Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywczoraj odebrałam wyniki, beta wyszła 232,17 mIU/ml czyli wskazuje 4-5 tydzień ciąży, zakres referencyjny dla tego tygodnia ciąży jest 75-2600 mIU/ml.
Ovu wskazuje mi: Jesteś w 5 tygodniu ciąży (4 tyg. i 3 dni).
To wg was wyniki mam ok, czy są za małe ? Dziś zrobiłam kolejny test na betę - jutro dopiero odbieram wyniki.
-
Gratulacje dziewczyny, ja nawet nie zdążyłam zatestować bo @ przyszła. Od dwóch dni miałam plamienia a teraz się rozkręca. Ale pocieszam się, że jeszcze kilka miesięcy do końca roku. Może będę czerwcowa, lipcowa....grudniowa. Damy radę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasia89 wrote:a ja testuje najpóźniej 26 maja więc za równo tydzień
ale pewnie koło piątku zrobię test
kto testuje na dzień mamy ze mną ?
hej ja też w tych okolicach może tyćkę później bo chce zrobić test jak już @ się opóźni ... chociaz jakoś mało wiary we mnie na II krechy ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Ja robiłam dzisiaj bete, ale wyniki dopiero jutro rano.. Oczywiście zrobiłam też sikańca wczoraj i dzisiaj tyle, że nie z porannego moczu. Oba negatywne. A to już 14 dzień po owu. Jakoś nie mam typowych objawów, ani na @ ani na ciąże. Robiłam bob testy strumieniowe. Najpierw pojawiała się blada kreska a dosłownie przed upłynięciem minuty znikała.. ;(
Jak się teraz nie udało to od następnego cyklu duphaston. -
nick nieaktualnyArjada wrote:Witam
Ja robiłam dzisiaj bete, ale wyniki dopiero jutro rano.. Oczywiście zrobiłam też sikańca wczoraj i dzisiaj tyle, że nie z porannego moczu. Oba negatywne. A to już 14 dzień po owu. Jakoś nie mam typowych objawów, ani na @ ani na ciąże. Robiłam bob testy strumieniowe. Najpierw pojawiała się blada kreska a dosłownie przed upłynięciem minuty znikała.. ;(
Jak się teraz nie udało to od następnego cyklu duphaston.
musi być dobrze, trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny