Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
limonka wrote:Dziewczyny dzisiaj zrobiłam betę...
23 dzień cyklu(cykle 28 dniowe) 9 dni po owu potwierdzonej przez gin,wynik 0,1mlU/mL początkowo się łudziłam że może za wcześnie poszłam,ale tracę nadzieję -
misiaa wrote:Kochana ja też miałam "puste jajo" i gin kazał mi teraz brać duphaston od 16 do 25dc i w razie zajścia od razu mam wracać do duphastonu Myślę że napewno Ci coś przepisze tak zapobiegawczo
-
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Limonko udostepnij wykres.
mialas cos co swiadczylo by o zagniezdzeniu? Bo czasami do 10dnia to nie ma co marzyc o hcg w krwi.... -
Anko wrote:Poszlas na bete?
Ale Cie opierdole zaraz no!
Sprawdzilabus bete i moze duza dawke duphaston bys dostała!!!!????
Nie dostałabym, bo lekarza mam dopiero 4.12. Wcześniej nie ma szans. Jak ostatnio miałam niski progesteron i zadzwoniłam, żeby mi tylko receptę dała na luteinę to ta jej baba co siedzi przy telefonie i zapisuje na wizyty powiedziała, że nie ma mowy, że pani doktor nie ma wolnej chwili i że mam przyjść za 2 tygodnie. Jak do jutra nic się nie zmieni (tzn nie przyjdzie @) to pojadę rano na betę i jak będzie ciąża to zadzwonię chyba do gin bezpośrednio i zapytam czy mogę wziąć tą luteinę co mi ostatnio została. Ciekawe czy bez wizyty mi pozwoli brać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 20:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Stardust bierz jak masz!!!!!!!!!!!
NO ZWARIOWALAS dziewczyno?
KONIECZNIE!
Nie ma prawa zaszkodzic, moze pomoc.
1 wziąć czy 2? Ostatnio mi po 2 kazała brać.. Cholera, czuje się jak jakiś głupek. Jestem zootechnikiem i rozmnażanie nie ma dla mnie tajemnic, a jak chodzi o moje rozmnażanie to mam czarną dziurę w głowie.. -
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Jak bralas po owulce?
Dwie?
To lykaj dwie....
Odstawienie luteiny to slaby pomysl do czasu bety! -
nick nieaktualny
-
Ja uważam, że jest beznadziejny. Przez 3 dni wychodziły mi pozytywne, dziś zrobiłam test 25ml i wyszedł negatywny. I wygląda na to, że @ dziś przyjdzie. Raczej wcale nie byłam w ciąży, a on mi dawał taką nadzieję. Nigdy już z nich nie skorzystam.
-
Milcia wrote:Jadę właśnie na betę... Zobaczymy czy potwierdzi negatywne testy. Raczej tak, bo za rogiem czaii @.