Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Anielka27 ja w pierwszą ciążę zaszłam po 4 latach starań, więc u mnie też to trochę trwało. W tym czasie robiliśmy różne badania i wszystko z nami ok. Teraz nasze starania znowu trwają długo mimo że robiliśmy kolejne badania i nadal wszystko ok. a to już trwa ponad 2 lata. Myślałam, że z drugim pójdzie szybciej.
Test zrobię w poniedziałek rano jak się nie pojawi @ i tempka nie spadnie.
Przede mną jeszcze 4 dłuuugie dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 15:34
-
hej dziewczynki
u mnie to już pozamiatany cykl...rano test negatywny a 30 min później @ czuję się jakby macica miała mi wypaść pierwszy raz tak mam...masakra a do tego moje dziecko ma zapalenie krtani,biedna moja...a więc
dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa -
izabelka04 przykro mi może następny miesiąc zaowocuje, nie smuć się.
A wiesz, że mamy dzieci z tego samego roku, tyle że ja mam chłopaka z 19 lipca 2009, Twoja jest troszkę starsza . Od ponad dwóch lat staramy się o rodzeństwo dla niego. -
angi_o wrote:izabelka04 przykro mi może następny miesiąc zaowocuje, nie smuć się.
A wiesz, że mamy dzieci z tego samego roku, tyle że ja mam chłopaka z 19 lipca 2009, Twoja jest troszkę starsza . Od ponad dwóch lat staramy się o rodzeństwo dla niego.
i tak się smucę
Moja córeczka jest z 26.12.2008r. za 3 miesiące 5 latek będzie miała
ale sobie zdycham,boli mnie prawy jajnik i bolą UU cały czas,jakbym wcale nie była w trakcie@ -
Sorki myślałam, że Twoja mała jest z początku 2009.
Co znaczy UU ? (rzadko bywałam na forum, bo sobie troszkę odpuściłam wszelakie zapiski, miałam chwile zwątpienia, ale teraz myślę sobie że jak raz się udało to za drugim razem też w końcu się uda).
Twoja córeczka jest 7 miesięcy starsza od mojego synka .
A masz normalne krwawienie? Bo ja w pierwszej ciąży po zrobieniu testu od razu zaczęłam plamić więc szybko pojechałam do lekarza i dostałam duphaston - miał podtrzymać ciążę, brałam go bardzo długo, oszczędzałam się, od 6 miesiąca byłam cały czas na zwolnieniu no i się udało, ciąża zakończyła się 2 tyg. po terminie cesarką. -
izabelka04 i jak, rozkręciła się @ ?
U mnie w tym miesiącu też chyba nic nie będzie, czuję się dokładnie jak przed @, ma nadejść w niedzielę a najpóźniej w poniedziałek. Woda już się zatrzymała (waga w górę).
Jednak ten październik nie jest taki kolorowy jak myślałam, że może będzie. -
karolina --> świetnie! gratuluje!
Widziałam, że bierzesz leki na tarczycę. Od dawna? Co dostajesz?
Jestem bardzo zainteresowana ponieważ 2 miesiąc przyjmuję euthyrox 25 i jestem ciekawa kiedy doczekam się efektów leczenia, czyli upragnionego dzidziusia -
dziękuję ja w pierwszej ciąży zaczęłam brać, przedtem nawet nie wiedziałam że mam jakiekolwiek problemy, dopiero na pierwszej ciążowej wizycie badania wykazały TSH powyżej 8. Zaczynałam od euthyrox25 teraz mam euthyrox75- po porodzie okazało się że muszę się zaprzyjaźnić z tabletkami Efekty widać od razu- TSH spada juz po kilku dawkach. A u mnie jak widzisz mimo problemów nie było problemów z zajściem w pierwszą ciążę.
-
Ita wiem, wiem, jeszcze jakąś malutką nadzieję mam w końcu tempka wysoko ale wszystko się może zdarzyć.
Karolina1990 gratuluje, widze że robiłaś teścik w 12 dpo, ja też tak będę testować, jak nie przyjdzie @, czyli za trzy dni, oj będą długie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 15:09
-
cały czas słaba...może teścik powtórzę...zobaczymy narazie to zbieram się jade do Poznania do mamusi zrobimy jej niespodzianke bo spodziewa się nas dopiero jutro hehehe buziaki dla wszystkich do zobaczenia w poniedziaek
-
nick nieaktualny