Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy już nie mam szans, że w tym cyklu się udało? mi się wydaje, że nie mam po co robić dzisiaj testu, bo temperatura spadła, ale będę bardzo wdzięczna za wasze wypowiedzi. https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=rysik1990rysik1990
-
Dziewczyny ciąża przychodzi wtedy kiedy najmniej się tego spodziewacie! Starania od sierpnia 2012, diagnoza niedoczynnosc tarczycy, PCO, słaba ruchliwosc plemników. Kuracja metformina+Clo 2 cykle brak reakcji, nic nie urosło. Zmiana na Femare-brak reakcji. Miałam jedna jedyną owulację jeszcze przed leczeniem w listopadzie. Od marca bralam caly czas Euthyrox, Metformine i Duphaston i w sierpniu mialam miec HSG ale wyszedl mi dodatni posiew, poszlam do lekarki po leki, zrobila monitoring a tam pęcherzyk 18 mm no i przedwczoraj beta 39.4 a dzisiaj 116:) Druga owulacja w ciagu roku, bez stymulowania i się udało:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 00:05
Mrowwwka, Katha81, Agniś, anka_a, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po testowaniu.. tak bałam sie spojrzeć na ten test.. i patrze i nie widze nic, dopiero po kilku minutach jasniutka druga kreseczka, naprawde blada.. byc moze w poniedzialek bede w Pl to skocze z rana na bete no i na pewno zrobie kolejny test w niedziele jak przypadkiem @ nie nadejdzie.. nie wiem czy to już czy może test się myli.. dalej czekam
-
Gosia powtórz sobie w niedzielę ale skoro wyszła blada to jest szansa- bo i wykresik widzę ładny pozdrawiam i trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
jak mi w nocy nie nadejdzie to też będę testować , w tym cyklu trochę mi program ze świrował bo nie jestem pewna czy owu była 12 czy 16dc a 2 faza trwa 16dni więc duża różnica szok
jak się teraz nie uda to porzucam mierzenie tempek w tym cyklu są bardzo ładne i jeżeli się nie potwierdzą to koniec z tym zawracaniem sobie głowy
marzenia się spełnią -
U mnie dzis temp poszla do gory wiec zatestowalam, ale tak jak u gosi bardzo bardzo blada druga kreseczka. Nadzieje sa
jutro zrobie raz jeszcze moze cos bardziej pokaze!
Prawda jest taka ze czuje sie inaczej, ale nie wiem czy za bardzonie zwracam a to uwagi, bo np boli miesiaczkowych nie mialam nigdy przed @ tylko w 1 albo w drugi dzien a teraz mam juz od kilku dni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny