Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez poszłabym na bete ale pracuje od rana a wszystkie labo w moim miescie krew biora do 9:15 co prawda pracuje w szpitalu ale nie chce zeby zaraz wszyscy wiedzieli,a poza tym moje kolezanki pobieraja krew.
Kalia trzymam kciuki -
Wiem, wiem też wiele razy nakręcałam się, zużyłam już bardzo dużo testów, ale w ciągu kilku ostatnich miesięcy trochę się opanowałam i test leży w szufladzie od tamtego czasu i czeka na ten wyjątkowy mam nadzieję moment.
Australijka ale Twój wykres naprawdę wygląda obiecująco.
izabelka04 taka krótka @ to chyba wynik tego że masz cienkie endo. -
Słyszałyście coś o testach owulacyjnych , że podobno wykrywają ciążę ?
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4230670
Coś takiego znalazłam i zrobiłam. Bo tylko owulacyjny miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 19:00
Australijka
-
No to fajnie październik się zaczyna, dziś Anielka27 jutro Ty i pewnie izabelka04 trzymam za Was mocno kciuki.
A mnie chyba jakaś choroba pobiera 37 st.C i dreszcze po mnie chodzą.
Pięć lat temu zaszłam w ciążę w październiku i też byłam trochę podziębiona i myślałam że dlatego nie przyszła na czas @, mam maleńką nadzieję że historia się powtórzy.izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobitki!!! ja miałam ból kłujący w prawym jajniku a później miałam właśnie dziwne uczucie w podbrzuszu i też miałam wrażenie , że jest jak by napęczniały i był to dziwny ból ale się nie nakręcałam.
Monalisa i jak tam testowanie? ja jak robiłam test też była blada druga kreska ale widać ją. Dziewczyny trzymam kciuki jak się teraz nie uda nie ma co się załamywać, w końcu będzie taki cykl, w którym będzie fasolka. Moja koleżanka (razem z mężem zrobili badania-wszytko z nimi było ok) a musieli się starać o pierwsze dziecko 1,5 roku. Drugie dziecko za pierwszym razem.
Najgorsze jest to, że temperatura przed okresem często wzrasta (podobnie jak w ciąży) i można od tego zwariować, a to wyczekiwanie jest okropne.
Życzę Wam wszystkim powodzenia, i pozytywnych testów !!!
angi_o lubi tę wiadomość