Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam zamiar jutro testować. Jednak tempka spadła i coś wisi w powietrzu niestety:( Nie ma co się łudzić i wyrzucać pieniędzy za testy w błoto. Jutro przewidywany termin @, ALEEE jak ciepłota wróci do pionu a @ się nie pokarze do pt --->testuje. Jak ten czas się niemiłosiernie wlecze......
-
a co myslicie o moim wykresie? jest jeszcze jakas szansa skoro temp dzisiaj sie podniosla ?
https://ovufriend.pl/graph/b744215d0c33538a5ce1f4255ea9ed3f -
Hej dziewczyny a miala ktoras z Was taka sytuacje ze odczytala wynik po paru godzinach i byl zmieniony? tj ja wczoraj zrobilam sobie test po poludniu( bo sie naczytalam forum i mnie naszlo ) wynik od razu negatyw chociaz dziwnie rozmazany mysle sobie pewnie wadliwy ale ok negatyw.. zajelam sie swoimi sprawami po czym pozniej jak go chcialam wywalic to byly 2 wyraznie grube krechy .. nie ze delikatne czy wyblakle zwyczajne 2 kreski jestem do dzis w szoku bo po 14 miesiacach staran, setki testow zrobionych i nigdy nawet bladzioszka czy cien cienia nie mialam wiem tez ze testu nie odczytuje sie po uplywie no gora 10min, ale powiedzcie czy ktoras tak miala i okazalo sie to pozniej ciaza? Ahm dodam ze test dzis z rana negatywny.. Dzis moj 24 dzien cyklu(na mniej wiecej 28), a wczoraj 9 dzien po owulacji. Pozdrawiam i zycze z calego serca by sie udalo!Mrowwwka
-
nick nieaktualny
-
Mrowwwka wrote:Hej dziewczyny a miala ktoras z Was taka sytuacje ze odczytala wynik po paru godzinach i byl zmieniony? tj ja wczoraj zrobilam sobie test po poludniu( bo sie naczytalam forum i mnie naszlo ) wynik od razu negatyw chociaz dziwnie rozmazany mysle sobie pewnie wadliwy ale ok negatyw.. zajelam sie swoimi sprawami po czym pozniej jak go chcialam wywalic to byly 2 wyraznie grube krechy .. nie ze delikatne czy wyblakle zwyczajne 2 kreski jestem do dzis w szoku bo po 14 miesiacach staran, setki testow zrobionych i nigdy nawet bladzioszka czy cien cienia nie mialam wiem tez ze testu nie odczytuje sie po uplywie no gora 10min, ale powiedzcie czy ktoras tak miala i okazalo sie to pozniej ciaza? Ahm dodam ze test dzis z rana negatywny.. Dzis moj 24 dzien cyklu(na mniej wiecej 28), a wczoraj 9 dzien po owulacji. Pozdrawiam i zycze z calego serca by sie udalo!
witaj, ja mialam taką sytuację, bylam parę dni przed @ zrobiłam sobie test i była 1 krecha, zajęłam się czymś i nie zaglądałam do niego cały dzień, pod wieczór chciałam go wyrzucić patrzę a tam druga kreska! nie wiedziałam co myśleć, w necie się naczytałam że były takie przypadki, nakręciłam się i niestety okres przyszedł także najlepiej czekać do okresu i wtedy zrobić i odczytywać po czasie wyznaczonym na ulotce, potem wyrzucić i nie patrzeć. Chociaż są przypadki że takie sytuację okazywały się ciążą Powodzonka!mindusia lubi tę wiadomość
-
Martynika wrote:U mnie 9 dzień po owulacji, zamierzam testować w niedzielę/poniedziałek. Chociaż mam od groma testów z allegro za 1zł i jutro rano pewnie nie wytrzymam, choć zdaję sobie sprawę, że to pewnie za wcześnie .
Prawie mamy taki sa cykl:) tez juz mnie nosi żeby testować ale trzeba czekac... ja planuje za tydzien testowac;)Rzutka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa87 po cichu gratuluje.
Anoolka powodzenia, życze. może u ciebie na becie wyjdzie wynik pozytywny. Ja robiłam, bete kiedyś 2 x bo tez myślałam , że nuż widelec się udało ale u mnie niestety beta wychodziła negatywna.
Mrowwwka ja bym spokojnie poczekała na twoim miejscu do dnia spodziewanej @ i dopiero wtedy powtórnie zatestowała.
Wszystkim testującym życzę powodzenia -
My juz mamy za sobą poronienie w grudniu w maju ciąża pozamaciczna, mam 1 jajowód bo drugi musieli mi wyciąć no i w sumie miesiąc mieliśmy przerwy i to 3 miesiąc jak teraz się nie udało to będzie 4 ale jak to ja co miesiąc już myślę że to już a jak przychodzi @ to załamka... też juz mam za soba testy z krwi w lipcu miałam podwyższoną bete już się tak cieszyliśmy, po 2 dniach poszłam sprawdzić czy rośnie prawidłowo a tam 0 brak ciązy ehhh niby to takie proste zajść w ciąże a tyle nerwów to Nasz kosztuje teraz czekam do @ planowo mam dostać ok 26-28 września więc czas jeszcze mam ale tak bardzo bym juz chciała wiedziec czy sie udało czy kolejne staranka:P mocno 3mam kciuki za Was dziewczyny!
-
Niecierpliwa87 ja też jak zaszłam w ciąże w grudniu tez tak mialam druga kreska baaardzo malo widoczna myslałam ze mam zwidy ale z każdym dniem byla mocniejsza:) wynik testu zazwyczaj może sie mylić w jedną stronę że np nie pokaże ciązy a może byc ciąża jak jest kreska nawet bardzo malo widoczna to ciąża jest gratulacje!!!