Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test ciążowy wyszedł negatywnie może za wcześnie (12dc) ale za to na teście owulacyjnym wyszła blada kreska ...

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • inezz Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny

Mam pytanie, czy jeśli mam 11-dniową fazę lutealną, to w 10 dpo test powinien mi coś pokazać, czy jednak może być za wcześnie?
    Chciałam testować w sobotę, ale mnie korci, żeby jednak spróbować szybciej..

km5szbmhlbn8250p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm ja testowałam dzień przed spodziewana @ i wyszedł mi neg atyw wiec zastanawiam sie kiedy zrobić kolejny test ....

wykres cyklu
    http://zapodaj.net/46944b088b4f1.png.html

• inezz Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia A kiedy termin @?

Obejrzałam wykres- i myślę, że może spróbuj jutro, tylko 10-tką

Może będziemy się razem cieszyć ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 18:58

Sylwia78 lubi tę wiadomość

km5szbmhlbn8250p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inezz wrote:
    Amelia A kiedy termin @?

Obejrzałam wykres- i myślę, że może spróbuj jutro, tylko 10-tką

Może będziemy się razem cieszyć ;-)

no własnie dziesiątki nie mam :( wiec testować będę w niedziele chyba że @ mnie nawiedzi już dwa dni po terminie @ miała być 28 maja dzisiaj tempka troszkę spadła ale nie poza linie i śluz zmienił sie na kremowy tempka w dzień 37.41 utrzymuje się cały czas jestem zmeczona senna i zwyczajnie mnie mdli prawie przez cały dzień nawet jak cos zjem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 13:02

• inezz Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia To masz niezłe objawy.. Ja w tym cyklu nie mam żadnych-tylko 'ładny' wykres. Boję się mierzyć jutro tempkę ;-)

km5szbmhlbn8250p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie minus wiec czekam na @ może moje objawy wzięły się stad że nie miałam owulacji przez 4 mies dopiero w tym cyklu ? no ale mówi sie trudno kciukam na ciebie

• Natalia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, trzymam za wszystkie testujące i czekajace na testowanie kciuki. U mnie wczorajszy test (10dc wyszedł -) ale objawy są , zgaga, zupelny brak smaku,i co rusz klucie w brzuchu - to inaczej niz zazwyczaj na @, ale z drugiej strony myslę, że sama sobie te objawy mogę wmawiać. nie wiem jak doczekam jeszcze 2 dni do spodziewanej @. najchętniej robiłabym test co godzinę.
    Czy myślicie ze z krwi mogłabm wiedzieć już? czyli 12DPO jesli zrobilabym jutro? Tempka na wykresie ciagle utrzymuje sie ładnie wysoko.

relgh371zv6v421k.png
  • inezz Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia Krew 12 dpo NA PEWNO prawdę ci powie! Życzę powodzenia i trzymam kciuki.

I ponawiam pytanie:

Czy wiedząc, że mam 11-dniową fazę lutealną, mogę traktować 12 dpo jako termin małpy i powinnam mieć już wiarygodny wynik, czy mimo wszystko może być za wcześnie?? To już jutro. Mam nadzieję, że ktoś przeczyta...i odpowie :-)

Natalia lubi tę wiadomość

km5szbmhlbn8250p.png
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inezz, dziękuję. to jutro pojde na bete. wóz albo przewóz ale bede widziała :) Nie znam niestety odpowiedzi na Twoje pytanie, ale moze bardziej doswiadczone staraczki pomogą. powodzenia!

relgh371zv6v421k.png
  • milola86 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inezz-odp na Twoje pytanie:tak
    ja dziś 10 dfl, zrobiłam test i widzę coś niewidoczne dla oka...;)jak zwykle z resztą.termin @ mam dopiero za kilka dni, ale jutro powtarzam.testy u mnie zawsze wychodziły pozytywne przed terminem @
    trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach!!

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak mam jestem już 3 dni po planowanej @ a testy wychodzą negatywne, cały czas mam klucie w jajniku, w poniedziałek mam wynik z krwi więc muszę czekać...jeśli nie jestem w ciąży to mój organizm płata mi za dużo figla. Zazwyczaj mam regularny 29 dni. Tylko raz miałam opóźnienie gdy babcia zmarła tragicznie...więc czekam do poniedziałku na wynik z krwi...

• Natalia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie spoznilam na Bete i bede robila dopiero w poniedzialek czyli 14DPO, ale @ powinna byc dzis i ani widu ani slychu,(zazwyczaj mam plamienia juz 2 dni przed) a zgaga dalej straszna. Testy 2 rozne negatywne niestety ;( wiec zaczynan podejrzewć, ze brak czy przesuniecie @ spowodowałam sama nerwami.
    trzymam niezmiennie kciuki za wszystkie 2 krechy :)

relgh371zv6v421k.png
  • jusy Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Dołączam się do wątku...w czwartek testowanie mam nadzieje, że pozytywne!!! To mój 10 cykl starań.

Córa Maja Październik 2014 <3
    Hashimoto, reszta ok
    Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
    IUI 23.02.17 :) 11tc [*] :( córeczka
    3 IUI (VII,IX,X'17) :(
    IUI - 14.05.18 - :(
    To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
    Dieta i suplementacja.
    IUI - 3.10.18 :(
    IUI - 29.11.18 :): 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
    Córa Pola - Sierpień 2019 <3
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia wrote:
    Ja sie spoznilam na Bete i bede robila dopiero w poniedzialek czyli 14DPO, ale @ powinna byc dzis i ani widu ani slychu,(zazwyczaj mam plamienia juz 2 dni przed) a zgaga dalej straszna. Testy 2 rozne negatywne niestety ;( wiec zaczynan podejrzewć, ze brak czy przesuniecie @ spowodowałam sama nerwami.
    trzymam niezmiennie kciuki za wszystkie 2 krechy :)

tak samo ja się nad tym zastanawiam czy brak @ nie jest spowodowane nerwami, stresem...przekonam się w poniedziałek...ja w piątek oddałam krew a na wynik muszę czekać aż do poniedziałku...:(

• milola86 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś powtórzyłam test.jest druga kreseczka;) troszkę blada na razie bo wcześnie testuję, ale jest!oby tym razem wszystko zakończyło się szczęśliwie...trzymam za was kciuki!powodzenia;*

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje!!!

FITop1.png
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milola - gratulacje!!! :) Ania_mr trzymam kciuki za jutrzejszy wynik - mode bedzie nirspodzianka :)

relgh371zv6v421k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milola gratulacje

a.png
    a.png
  • inezz Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wciąż w to nie wierzę, ale zrobiłam dziś test popołudniu i SĄ DWIE KRESKI :-) Co prawda testowa bladziutka, ale ją widać.
    To mój 4cs po poronieniu (w 16tc) i cały czas boje się że to tylko sen, ale muszę i chcę wierzyć!
    Jutro powtórka z porannego.. Trzymajcie kciuki!

marzenurek, Blondi22, asia89 lubią tę wiadomość

km5szbmhlbn8250p.png
‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ