Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
diablica1985 wrote:gratulacje dziewczyny....kurcze ja też już chcę wiedzieć na czym stoję. Oby ten tydzień szybko zleciał.
Tak dokładnie , w tym miesiącu cykl zaczęłyśmy razem a przyszłego cyklu mam nadzieje nie będzie bo ten będzie pod koniec tygodnia zielony. Oj mam nadzieję. Trzymam kciukidiablica1985 lubi tę wiadomość
-
hej ! JA też będę testować ..chociaż nie wiem czy zdążę przed @. Ovu wyznaczył mi termin na dziś ( chociaż wydaje mi się, że to za wcześnie- 27dc, zazwyczaj cykle mam 30 dniowe, ale owulacje miałam 12 dc, może dlatego). Dzisiaj rano spadła mi temperatura wiec powoli tracę już nadzieje. Życzę żeby Wam wszystkim się udało, okropne to wyczekiwanie, dobrze, że możemy sobie tutaj popisać i wspólnie się wspierać. Pozdrawiamklaudia
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja też testuję. Program wyznaczył mi @ na niedzielę ale mam nadzieję, że nie przyjdzie. W maju spory wysyp ciąż więc myślę, że i nas nie ominie oglądanie II kresek. Trzymam kciuki za siebie i za Was.
Asi, mysza83 lubią tę wiadomość
-
Ładny masz Asi wykres, możesz jutro testować. Podobno już 2 dni po zagnieżdżeniu czyli spadku temperatury produkowane jest hcg. Nie wiem jak u mnie będzie bo niby piersi bolą ale cały czas bulgota w brzuchu i jajnikach tak jak zawsze mam na @. Cieszy mnie tylko ten spadek tempki na moim wykresie i to mnie jeszcze trzyma przy nadziei.
-
nick nieaktualny
-
Asi wrote:No ja myślę ,że majowe ciąże jeszcze się nie skończyły dziewczyny ładnie zaczęły teraz ładnie trzeba ten miesiąc zakończyć POWODZENIA
oczywiście, że majowe ciąże jeszcze się nie skończyły Jeszcze ja mam zamiar dołączyć do grona szczęśliwych - zaciążonychMama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyAsi wrote:Mój test niestety negatywny dziewczyny Więc ja nie będę w gronie tym majowych. Trzeba będzie zakasać rękawy i walczyć dalej. Ja zatem czekam na @ a za Was trzymam baaaaaaaaardzo mocno kciuki
poczekaj jeszcze, tak do 13-14 DPO. Ja robiłam 13 DPO i druga kreseczka była, ale była mało widoczna. A wykresik masz obiecujący, wiec myślę ze będziesz majowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny