Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka27 wrote:
    może bobo-test? Wiesz jak będziesz w ciąży to jakiego byś nie użyła powinien wykryć ciążę ( chociaż faktycznie różnie to może być ) i zawsze można zrobić bete :) KCIUKAM !!! :)

wiem wiem...właśnie zakupiłam 2 testy strumieniowe choć ich nie lubię check&go z rossmanna(wolę płytkowe)nie wiem czy wytrzymam do czwartku :/ a ty jutro tak??? <kciukasy trzymam>

Anielka27 lubi tę wiadomość

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jutro wielki dzień :) Ale wszystko wskazuję na to, że @ będę miała tak więc nie ekscytuję się za bardzo. Ale baaardzo dziękuję za kciukasy :*
    Też zaciskam za Ciebie oby cykl był owocny !!!! Pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wyczekiwanie jest najgorsze, dni się dłużą, masakra! Ale jak dzidzia ma być to będzie, a jak nie to trzeba się starać dalej :)

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka27 wrote:
    To wyczekiwanie jest najgorsze, dni się dłużą, masakra! Ale jak dzidzia ma być to będzie, a jak nie to trzeba się starać dalej :)
    pewnie, jak jest nam dane, to będzie wcześniej czy później,ale my byśmy wolały wcześniej,prawda???

a dlaczego mówisz,że dostaniesz @??? tego nie wiesz na 100% :):):)

Anielka27 lubi tę wiadomość

7v8rw1d340v3rocf.png
  • Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, testować ? Czy jeszcze za wcześnie ?

Australijka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chyba też nie bede miała co testowac :/w srode @ i raczej przyjdzie bo jest wyjatkowo regularna

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka04 wrote:
    pewnie, jak jest nam dane, to będzie wcześniej czy później,ale my byśmy wolały wcześniej,prawda???

a dlaczego mówisz,że dostaniesz @??? tego nie wiesz na 100% :):):)

Święta prawda :)
    A mówię otwarcie o tym, że jestem przekonana o wystąpieniu @, ponieważ zawsze każdego miesiąca mam te same objawy. No! jeżeli nie dostanę a test pokaże + to będę się przed Tobą kłaniała 38uklon.gif

:) pożyjemy zobaczymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australijka wrote:
    Dziewczyny, testować ? Czy jeszcze za wcześnie ?

a kiedy ma przyjść @? ja bym poczekała do tego właśnie dnia

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka27 wrote:
    Święta prawda :)
    A mówię otwarcie o tym, że jestem przekonana o wystąpieniu @, ponieważ zawsze każdego miesiąca mam te same objawy. No! jeżeli nie dostanę a test pokaże + to będę się przed Tobą kłaniała 38uklon.gif

:) pożyjemy zobaczymy

:)

7v8rw1d340v3rocf.png
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australijka to kiedy ta wredota ma przyjść????
    zgadzam sie z przedmówczynią...poczekaj do @ no chyba,że już po terminie jesteś, to dawaj...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 18:25

7v8rw1d340v3rocf.png
  • Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie mam 30 dniowe cykle, Max 35. Poczekam, bo znowu sobie nadziei narobię:(

Australijka
  • Ita Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam wytrzymałość Australijko! Ovu wskazuje mi jutrzejszy dzień jako dzień na testowanie wg. mnie sobota byłaby właściwsza i nie wiem czy się jednak jutro nie skuszę.

atdck6nlmznf5qze.png
  • angi_o Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki, trzymam za Was kciuki tzn. za dwie kreseczki na Waszych testach.
    Anielka27 czekamy na wiadomość.
    Ja staram się o drugiego bobaska 2 lata i 4 miesiące, na pierwszy pozytywny test czekałam 4 lata, mam nadzieję że teraz będzie choć troszkę szybciej, @ ma przyjść między 6 a 8 października, więc 8 jak jej nie będzie to zatestuje. Aktualnie jestem 6dpo i dziś kłuje mnie prawy jajnik. Zawsze przed @ boli mnie podbrzusze ale nigdy jajniki.

zrp0egz2shs65ya0.png
    24.11.2018 1 IUI :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka04 zrobiłam dzisiaj test jestem w szoku wyszedł pozytywny, powtórzę jeszcze raz test za parę dni ale tak jak już obiecałam miałam się kłaniać więc :
    0recourse.gif 0recourse.gif 0recourse.gif

kaarolaa, Australijka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam święcie przekonana, że @ będzie a tu taki szok! Teraz Wasza kolej! bardzo mocno trzymam kciuki i z całego serca Wam życzę 2 kresek!!!
    459830qyqjkq81to.gif

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • angi_o Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka27 Gratuluję. Długo starałaś się o dzidzie?

zrp0egz2shs65ya0.png
    24.11.2018 1 IUI :(
  • Miśka003 Znajoma

Wysłany: 1 października 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka27 GRATULUJĘ!!! :))))

Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jesteście !!! dzięki. :) staraliśmy się dopiero pierwszy miesiąc dlatego w takim szoku jestem:) Ale na spokojnie wszystko, bo do pierwszego badania jakieś 2 tygodnie nie chcę się za bardzo nakręcać bo wszystko jest możliwe ale trzeba być dobrej myśli i dbać o siebie. I Wam też się uda, jesteśmy stworzone do macierzyństwa :)

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 10 DPO, moja temperatura nie jest oszałamiająca ale nie spada a to jest chyba najważniejsze :) dziś obiecałam sobie że wytrzymam i nie będę szaleć z testem. A Tobie Anielko gratuluję z całego serca!
    3e04771b99624cd2aa23d27e588dab99.png

‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ