Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Anielka27 wrote:może bobo-test? Wiesz jak będziesz w ciąży to jakiego byś nie użyła powinien wykryć ciążę ( chociaż faktycznie różnie to może być ) i zawsze można zrobić bete KCIUKAM !!!
wiem wiem...właśnie zakupiłam 2 testy strumieniowe choć ich nie lubię check&go z rossmanna(wolę płytkowe)nie wiem czy wytrzymam do czwartku a ty jutro tak??? <kciukasy trzymam>
Anielka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anielka27 wrote:To wyczekiwanie jest najgorsze, dni się dłużą, masakra! Ale jak dzidzia ma być to będzie, a jak nie to trzeba się starać dalej
a dlaczego mówisz,że dostaniesz @??? tego nie wiesz na 100%
Anielka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:pewnie, jak jest nam dane, to będzie wcześniej czy później,ale my byśmy wolały wcześniej,prawda???
a dlaczego mówisz,że dostaniesz @??? tego nie wiesz na 100%
Święta prawda
A mówię otwarcie o tym, że jestem przekonana o wystąpieniu @, ponieważ zawsze każdego miesiąca mam te same objawy. No! jeżeli nie dostanę a test pokaże + to będę się przed Tobą kłaniała
pożyjemy zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Anielka27 wrote:
-
Hej Kobietki, trzymam za Was kciuki tzn. za dwie kreseczki na Waszych testach.
Anielka27 czekamy na wiadomość.
Ja staram się o drugiego bobaska 2 lata i 4 miesiące, na pierwszy pozytywny test czekałam 4 lata, mam nadzieję że teraz będzie choć troszkę szybciej, @ ma przyjść między 6 a 8 października, więc 8 jak jej nie będzie to zatestuje. Aktualnie jestem 6dpo i dziś kłuje mnie prawy jajnik. Zawsze przed @ boli mnie podbrzusze ale nigdy jajniki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane jesteście !!! dzięki. staraliśmy się dopiero pierwszy miesiąc dlatego w takim szoku jestem:) Ale na spokojnie wszystko, bo do pierwszego badania jakieś 2 tygodnie nie chcę się za bardzo nakręcać bo wszystko jest możliwe ale trzeba być dobrej myśli i dbać o siebie. I Wam też się uda, jesteśmy stworzone do macierzyństwa