Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mam w zanadrzu kilka testów różnych firm, jeśli wszystko wyjdą pozytywne to nie będe robiła bety. I przyrzekłam sobie że przestanęw mierzyć temperaturę, nie chcę się nakręcać że jest za niska itp. Teraz juz się denerwowałam bo sugerowano mi że tempka za niska żeby się udało a tu proszę
Anielka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w tym cyklu co prawda nie mam po co testować...ale czekam z niecierpliwością na następny cykl Tylko mój organizm płata mi figle i tempka leci w góre .. no ale przecież wiem że to nie możliwe ...
-
Właśnie znalazłam coś takiego, więc nadzieja jeszcze jest bo od kilku dni mam 37 lub 37,1 stopni pod pachą, myślałam że coś mnie bierze ale mam tylko temperaturę podwyższoną i żadnych innych objawów, a co do testu to cień cienia drugiej kreski, więc uznałam za jeszcze negatywny.
"U większości ciężarnych w pierwszych tygodniach ciąży utrzymuje się podwyższona temperatura ciała - na ogół 37 stopni i kilka kresek. Ma to związek ze wzrostem poziomu progesteronu we krwi kobiety (hormon ten odpowiada też za powiększenie się piersi). Jeśli pomiar temperatury wskazuje na stan podgorączkowy, a nie miałyśmy okazji złapać żadnej infekcji, prawdopodobieństwo ciąży jest naprawdę duże."
-
Witam się!!
No ovu jestem już od dawna, ale na forum rzadko się udzielam, tym razem napiszę, że ja również czekam. Mam dziwne kłucia i pobolewanie w podbrzuszu i oczywiście powoli się nakręcam a tak bardzo bym nie chciała tego robić. Dzisiaj mam 6 dpo i myślę, że za tydzień już powinno coś wyjść.... Jest to nasz 15 cykl starań.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Ja testuję jutro. Moje cykle trwaja 26 dni, dzis 25 i miałam jasnobrązowe plamienie. Brzuch od tygodnia kłuje boli jak na okres, siku co 2-3 godziny, mam większy apetyt, bolą mnie biodra od 3 dni, temp 37. Piersi bolały ale wczoraj przestały choć nadal są pełne i jedrne, Nawet mój M to zauważył. Jest to nasz 5 cykl starań. mam nadzieję że ten będzie owocny. W tym cyklu pije zioła ojca sroki mieszanka nr 3. Liczę na to że coś pomogą..... Właśnie popijam te ziółka. Boje sie jutrzejszego testowania....
-
Ja bym chciała testować ale się boję, pierwszy cykl z CLO, dwa pęcherzyki pękły, serduszkowania nie było za wiele, 10.10 odstawiam Duphaston i nie wiem czy jest sens testowania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 21:43
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.