Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już zatestowałam dzisiaj, ale dupa blada. Znaczy się, nawet bladego cienia nimaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Lillenka wrote:też zatestowałam (11dpo) i również dupa. Pocieszam się tym, że nie z porannego moczu... W czwartek druga próba. Mam nadzieję, że udana, bo jak nie to będę miała @ w prezencie na urodziny A wolę zieloną kropkę
Trzeba do samego końca wierzyć :*LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Lillenka wrote:też zatestowałam (11dpo) i również dupa. Pocieszam się tym, że nie z porannego moczu... W czwartek druga próba. Mam nadzieję, że udana, bo jak nie to będę miała @ w prezencie na urodziny A wolę zieloną kropkę
-
nick nieaktualnyDzis niestety cienia nie bylo. Nastawiam sie na kolejny cykl. Jestem mocno rozzalona.
z rana poplakalam sie jak dziecko na widok sniegu...chyba emocje we mnie wybuchly.
maz sie obudzil i wystraszyl co mi jest. Co sie stali. Czy cos z moim zdrowiem albo z rodzicami a ja...glupia dupa...placze bo nie jestem w ciazy.
a chyba nie mozna wyobrazic sobie piekniejszej okazji na takie ogloszenia jak swieta Bozego Narodzenia.
gratuluje wszystkim tym ktore dzis mialy okazje zobaczyv pozytywny test.
ogromnie gratuluje.
a reszcie zycze takich emocji jak najszybciej!!! -
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Gwiezdny pyle zrob foto i nam wrzuc...
chetnie 'powgapiamy' sie w twoj test z toba.
Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Stardust już się znany z innego wątku Ale dla tych niewtajemniczonych to ja też dzisiaj testowałam i nic... Dziś 26 dc., a w piątek ma być ta menda...
-
Anko wrote:chyba nie mozna wyobrazic sobie piekniejszej okazji na takie ogloszenia jak swieta Bozego Narodzenia.
gratuluje wszystkim tym ktore dzis mialy okazje zobaczyv pozytywny test.
ogromnie gratuluje.
a reszcie zycze takich emocji jak najszybciej!!!
ja też gratuluję! Jednocześnie życzę wszystkim ( i sobie również ) takiego prezentu na święta.
Ja dziś zatestowałam 31 dc, 11 dni po owulacji- negatyw.
Planowany okres na dziś ( jak rano sprawdziłąm szyjkę to miałam troszkę czerwonego sluzu więc spoedziewam się, że @ przylezie na calego)
anyway- odstawiam dziś luteinę i jak nie dostanę do czwartku ide na bete.
-
Dziewczyny ja też dzisiaj testowałam. To mój 15dpo. Niestety jedna kreska, aż się poryczałam z tego wszystkiego ale potem jak zerkłam popoludniu na niego do swiatła ( w pokoju mam kiepskie ) zobaczyłam cień drugiej kreseczki. Kurcze niewiem co o tym myśleć. Myślicie że sie udało? Jak @ nie przyjdzie zrobię chyba betę w czwartek albo piątek
-
misiaa wrote:Dziewczyny ja też dzisiaj testowałam. To mój 15dpo. Niestety jedna kreska, aż się poryczałam z tego wszystkiego ale potem jak zerkłam popoludniu na niego do swiatła ( w pokoju mam kiepskie ) zobaczyłam cień drugiej kreseczki. Kurcze niewiem co o tym myśleć. Myślicie że sie udało? Jak @ nie przyjdzie zrobię chyba betę w czwartek albo piątek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:U mnie też nie było dziś od razu widać. dopiero jak tło zrobiło się białe to wyszła delikatna bladoróżowa kreseczka. Jutro powtarzam. Mam nadzieję, że będzie już trochę mocniejsza
Ja chyba jednak pojutrze Mam nadzieję że nie przyjdzie @. Daj znać po teście co i jak