Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś też 12 dpo. Zrobiłam test i kolejny negatywny. Buu. Poszłam na betę, żeby mieć ostateczny wynik, bo niepewność mnie dobija. Nadzieja umiera ostatnia... Najgorsze, że wyniki będą o 20, a ja na 19.30 idę z mężem do teatru. Na szczęście w połowie jest przerwa.
Jedyne co mnie pociesza to to, że w pierwszej ciąży ok 15 dnia był tylko cień cienia. Teraz nie mogę tyle czekać, bo muszę wiedzieć czy odstawiać luteinę czy brać dalej.
Do dupy ten dzień. -
Koleżanki, mam pytanie do tych mierzących temperaturę. Jako że ja od nowego cyklu zacznę dopiero obserwację, to chciałam wiedzieć jak to jest chwilę przed owulacją. Czy przed jakoś temperatura spada i potem nagle rośnie? Czy dopiero po owulacji będę wiedziała, że była? Boję się, że przegapię ten moment. A ekspertem póki co nie jestem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane ja mialam testowac w piatek ale dzis jest spadek tempki... i teraz nie wiem czy to na okres czy moge miec nadzieje ze to zagniezdzanie?? mozecie zajrzec do mnie?? objawow na okres narazie nie mam (nawet cycki nie bola a zawsze tydzien przed juz bolaly) a termin mam na piatek..
-
sla.s wrote:Anko trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.
Aczkolwiek jeśli raz cień się pojawił, a drugi raz nagle go nie było to test jest felerny, bo poziom hcg we krwi nie pojawia się i nie znika. -
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:no raczej ten negatywny jeśli naprawde był ten cień, a nie urojony cień
-
Lillenka wrote:Robiłam bete i wyszła 55. Mam sie cieszyć?!
3 LP ---> 5 – 50 mIU/ml
4 LP --- 5 – 426 mIU/ml
5 LP --- 18 – 7,340 mIU/ml
! (3LP oznacza, że taki jest poziom w 3 tyg. po ostatniej @) -> http://www.ciazowy.pl/artykul,beta-hcg-a-twoja-ciaza,1062,1.html
Mamy kolejne serduszko listopadowe!
Gratuluję! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Jak masz rację to Cie znajdę gdziekolwiek jesteś i wycałuję po stopach! Obyś ją miała Urojenia cienia nie mogły być, bo mąż też widział, a on cholernym realistą jest
Skoro był cień to nie ma możliwosci żeby ciąży nie było. Jedynym powodem obaw teraz może być to, że to ciąża biochemiczna lub naturalnie będzie poroniona w dniu @. Ale już Ci mogę pogratulować bo hcg to hormon ciążowy więc na pewno coś tak się podziało
-
Ja mam! Ja mam! Dwie krechy! Druga blada bardzo, ale wyraźna Jak pisałam na innym wątku, mój mąż powiedział: "No, tym razem przynajmniej nie trzeba jej szukać", a to już znaczy, że ONA NAPRAWDĘ JEST Ale się nie podniecam, to testy 10ml i nie wiadomo co pokazują więc wieczorem na betę i wtedy dam znać.
misiaa, aiwlys, Ciapulinka, Anulkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Ja mam! Ja mam! Dwie krechy! Druga blada bardzo, ale wyraźna Jak pisałam na innym wątku, mój mąż powiedział: "No, tym razem przynajmniej nie trzeba jej szukać", a to już znaczy, że ONA NAPRAWDĘ JEST Ale się nie podniecam, to testy 10ml i nie wiadomo co pokazują więc wieczorem na betę i wtedy dam znać.
Cieszę sie że Ci się udało Kochana Gratuluję ! A beta to teraz tylko formalnoć -
Anko wrote:Cudownie. Gratuluje:*
Po jakim czasie sie ukazala?
Super:*
Ale jakoś się nie ekscytuję. Nie mam żadnych objawów, co mnie martwi. Nie boli mnie brzuch, już mnie nie bolą piersi od wczoraj, jestem pełna energii zamiast zmęczona... pewnie te testy do dupy a beta wyjdzie 0!