Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jowitka wrote:35 i 36 dzień cyklu. Po spodziewanej @. Beta HCG: 203,6 mIU/ml Wczoraj byłam u ginekologa i nie widział zarodka, Kazał przyjsc za 3 tygodnie, uważał ze teraz jest za wczesnie. Wiec teraz czekam 3 tyg cierpliwie, zeby zobaczyć tetno.
GRATULACJE!!👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Jowitka wrote:35 i 36 dzień cyklu. Po spodziewanej @. Beta HCG: 203,6 mIU/ml Wczoraj byłam u ginekologa i nie widział zarodka, Kazał przyjsc za 3 tygodnie, uważał ze teraz jest za wczesnie. Wiec teraz czekam 3 tyg cierpliwie, zeby zobaczyć tetno.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny poradźcie bo nie znam się na tych kwestiach. W 6tym dniu wyższych temp. miałam jednodniowy spadek - już myślałam że to @, a tu małpy nie ma, temp. się podniosła o 0,2 stopnia. Dziś 8 dzień wyższych temp. Po ilu dniach od tego spadku (zagnieżdżenie? dwa dni temu?) można robić test ciążowy?
Proszę o wskazówki, bo mam nieregularne cykle i czekanie na @ może być dłuuuugie, a gdyby się udało, to chciałabym wiedzieć możliwie wcześnie. -
Ja już się pogubiłam @ miałam mieć w piątek a @ brak,
test zrobiony w piątek negatywny,
test zrobiony w niedzielę negatywny
objawów jako takiej @ brak i po prostu nie wiem czy to przez to @ mi się spóźnia że tak bardzo chcę czy może rzeczywiście coś jest na rzeczy...
-
hej dziewczyny ja @ powinnam miec 25.08! ale ale od 23 samego rana mam brazowe plamienia do dzis a konczy sie 26 masakra jakas.. brzuch mnie ciagnie to bralam nospe, piersi powiekszone bola niemilosiernie, do tego zgaga i sikanie dzis sie zaczelo (wieczorem) co chwile... odpuscilam starania tj hmmm robienie testow i mierzenie tempki na jakis czas bo juz staramy sie od roku.... i przenioslam sie z pl do uk to moze tu bedzie jakos latwiej nam zajsc.. mam tak wielka nadzieje ze teraz sie udalo, glaszcze brzuszek i mowie sobie ze bedzie dobrze:) pozdrawiam Was cieplutkoMrowwwka
-
robilam test raniutko i oczywiscie negatyw ja to nie wiem mi te 2 kreski chyba nie sa pisane ;/ mierzylam tez tempke tak z ciekawosci i mialam 37,3 wiem ze to nic nie znaczy bo jednorazowy pomiar sie nie liczy ale z 2 strony jakby mial nadejsc @ to byla by nizsza temp. heh oswirowac mozna milego dniaMrowwwka