nadal nie wiem jak jest...przez pierwsze 5 cykli nie jajeczkowalam tzn bylo cos ale na pewno nie pekaly. w 6 cyklu byl pehcerzyk ale babka nie chciala mnie monitorowac...i tak zakonczylo sie moje chodzenie po ginach bo szkoda nerw przynajmniej przez jakis czas...moj maz ma slabe wyniki nasienia jest lakiernikiem:/ ale nie poddajemy sie:) chcialabym jeszcze przez jakis czas starac sie normalnie a pozniej najwyzej zasiegnac porad specjalistów...ale chyba nie bede musiała nie, bo przecież jestem pewnie w ciązy:) :) tak bardzo chciałabym moc to powiedziec "Jestem w ciąży" :)

‹‹ 108 109 110 111 112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ