Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarta14 wrote:asia89 wrote:a ja miałam dzisiaj chyba plamienie implantacyjne, więc test za 2 dni oby to wszystko była prawda i żebym zobaczyła śliczne kreseczki
nie za wcześnie na testowanie ? Może jeszcze nic nie wykazać. Kiedy masz dostać @??
27, może i za wcześnie ale testy mam z allegro to nie mam nic do stracenia jutro będzie 10 dni po owulacji, owulacja potwierdzona przez ginekologa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta14 wrote:ja robiłam pierwsze podejście 13 DPO to powiem Ci, że było bardzo słabo widać ( chodź ja i tak widziałam to co trzeba ) dopiero 15DPO była widać piękniusio druga kreseczkę
Gratulacje
A czułaś się tak jak przed okresem czy inaczej . . . ? -
nick nieaktualnymarta14 wrote:ja robiłam pierwsze podejście 13 DPO to powiem Ci, że było bardzo słabo widać ( chodź ja i tak widziałam to co trzeba ) dopiero 15DPO była widać piękniusio druga kreseczkę
to będzie moja 4 ciąża wiem że test powinno się robić dopiero w dniu @ ale ta ciekawość -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:marta14 wrote:ja robiłam pierwsze podejście 13 DPO to powiem Ci, że było bardzo słabo widać ( chodź ja i tak widziałam to co trzeba ) dopiero 15DPO była widać piękniusio druga kreseczkę
Gratulacje
A czułaś się tak jak przed okresem czy inaczej . . . ?
Dziekuje Hmmm, jak sie czułam.... Troszkę jak przed okresem. Najlepsze było to ze mielismy ten cykl odpuścić z mężem, więc tak naprawdę byłam wyluzowana. Przed okresem jestm trochę "wredna" tym razem było wręcz odwrotnie, dopisywał mi apetyt, ból i nabrzmiale piersi... Mierząc temperaturę i zapisujac ja wiedziałam, ze będzie zielono -
nick nieaktualnymarta14 wrote:maximka84 wrote:marta14 wrote:ja robiłam pierwsze podejście 13 DPO to powiem Ci, że było bardzo słabo widać ( chodź ja i tak widziałam to co trzeba ) dopiero 15DPO była widać piękniusio druga kreseczkę
Gratulacje
A czułaś się tak jak przed okresem czy inaczej . . . ?
Dziekuje Hmmm, jak sie czułam.... Troszkę jak przed okresem. Najlepsze było to ze mielismy ten cykl odpuścić z mężem, więc tak naprawdę byłam wyluzowana. Przed okresem jestm trochę "wredna" tym razem było wręcz odwrotnie, dopisywał mi apetyt, ból i nabrzmiale piersi... Mierząc temperaturę i zapisujac ja wiedziałam, ze będzie zielono
faaaajnie ....
Ja mam dziś 26 dzień cyklu, a cykle mam 27-31 ... ale czuję się zawsze jak przed okresem więc jestem w 99% pewna że @ idzie wielkimi krokami -
kochana maximko:) ja tez cykle mam tak 28-32 dni tez mysle ze pewnie @ przyjdzie bo dzis pobolewal mnie brzuszek ale mimo wszystko licze i to mocno mocno ta te II kreseczki:) strasznie bola mnie piersi mam nadzieje ze nie bez powodu:) dzis u mnie 27dc zobaczymy co Nam los przyniesie:) a ja tempki nie mierze bo postanowilam troche odpuscic a sprawdzanie tempki bylo dla mnie stresujace i caly czas myslalam...
-
nick nieaktualnyoczekuje wrote:kochana maximko:) ja tez cykle mam tak 28-32 dni tez mysle ze pewnie @ przyjdzie bo dzis pobolewal mnie brzuszek ale mimo wszystko licze i to mocno mocno ta te II kreseczki:) strasznie bola mnie piersi mam nadzieje ze nie bez powodu:) dzis u mnie 27dc zobaczymy co Nam los przyniesie:) a ja tempki nie mierze bo postanowilam troche odpuscic a sprawdzanie tempki bylo dla mnie stresujace i caly czas myslalam...
Kochana ja tak samo
Nie mierzyłam tempki w tym cyklu - w zeszłym za dużo nerwów mnie to kosztowało ....
Też mnie pobolewa brzuch, piersi też ... jak na @ i też mam dziś 27dc
Trzymam za Ciebie ... bo w siebie już jakoś nie wierzę, nie wiem - tyle lat już ma się tą mendę że wyczuwa się ją na kilometr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasia89 wrote:zrobiłam test tak wiem to dopiero 10 dni po owulacji ale chyba jest cień kreski i nie tylko ja to widzę a to dobry znak dodałam fotkę pod wykresem, zobaczcie proszę
toś się pośpieszyła z teściorem
no ale jak coś widać ... to dobry znak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoczekuje wrote:tez bym chciala 26 matko a gdyby sie udalo ale numer:) w dzien mamy:) a moze w sobote? nie wiem czy wytrzymam do niedzieli:) a w sobote czy w niedziele to jak jetesmy w ciazy to powinno pokazac
hihihihihihihi
ja wolę później niż wcześniej, ale tak jak mówię ... już mnie bierze na @ czuję to ... po prostu ... ;\ -
nick nieaktualnyoczekuje wrote:kurcze no nie moze byc...ale ja tez tak czuje momentami ze idzie @ ale licze jednak na dzidzie:) a powiedz mi badasz sie? jak tak to jaka masz szyjke?
na temat szyjki nie wiem nic szczerze
A ile się starasz i ile masz latek ?
Ja w listopadzie 29, a staramy się już prawie 1,5 roku z tym że od tego roku tak bardziej .... ja jestem zdrowa ponoć, a mąż jak dalej nic nie bedzie wychodzić idzie na badanie nasienia.
A jak to u Ciebie wygląda ? -
no wiec mam 21:) staramy sie 7 cykl...jestesmy po ślubie 9 miesiecy:) jestem z łódzkieg:) u mnie droga czy jestem zdrowa byla troche wyboista i nadal nie wiem jak jest...przez pierwsze 5 cykli nie jajeczkowalam tzn bylo cos ale na pewno nie pekaly. w 6 cyklu byl pehcerzyk ale babka nie chciala mnie monitorowac...i tak zakonczylo sie moje chodzenie po ginach bo szkoda nerw przynajmniej przez jakis czas...moj maz ma slabe wyniki nasienia jest lakiernikiem:/ ale nie poddajemy sie:) chcialabym jeszcze przez jakis czas starac sie normalnie a pozniej najwyzej zasiegnac porad specjalistów...ale chyba nie bede musiała nie, bo przecież jestem pewnie w ciązy:) tak bardzo chciałabym moc to powiedziec "Jestem w ciąży"