Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka3112 przez 28 miesięcy mierze temperaturę dopochwowo - jak to Ty napisalaś. Ten tekst w cudzyslowiu skopiowalam ze strony z pierwszymi objawami ciąży i tam właśnie chodzi o to, że bardzo dużo kobiet od początku ciąży aż do kilku miesięcy ma stan podgoraczkowy ( tempka mierzona pod pachą),czytaj ze zrozumieniem
-
Malgoo wrote:trzymam mocno kciuki za wszystkie testujace w tym tygodniu... ja jeszcze daleko do testowania....
ja też ale jestem pełna optymizmu październik musi być szczęśliwy bo mogę testować 2 razy w tym miesiącu bardzo fajnie wyszło nie będzie mi się tak ciągneło
-
Ja też chyba zatestuje w sobotę....Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Ja w tym cyklu będę się wspomagać.
Oeparol do owulacji, tran, magnez z wit. B6, siemię lniane, folik i orzechy.
Daje sobie na to 3 miesiące z tym zestawem, a później chyba zgłoszę się do jakiejś kliniki leczenia niepłodności.
Zmieniłam też lekarza żeby spojrzał na mój przypadek świeżym okiem, może zleci jeszcze jakieś badania. Tylko że wizyta na koniec listopada. -
Hej dziwczyny jak myslicie powinnam zrobic test ciazowy?
w zeszlym miesiacu po owulacji mialam objawy na cize ale malpa przyszla wiec znowu stwierdzilam ze nic z tego:/ ale nawet teraz mam taki nacisk na pecherz ze az moj M to zauwazyl. piersi tez jakies inne sa:)
A mam pytanie jak bardzo zmienia sie kolor brodawki? Całej czy kolo sutka tylko? -
Ja muszę iść na bete w piątek, żeby odstawić progesteron. Najgorsze jest to że cycki mnie bolą tak mocno jak nigdy i brodawki też. Zaczeły mnie boleć praktycznie dzień po owu...W pierwszej ciąży też tak miałam Przeszukałam nawet wiadomości jakie pisałam sobie z mamą i wtedy w styczniu, dzień po owulacji pisałam do mamy, że chyba się udało bo mnie piersi bolą. Ech..Nie chce się nakręcać bo to żaden objaw. Z resztą z naukowego punktu widzenia, piersi nie mogą chyba tak szybko zacząć boleć z powodu ciąży?