X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • Pola lola Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia wyglada na to ze u Ciebie jest szansa.. Który to dzien po owu?

straciatella lubi tę wiadomość

• Pola lola Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A juz wszystko wiem, powtorz bete pojutrze, zobaczymy co sie bedzie działo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasias wrote:
    zrobilam bete i mam wynik: 5,9
    kobiety: 0,00-5,3
    ciaza 3 tydz.:5,8-71,2
    itd.

mogę się cieszyć? bo nie wiem co z tym delikatnym krwawieniem.

Kochana myślę, że jesteś w ciąży!! To jeszcze wcześnie dlatego beta jest taka niska, powtórz za parę dni. Jeśli chodzi o krwawienie to niektóre dziewczyny tak też miały, np. Matylda, zobacz na Zostańmy mamami 2014.
    Także myślę, że wszystko będzie dobrze, możesz ewentualnie poprosić o luteine lekarza.

kasias lubi tę wiadomość

• kasias Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak już rozmawialam z lekarzem, mam brać dalej progesteron i w piąteczek powtórzyć bete, oby się wynik zdwoił wtedy bede az płakać ze szczęścia <3
    a wam dziewczynki dziękuje za rady i słowa otuchy :)

Nusia, Pola lola, chce dzidziusia, Agnieshka87 lubią tę wiadomość

svchrjjgts5qn5ev.png
  • chce dzidziusia Znajoma

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia kasias, jestem dobrej mysli! Nusia ma racje, to jeszcze wczesnie dlatego poziom bety jest dosyc niski, ale juz pokazuje, ze cos sie dzieje;D
    pozdrawiam

Agnieshka87 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa. Im więcej czytam tym więcej pytań...
    Mam do was pytanko jako do bardziej doswiadczonych. Dzisiaj mam 26 dzień cyklu i w nocy obudził mnie straszny ból brzucha podobny do tego @ ale jednak trochę inny. Co on może oznaczać?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi mi głównie o to czy to może być objaw implementacji?
    ból był tylko w nocy. @ ma przyjść niby w piątek więc na test za wcześnie niestety...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w dniu potencjalnego zagniezdzenia miałam w dzien i w nocy skurcze, i byłam osłabiona, czulam sie tak jakbym miała goraczke

• Agnieshka87 Nowa

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem tu nowa...ostatnio miałam dość regularne cykle 28-29 dni, staramy się z mężem o dziecko, już długo się nie zabezpieczamy, ale ostatnio bardzo intensywnie się staramy.
    Dzisiaj już 33 dzień cyklu...nie wiem kiedy miałam owulację, bo zaczełam mierzyć temp. dopiero 3-4 dni temu za namową koleżanki. Miałam jakiś ból jajnika 9 sierpnia, (mogła to być owulacja spóźniona)

Jednak robiłam test w dzień spodziewanej @, wczoraj po południu i dzisiaj. Wszystkie wyszły negatywne jednak wczorajszy test po jakiś 30 min pokazał bardzo bladziutką drugą kreskę. Później miałam brązowe plamienie przez jakieś 2 godziny, które ustało(mam nadzieję, że było to plamienie implantacyjne). Do lekarza się zapisałam na piątek, do tej pory pozostaje mi codzienne testowanie...Trzymajcie kciuki i napiszcie czy myślicie, że mam jeszcze jakieś szanse, że to ciąża?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poradzcie mi kiedy najlepiej testowac normalnie @ powinna przyjsc 30.08 ale ovu wyznaczyło mi ja na 23 .08 przez wczesna owulacje, dzis przed chwila test zrobilam i negatywny:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieshka87 wrote:
    Hej dziewczyny, jestem tu nowa...ostatnio miałam dość regularne cykle 28-29 dni, staramy się z mężem o dziecko, już długo się nie zabezpieczamy, ale ostatnio bardzo intensywnie się staramy.
    Dzisiaj już 33 dzień cyklu...nie wiem kiedy miałam owulację, bo zaczełam mierzyć temp. dopiero 3-4 dni temu za namową koleżanki. Miałam jakiś ból jajnika 9 sierpnia, (mogła to być owulacja spóźniona)

Jednak robiłam test w dzień spodziewanej @, wczoraj po południu i dzisiaj. Wszystkie wyszły negatywne jednak wczorajszy test po jakiś 30 min pokazał bardzo bladziutką drugą kreskę. Później miałam brązowe plamienie przez jakieś 2 godziny, które ustało(mam nadzieję, że było to plamienie implantacyjne). Do lekarza się zapisałam na piątek, do tej pory pozostaje mi codzienne testowanie...Trzymajcie kciuki i napiszcie czy myślicie, że mam jeszcze jakieś szanse, że to ciąża?

Kochana max po 5 min sie sprawdza test pozniej wynik jest nieważny, bo zachodza reakcje chemiczne..

• Agnieshka87 Nowa

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Kochana max po 5 min sie sprawdza test pozniej wynik jest nieważny, bo zachodza reakcje chemiczne..

wiem, wiem umiem czytać ulotki :) ale popatrzyłam i ona tam jednak była, a że @ brak to mi przemknęło przez myśl, że może jednak się udało. Myślisz, że już mogę spisać cykl na straty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile Ci sie spoznia @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trudno mi określić bo nie masz calego cyklu z mierzeniem tempki, no ale ona chyba sie obniza na @

• Agnieshka87 Nowa

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a ile Ci sie spoznia @?
    3 dni

nie mam całego cyklu, bo dopiero zaczęłam mierzyć..jest tyle czynników mogących zaburzać to mierzenie temp. że byłam bardzo sceptyczna, teraz też jestem, ale spróbować nie zaszkodzi. Zobaczymy

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu bardzo dziekuję za odpowiedź :) juz nie mogę się doczekać ... piątek będzie wielkim dniem...

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Aniu bardzo dziekuję za odpowiedź :) juz nie mogę się doczekać ... piątek będzie wielkim dniem...

Trzymam kciuki :)
    Ja testuje jutro, ale wszystko wskazuje na to że jednak dostane okresu...nawet mdłości, które mnie dziś dopadły bo w poprzednim cyklu tez tak miałam (po raz pierwszy)

• Kucyk Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj testowałam no i negatywny. Jutro beta żeby móc odstawić duphaston i kolejny cykl. może akurat będzie tym szczęśliwym cyklem :)

7u223e3klgv0049z.png
    lph8h758wvghvk40.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi za to wszystkie objawy przeszły ani brzuszek mnie już nie boli ani nie ciągnie tak jak było przez ostatni tydzień, nie wiem o co chodzi...nawet wczoraj temp spadła do 37 stopni, może to cisza przed @ :( i nic z tego nie będzie. Kurczę zaraz zwariuję w tej pracy bo od tygodnia o niczym innym nie myślę. Jak wy to wytrzymujecie dziewczyny?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Mi za to wszystkie objawy przeszły ani brzuszek mnie już nie boli ani nie ciągnie tak jak było przez ostatni tydzień, nie wiem o co chodzi...nawet wczoraj temp spadła do 37 stopni, może to cisza przed @ :( i nic z tego nie będzie. Kurczę zaraz zwariuję w tej pracy bo od tygodnia o niczym innym nie myślę. Jak wy to wytrzymujecie dziewczyny?

ja tak wariowałam w poprzednim miesiącu...w tym cyklu odpuściłam, mój organizm i psychika potrzebowali odpocząć od ciągłego stresu, nakręcania się, leków itp...i zrezygnowaliśmy ze wszystkiego poza sexem oczywiście...i ten od razu był lepszy w związku z czym w tym miesiący mieliśmy metodę "na króliczki" po kilka razy dziennie, prawie codziennie :D :D polecam, super luz cały miesiąc i humor każdego dnia od razu lepszy :D

magdzia26 lubi tę wiadomość

‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ