Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze troche czasu mam do 4 pazdziernika ale juz sie zapisuje do testujacych. mam nadzieje, ze tym razem sie uda, licze bardzo na to, bo w pazdziernikiu P. ma urodzinki i chce mu dac taki prezent...

• marvenka Debiutantka

Wysłany: 25 września 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja również zamierzam się testować jeszcze w tym tygodniu - bo w niedzielę. Co prawda czuję, że nic z tego no ale sprawdzić trzeba :)

• Eve Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zobaczę jutro będzie test natury czy będzie @ czy nie, jak nie to sobie zatestuje w piątek rano:)

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    narazie jest dobrze i licze, ze zakonczy sie 2 kreseczkami :) narazie tak to wyglada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh u mnie jeszcze 4 dni do testowania zwariuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Fler!!!!

Ja planuję odczekać do poniedziałku, jak w weekend @ się nie zjawi będę testować. Tak bardzo chciałabym ...

Z tym testowaniem to mam takie miłe wspomnienie że gdy kupowałam swój drugi albo trzeci test jakieś pół roku temu, pani Aptekarka która mi go sprzedawała była w stanie błogosławionym właśnie, uśmiechnęła się i zapytała czy życzyć pozytywnego, odpowiedziałam tak jak najbardziej, Pani się uśmiechnęła i powiedziała "No to życzę pozytywnego".
    Jakoś tak się poskładało że nie zużyłam tego testu, czeka... A ja nie wiedzieć czemu wierzę, że to właśnie ten będzie pozytywnym.
    Ech głupoty się mnie trzymają...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 21:51

Eve, kaarolaa, Veri lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mi sie wydaje, ze bedzie ten test bardzo pozytywnt, tempka jak szalona do gory idzie :) powodzenia

Amaranta lubi tę wiadomość

• Malgoo Koleżanka

Wysłany: 27 września 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę jutro lub pojutrze testować- jutro niby @ więc jeśli wytrzymam to w niedziele rano tescik a jeśli nie wytrzymam to jutro rano zrobię :) choć wszystkim- dosłownie wszystkim czuje ze to @ a nie fasoleczka mnie odwiedzi

• Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro o ile temperatura nie poleci jeszcze bardziej..ale raczej sie zapowiada na @ :/

ovufriend.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już raz testowałam wyszedł negatywny ( za wcześnie sprawdziłam) ale @ będę miała na prawie 100% temperatura na to wskazuje :( poczekam jednak do tego dnia kiedy ma wystąpić miesiączka , kiedy jej nie będzie zrobie test chociaż pewnie nie będzie sensu go robić.
    ps. nie wiem czy już taki wątek był ale może znacie kobitki, którym portal ovufriend pomógł w zajściu w ciążę? (wyznaczanie dni płodnych , owulacje, prowadząc wykresik) :)

• Ita Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu przesunęło mi dzień @ z 5.09 na 2.09 i nie wiem czy wytrzymam aż do przyszłej soboty... Niby zawsze lepiej trochę dłużej poczekać...

atdck6nlmznf5qze.png
  • marvenka Debiutantka

Wysłany: 27 września 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie już dzisiaj koszmarnie kusiło, żeby zrobić test ale jakoś przekonałam siebie, że lepiej poczekać. Póki co mogę mieć jakąś minimalną nadzieję a nie pewność, że nic z tego i kolejne rozczarowanie.

Ech, to czekanie jest najgorsze.

Anielka27 lubi tę wiadomość

• Majka86 Ekspertka

Wysłany: 27 września 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ita ja też muszę czekać do przyszłej soboty. @ mam na 03.10 i jak nie przyjdzie (nie może przyjść!!) to będę testować - oczywiście jak wytrzymam do soboty, bo to przecież jeszcze ponad tydzień :-)

Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
    Beta 4.01 - 8317 (21dpo)
  • natalkaa86 Koleżanka

Wysłany: 28 września 2013, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dziś 36 dc i za testowałam o godz. 18
    i wyszły II kreski :)
    Tak się ucieszyłam....ale
    Myślicie że to powód do radości, czy wieczorny test jest na 100 % wiarygodny???

Ita, gocha04 lubią tę wiadomość

natalkaa86
  • sebza Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli wieczorem wyszły dwie kreski, to tym bardziej wyjdą rano :) Gratulacje :)

atdci09k89ytpjkc.png
  • Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalkaa86 wrote:
    ja mam dziś 36 dc i za testowałam o godz. 18
    i wyszły II kreski :)
    Tak się ucieszyłam....ale
    Myślicie że to powód do radości, czy wieczorny test jest na 100 % wiarygodny???
    Oczywiscie ze wiarygodny! Gratuluje! :)

ovufriend.pl
  • Ita Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalko gratulacje! :) Wieczorem stężenie hormonów w moczu jest mniejsz niż w ciągu dnia. Więc jeśli test wyszedł wieczorem to tym bardziej wyjdzie rano. :)

Anielka27 lubi tę wiadomość

atdck6nlmznf5qze.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki jestem nową użytkowniczką naszego Ovu. Czytam was już od jakiegoś czasu i na prawdę fajnie, że można tak się podtrzymywać na duchu razem z kimś kto czuje zupełnie to samo ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Malgoo Koleżanka

Wysłany: 28 września 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja testowanie mam juz z glowy - niestety przyszla wstretna @
    dzien smutny jak nie wiem.........
    ale gratuluje bardzo NATALKA :) SUPER ZE DWIE KRECHY SIE POKAZALY

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bede testowala za tydzien :) i mam nadzieje ze wreszcie zobacze upragnione dwie kreseczki:)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ