Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje Fler!!!!
Ja planuję odczekać do poniedziałku, jak w weekend @ się nie zjawi będę testować. Tak bardzo chciałabym ...
Z tym testowaniem to mam takie miłe wspomnienie że gdy kupowałam swój drugi albo trzeci test jakieś pół roku temu, pani Aptekarka która mi go sprzedawała była w stanie błogosławionym właśnie, uśmiechnęła się i zapytała czy życzyć pozytywnego, odpowiedziałam tak jak najbardziej, Pani się uśmiechnęła i powiedziała "No to życzę pozytywnego".
Jakoś tak się poskładało że nie zużyłam tego testu, czeka... A ja nie wiedzieć czemu wierzę, że to właśnie ten będzie pozytywnym.
Ech głupoty się mnie trzymają...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 21:51
Eve, kaarolaa, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już raz testowałam wyszedł negatywny ( za wcześnie sprawdziłam) ale @ będę miała na prawie 100% temperatura na to wskazuje poczekam jednak do tego dnia kiedy ma wystąpić miesiączka , kiedy jej nie będzie zrobie test chociaż pewnie nie będzie sensu go robić.
ps. nie wiem czy już taki wątek był ale może znacie kobitki, którym portal ovufriend pomógł w zajściu w ciążę? (wyznaczanie dni płodnych , owulacje, prowadząc wykresik) -
A mnie już dzisiaj koszmarnie kusiło, żeby zrobić test ale jakoś przekonałam siebie, że lepiej poczekać. Póki co mogę mieć jakąś minimalną nadzieję a nie pewność, że nic z tego i kolejne rozczarowanie.
Ech, to czekanie jest najgorsze.Anielka27 lubi tę wiadomość