Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja to im więcej czytam tym więcej świruję i się nakręcam i już czasem sobie myślę że taka błoga niewiedza byłaby lepsza...
Ja nie mam doświadczenia ale z tego co czytałam to najlepszy sposób na fasolkę to właśnie się wyluzowaćMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak miała w poprzednim cyklu, im więcej czytałam tym bardziej świrowała czytając posty dziewczyn testujących i tych zafasolkowanych...ale w tym miesiącu wyluzowałam, czytam nadal, ale nie sugeruje się tym wszystkim zbytnie, nie biorę tego do siebie i jest lepiej...jutro idę na betę i co ma być to będzie, a czyje że będzie @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja chyba odwiedzę dzisiaj aptekę, kupie najczulszy z najczulszych testów i jutro zobaczę co mi pokaże, w końcu dzień przed planowanym @ może będzie już coś można wykryć...
Ja @ powinnam dostac w piatek (sugerując się poprzednim cyklem) i jutro idę na betę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak na razie to mój pierwszy cykl starania się o dzidzię więc nie robię sobie za dużych nadziei, zanim zaczęłam się interesować tym tematem to byłam pewna, że wystarczy się poprzytulać bez zabezpieczeń i od razu będzie dzidzia. A tutaj niestety nie jest tak prosto jakby się wydawało...
-
Aga_Andzia wrote:ja dlatego nigdy nie robie takich, żadnych sikańców...zawsze chodze na betę
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:trzymam kciuki dzisiaj wszystkie znaki na niebi i ziemi wskazują że u mnie chyba jednak nie będzie sensu testować bo przyjdzie @
to tak jak i u mnie...właśnie byłam w łazience bo myślałam że już @ dostałam...czuje że dziś dostane, ewentualnie jutro rano (mam tylko nadzieję, że przed betą a nie po) -
nick nieaktualnyOstatnio ginekolog powiedział mi, że najwczesniej wykryc ciąże jest z moczu niż z krwi... wiec nie wiem jak to jest naprawde, trzymam kciuki za was dziewczyny ja narazie miesiąc odpuszczam z mężem... moze pozwoli to nam na wyluzowaniu sie i ktoregoś cyklu 2 kreseczki zaskoczą nas
Aga_Andzia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
35 i 36 dzień cyklu. Po spodziewanej @. Beta HCG: 203,6 mIU/ml Wczoraj byłam u ginekologa i nie widział zarodka, Kazał przyjsc za 3 tygodnie, uważał ze teraz jest za wczesnie. Wiec teraz czekam 3 tyg cierpliwie, zeby zobaczyć tetno.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJowitka wrote:35 i 36 dzień cyklu. Po spodziewanej @. Beta HCG: 203,6 mIU/ml Wczoraj byłam u ginekologa i nie widział zarodka, Kazał przyjsc za 3 tygodnie, uważał ze teraz jest za wczesnie. Wiec teraz czekam 3 tyg cierpliwie, zeby zobaczyć tetno.
GRATULUJĘ
u mnie beta niestety negatywna wynik: 2,95