Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinezz wrote:Amelia A kiedy termin @?
Obejrzałam wykres- i myślę, że może spróbuj jutro, tylko 10-tką
Może będziemy się razem cieszyć
no własnie dziesiątki nie mam wiec testować będę w niedziele chyba że @ mnie nawiedzi już dwa dni po terminie @ miała być 28 maja dzisiaj tempka troszkę spadła ale nie poza linie i śluz zmienił sie na kremowy tempka w dzień 37.41 utrzymuje się cały czas jestem zmeczona senna i zwyczajnie mnie mdli prawie przez cały dzień nawet jak cos zjemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 13:02
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny, trzymam za wszystkie testujące i czekajace na testowanie kciuki. U mnie wczorajszy test (10dc wyszedł -) ale objawy są , zgaga, zupelny brak smaku,i co rusz klucie w brzuchu - to inaczej niz zazwyczaj na @, ale z drugiej strony myslę, że sama sobie te objawy mogę wmawiać. nie wiem jak doczekam jeszcze 2 dni do spodziewanej @. najchętniej robiłabym test co godzinę.
Czy myślicie ze z krwi mogłabm wiedzieć już? czyli 12DPO jesli zrobilabym jutro? Tempka na wykresie ciagle utrzymuje sie ładnie wysoko. -
Natalia Krew 12 dpo NA PEWNO prawdę ci powie! Życzę powodzenia i trzymam kciuki.
I ponawiam pytanie:
Czy wiedząc, że mam 11-dniową fazę lutealną, mogę traktować 12 dpo jako termin małpy i powinnam mieć już wiarygodny wynik, czy mimo wszystko może być za wcześnie?? To już jutro. Mam nadzieję, że ktoś przeczyta...i odpowieNatalia lubi tę wiadomość
-
inezz-odp na Twoje pytanie:tak
ja dziś 10 dfl, zrobiłam test i widzę coś niewidoczne dla oka...;)jak zwykle z resztą.termin @ mam dopiero za kilka dni, ale jutro powtarzam.testy u mnie zawsze wychodziły pozytywne przed terminem @
trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach!!
-
też tak mam jestem już 3 dni po planowanej @ a testy wychodzą negatywne, cały czas mam klucie w jajniku, w poniedziałek mam wynik z krwi więc muszę czekać...jeśli nie jestem w ciąży to mój organizm płata mi za dużo figla. Zazwyczaj mam regularny 29 dni. Tylko raz miałam opóźnienie gdy babcia zmarła tragicznie...więc czekam do poniedziałku na wynik z krwi...
-
Ja sie spoznilam na Bete i bede robila dopiero w poniedzialek czyli 14DPO, ale @ powinna byc dzis i ani widu ani slychu,(zazwyczaj mam plamienia juz 2 dni przed) a zgaga dalej straszna. Testy 2 rozne negatywne niestety ;( wiec zaczynan podejrzewć, ze brak czy przesuniecie @ spowodowałam sama nerwami.
trzymam niezmiennie kciuki za wszystkie 2 krechy -
Witam,
Dołączam się do wątku...w czwartek testowanie mam nadzieje, że pozytywne!!! To mój 10 cykl starań.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Natalia wrote:Ja sie spoznilam na Bete i bede robila dopiero w poniedzialek czyli 14DPO, ale @ powinna byc dzis i ani widu ani slychu,(zazwyczaj mam plamienia juz 2 dni przed) a zgaga dalej straszna. Testy 2 rozne negatywne niestety ;( wiec zaczynan podejrzewć, ze brak czy przesuniecie @ spowodowałam sama nerwami.
trzymam niezmiennie kciuki za wszystkie 2 krechy
tak samo ja się nad tym zastanawiam czy brak @ nie jest spowodowane nerwami, stresem...przekonam się w poniedziałek...ja w piątek oddałam krew a na wynik muszę czekać aż do poniedziałku... -
ja dziś powtórzyłam test.jest druga kreseczka;) troszkę blada na razie bo wcześnie testuję, ale jest!oby tym razem wszystko zakończyło się szczęśliwie...trzymam za was kciuki!powodzenia;*
-
Dziewczyny, wciąż w to nie wierzę, ale zrobiłam dziś test popołudniu i SĄ DWIE KRESKI Co prawda testowa bladziutka, ale ją widać.
To mój 4cs po poronieniu (w 16tc) i cały czas boje się że to tylko sen, ale muszę i chcę wierzyć!
Jutro powtórka z porannego.. Trzymajcie kciuki!marzenurek, Blondi22, asia89 lubią tę wiadomość