Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, proszę o poradę - kiedy powinnam testować(zakładając, że @ się nie pojawi, a temperatura się utrzyma)? Cykle miałam ostatnio 25-27 dniowe, więc gdyby nie ovi nie wiedziałabym, że tak późno miałam owulacje i dzisiaj jest dopiero 9 dzień po owulacji. Normalnie powinnam dostać @ wczoraj, albo dzisiaj. Ovi wyznaczył mi przyjście @ dopiero na czwartek - nie pamiętam kiedy ostatnio miałam taki długo cykl(31 dni), dlatego też moje wahania co do robienia testu. Robić jutro, czy się jeszcze wstrzymać? I do kiedy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 12:34
-
Reni, nie mam pojęcia ile trwa moja faza lutealna, bo dopiero pierwszy cykl mierzę temperaturę. We wcześniejszych 6 cyklach obserwowałam tylko szyjkę i śluz i byłam przekonana, że owulacje mam dużo wcześniej...
Czekam więc do środy z tym testowaniemReni lubi tę wiadomość
-
witam!
dołączam się do Was ja planuje testować w niedzielę jesli @ nie przyjdzie do tego czasu.. kiedy mam mieć @ to dokładnie nie wiem, zawsze miałam co 28 dni, ale teraz jest z tym różnie, poza tym dziwnie się czuje bo już od 5 dni mam typowe objawy jak na @... a zawsze bolesność piersi miałam tak 3-4 dni przed @ a ból miesiączkowy to 1 dzień przed lub też tego samego dnia co @, a teraz boli mocno codziennie i to juz dlugo, a do testowania dobrych parę dni zostało. i co najlepsze to boli jak tylko rano się przebudzę aż do póki spać nie pójdę a jak zacznę coś w ciągu dnia robić to boli jeszcze bardziej a z drugiej stony teraz widze że mam sucho prawie zero sluzu... ach te czekanie.... i bądź tu mądry!!!!!!! i się nie nakręcaj.... jak się nie nakręcać no jak?????????? -
Dziewczyny, tak bardzo chciałam do Was dołączyć i strzelić se testa w czwartek, a tu czuję, że @ się zbliża jak nic Czuję się jakby czołg po mnie przejechał. Boli mnie dosłownie wszystko - brzuch, nogi, głowa, piersi i do tego jeszcze gardło. Nigdy w życiu nie miałam takiego bólu piersi. Raz tylko sutki były jakieś dziwne, ale piersi nie bolały mnie nigdy. Nie wiem czy to może przez ziółka o. Sroki, ale mam wrażenie, że zaraz eksplodują
Jak @ nie przyjdzie, to testuję w czwartek. -
Ja też miałam nadzieję na testowanie w sobotę/niedzielę ale dzisiaj temperatura spadła no i delikatne plamienie się pojawiło, dziwne trochę bo dziś dopiero 25dc a ostatnie miesiączki miałam tak co 29-30dni, fakt był ostatnio cykl 26dniowy ale to miałam wrażenie z powodu wyjazdu. Nic już nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 18:14