Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
ona0000 i mindusia... jasne ze zatestuje jeszcze raz w dniu @ a to juz w pon albo wtorek i niewazne jaki bedzie wynik NIEpolecam patrzec na wynik po dluzszym czasie chociaz z drugiej strony zobaczyc w koncu i nareszcie 2 krechy czerwoniaste na tescie to szok i uczucie niesamowite!!
Pozdrawiam Was cieplutkoMrowwwka -
u mnie znowu zbliża się czas na testowanie, zrobię to w następnym tygodniu w czwartek, chyba że nie wytrzymam i zrobię to wcześniej, w niedziele ostatni dzień brania luteiny"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
Ja pamiętam tylko jedno z okresu testowań.. Zdarzyło mi się dwa razy że coś widziałam, raz nawet nienajgorzej, że jest druga kreska i nic nie było a trzy razy bladziocha pod światło i pod kątem i dzieci z tego były!!
Życzę wszystkim powodzenia i przesyłam garść fluidków dla testujących:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 21:37
-
MonikaS wrote:cześć
mi się chyb udało bo już dwa różne testy wykazały bladą drugą kreskę. powinnam jutro mieć okres ale wszystko wskazuje na to, że się już noe pojawi. na jutro przygotowałam jeszcze bobotest dla potwierdzenia. trzymajcie kcuki
-
nick nieaktualny
-
Mrowwwka wrote:Hej dziewczyny a miala ktoras z Was taka sytuacje ze odczytala wynik po paru godzinach i byl zmieniony? tj ja wczoraj zrobilam sobie test po poludniu( bo sie naczytalam forum i mnie naszlo ) wynik od razu negatyw chociaz dziwnie rozmazany mysle sobie pewnie wadliwy ale ok negatyw.. zajelam sie swoimi sprawami po czym pozniej jak go chcialam wywalic to byly 2 wyraznie grube krechy .. nie ze delikatne czy wyblakle zwyczajne 2 kreski jestem do dzis w szoku bo po 14 miesiacach staran, setki testow zrobionych i nigdy nawet bladzioszka czy cien cienia nie mialam wiem tez ze testu nie odczytuje sie po uplywie no gora 10min, ale powiedzcie czy ktoras tak miala i okazalo sie to pozniej ciaza? Ahm dodam ze test dzis z rana negatywny.. Dzis moj 24 dzien cyklu(na mniej wiecej 28), a wczoraj 9 dzien po owulacji. Pozdrawiam i zycze z calego serca by sie udalo!
idz na betę !!! powodzenia -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze testowanie
u mnie wczoraj II kreseczki ale bardzo blada, dzisiaj II już mocniejsza teraz czekam na wynik bety do 15,
wiecie że pół niedzieli przepłakałam bo wydawało mi się że znowu nic nie będzie, jak to czasem życie potrafi zaskakiwać -
Fler gratuluję!!
A tak jak piszesz ja również pamiętam, że marudziłam mojemu M, że nic z tego znowu nie będzie, że cykl stracony itd. itp. a następnego dnia rano zrobiłam test i wyszły II kreski, tylko że później zniknęły...
Spokojnej ciąży!!
Pozdrawiam.[img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url]