Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa będe testować za tydzień, choć dzis juz testowalam i niepotrzebnie bo nic nie wyszło. Czuje sie dziwnie zazwyczaj bóle brzucha mam dzien przed miesiaczka, a teraz czuje je delikatnie codziennie... piersi bola, mam delikatne mdłości, czy to moja podswiadomosc? Urojone objawy czy co ( to czekanie na pozytywny test juz zaczyna mnie denerwowac bo i tak nic nie wychodzi
monalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlgenek wrote:Tez za tydzien bede testowzc, dokładnie w noedziele. teoretycznie w piatek powinna by ta bestia @, ale jesli sie nie pojawi, towolę poczekac kilka dni... zrobic bete, czy siuiu?
ja bym najpierw siuśnęła a potem i tak bym dla pewności zrobiła bete
trzymam kciukalceWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 16:48
Olgenek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja powinnam @ dostać 3.10 ale dzisiaj jest juz szczyt wytrzymalosci moich piersi....jak dwa balony.meżuś dziś na mnie spojrzał i mówi że na 100% jestem w ciąży. hmm zobaczymy najchetniej jutro z rana bym zatestowala ale nie wiem czy juz wyjdzie,śluz płodny miałam w 12 dc a cykle mam 28dniowe, myslicie ze juz moze cosik wyjsc???
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:ja powinnam @ dostać 3.10 ale dzisiaj jest juz szczyt wytrzymalosci moich piersi....jak dwa balony.meżuś dziś na mnie spojrzał i mówi że na 100% jestem w ciąży. hmm zobaczymy najchetniej jutro z rana bym zatestowala ale nie wiem czy juz wyjdzie,śluz płodny miałam w 12 dc a cykle mam 28dniowe, myslicie ze juz moze cosik wyjsc???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:Anielka27 a kiedy testujesz???ja już nie mogę wytrzymać...i mam jeszcze 5 dni czekać???chyba nie dam rady
kaarolaa nie dziekuje, bo nie chcę zapeszyć
Kochana, za 3 dni. ale tak się to ciągnie i ciągnie jak nigdy. Robiłam test ciążowy ale 5 dni po baraszkowaniu-(negatywny) oczywiste, że za wcześnie ale tak się tym podjarałam, że nie mogłam wytrzymać teraz czekam do wtorku , no chyba , że "ciocia" mnie wcześniej odwiedzi/nawiedzi przynajmniej testu nie zmarnuje (w czymś trzeba szukać pozytywu)
Izabelka04 są tutaj kobietki, które dość długo już się starają i też miały tak jak my, ale najfajniejsze w tym portalu jest to, że wszystkie się wspieramy i sobie wzajemnie kibicujemy Tak więc zaciskam oba kciuki też za Ciebie, pozdrawiam cieplutko! -
nick nieaktualnya i jeszcze dodam od siebie, że widziałam już nie jeden wykres, gdzie dziewczyny robiły testy, które wychodziły negatywnie po czym dzień później pokazywał test ciążę. Jak ma być fasolka to będzie jak nie , trzeba starać się dalej :*
-
Anielka27 masz racje, powiem Ci jest mi dużo łatwiej z Wami na forum to sobie poczytam pośledzę jakiś watek i czas jakoś leci...i wsparcie i wspólne czekanie, cieszenie się jak ktoś zaciąży...lubię galerie pozytywnych testów obyśmy dołączyły wkrótce...
Anielka27, Olgenek lubią tę wiadomość
-
Anielka27 wrote:Izabelka04 są tutaj kobietki, które dość długo już się starają i też miały tak jak my, ale najfajniejsze w tym portalu jest to, że wszystkie się wspieramy i sobie wzajemnie kibicujemy Tak więc zaciskam oba kciuki też za Ciebie, pozdrawiam cieplutko!
Dokładnie, zanim odkryłam ten portal, nie wiedziałam, że zaciążenie może być takim trudnym procesem. dopiero tutaj to sobie uświadomiłam. Załuję, że publicznie tak mało się o tym mówi. -
Olgenek wrote:Dokładnie, zanim odkryłam ten portal, nie wiedziałam, że zaciążenie może być takim trudnym procesem. dopiero tutaj to sobie uświadomiłam. Załuję, że publicznie tak mało się o tym mówi.
no właśnie człowiek sobie sprawy nie zdaje jaki to problem dla wielu par, dlatego szczerze wspieram ten nowy program in vitro...masz racje powinno byc o tym glosno i powinno byc wspierane,