Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymusze pochwalić sie dziewczyny, z moim jajniczkiem wszystko wporządku )) mozemy starac sie o dzidziusia juz w kolejnym cyklu;) pozytywniejszej wiadomosci nie moglam dzis uslyszec ) testowac bede za 1,5 tygodnia bo kto wie
klaudia123, chce dzidziusia, Modelka lubią tę wiadomość
-
Witam was przepraszam, że tak się wcinam w temat... jestem pierwszy miesiąc na Ovu i nie miałam jeszcze okazji obserwować swojego wykresu w "normalnych" warunkach, dlatego pomyślałam, że zapytam bardziej doświadczone Staraczki powiedzcie proszę jak to jest z tym opadaniem temperatury w drugiej fazie cyklu? kiedy zaczynają się stopniowe spadki, które mogłyby zwiastować @, czy w ogóle można z wykresu wyczytać jakieś pierwsze przesłanki o ciąży? Obecnie jestem w 8dpo i jak na razie odnotowuję same zwyżki, ale nie wiem czy to coś oznacza no i niestety za wcześnie jest na test (powinnam poczekać jeszcze jakiś tydzień na testowanie). Czy możecie mi coś podpowiedzieć na swoim przykładzie? Będę ogromnie wdzięczna
Życzę oczywiście wszystkim pięknych [ || ] na teście i trzymam kciukasy &&&&&Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
nick nieaktualny
-
Dziękuję za odpowiedź - tak też będę musiała zrobić, ale coś czuję, że nie wytrzymam długo i zatestuję w niedzielę
Z tym testowaniem to tak jest "Chciałabym... i boję się..."Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Testowałam dziś i patrzę-nic nie ma więc wyrzuciłam i poszłam spać. Ale przyśniło mi się, że jednak coś jest i jak się po godzinie obudziłam to znalazłam test w koszu i były dwie;) Ale, że nie wiem kiedy pojawiła się druga kreska to zrobię jutro jeszcze;P
Mrowwwka lubi tę wiadomość
-
Hej ja dziś zrobiłam teścik ale o czułości 25 i nic nie wyszło - jestem 10dpo więc wiem że może byc za wcześnie - dlatego powtórzę w dniu przewidzianej przez ovu @ czyli za dwa -trzy dni
W czwartek kończę brać luteinę i teraz mam mały mętlik i chyba w czwartek jeśli nie dostanę @ to pójdę na bete- a w piatek ( jeśli będzie zielono) ewentualnie do gin czy mam dalej brać luteinke.