Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jest to nie cien cienia a widoczna jasna kreska to juz mozemy ci pogratulowac. Ehhhh zostane sama na tym forum:(?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się, ja się nigdzie stąd nie ruszam :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaaak ehhh. Wszystkie brzuchate mnie zostawia jak tak dalej pojdzie. Hehe:):*

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tytuł posta jest bardzo uniwersalny, z każdym nowym tygodniem nowe testerki mogą się pojawić :P

• Milcia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko ja Cię nie zostawię. Ja się też boję, że za chwilę zostanę tu sama.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do dupy....ale ciesze sie z wami kochane ciezarowki!

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wrote:
    Do dupy....ale ciesze sie z wami kochane ciezarowki!
    Pewnie, że do dupy. Ja też się zawsze wściekałam jak czytałam o pozytywnych testach, a moje nie wychodziły.. ale w końcu muszą wyjść te II! Każdej z nas cholera! Bo jak nie my to kto?...

angi_o lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kochane zebyscie nie pomyslaly.
    ja ciesze sie kazda ciaza.
    nie naleze do tych zazdrosny czy zawistnych;)
    Po prostu juz tez bym chciala dzieciatko....

angi_o lubi tę wiadomość

• angi_o Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko ja też tu zostaje, a długo staracie się?Cały czas masz wysoką tempkę więc nadzieja jeszcze jest. Trzymam kciuki. U mnie kolejne testowanie 21 grudnia. To jest mój 31cs. W tym cyklu musi się udać, mam nową pracę więc zajmę trochę myśli, do tego w tym miesiącu ze wspomagaczem clo i będę robić testy owulacyjne.
    Lillenka, stardust87 gratuluje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 10:58

zrp0egz2shs65ya0.png
    24.11.2018 1 IUI :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Angi nie staramy sie zbyt dlugo.
    Zaczelismy w czerwcu, od razu zaskoczylo i sie poronilo....
    Pozniej mialam 3 cykle regulowane duphastonem-tylko jeden mial owulke, dwa byly beznadziejne wymuszane duphastonem-by sie zbyt nie przeciagaly.
    To 1 cykl staran po poronieniu-i pierwszy z CLO.
    Ja uwazam ze nie ma na co czekac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Ja mam! Ja mam! Dwie krechy! :) Druga blada bardzo, ale wyraźna :) Jak pisałam na innym wątku, mój mąż powiedział: "No, tym razem przynajmniej nie trzeba jej szukać", a to już znaczy, że ONA NAPRAWDĘ JEST :) Ale się nie podniecam, to testy 10ml i nie wiadomo co pokazują więc wieczorem na betę i wtedy dam znać.
    Gratuluacje :) Mówiłam, że się udało :)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wrote:
    Ale kochane zebyscie nie pomyslaly.
    ja ciesze sie kazda ciaza.
    nie naleze do tych zazdrosny czy zawistnych;)
    Po prostu juz tez bym chciala dzieciatko....
    zazdrość w tym wypadku to nic złego. Bo to przecież nie chodzi o to, że my wszystkim zafasolkowanym źle życzymy tylko o to chodzi, że też byśmy chciały być w końcu mamami...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 jedyne co mogę Ci teraz polecić to jak pójdziesz do ginekologa, a widzę, że jedną ciąże masz poronioną - powiedz o tym i poproś o duphaston lub luteine. Ja pierwszą ciąże porobiłam w 10 tygodniu. Kiedy zaszłam w drugą ciąże brałam 3-4 opakowania duphastonu aż minęło zagrożenie kolejnym poronieniem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angi_o wrote:
    Anko ja też tu zostaje, a długo staracie się?Cały czas masz wysoką tempkę więc nadzieja jeszcze jest. Trzymam kciuki. U mnie kolejne testowanie 21 grudnia. To jest mój 31cs. W tym cyklu musi się udać, mam nową pracę więc zajmę trochę myśli, do tego w tym miesiącu ze wspomagaczem clo i będę robić testy owulacyjne.
    Lillenka, stardust87 gratuluje.
    ja zaczynam dzisiaj 31 cs, mam tez czasami dosc, a czasami sie ciesze, ze nie mam jeszcze dziecka...probuje sobie znalezc w tym jakies dobre rozwizanie...jeszcze moge sie wyszalec, pobawic, jezdzic na wycieczki, robic co mi sie chce i na co mam ochote :) i wiele , wiele innych :)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    stardust87 jedyne co mogę Ci teraz polecić to jak pójdziesz do ginekologa, a widzę, że jedną ciąże masz poronioną - powiedz o tym i poproś o duphaston lub luteine. Ja pierwszą ciąże porobiłam w 10 tygodniu. Kiedy zaszłam w drugą ciąże brałam 3-4 opakowania duphastonu aż minęło zagrożenie kolejnym poronieniem :)
    Nie kochana, nie poronioną. Tzw "puste jajo". Przestała się rozwijać w 5 tyg., zauważyli dopiero w 10tyg. Do lekarza idę 4 grudnia (wizyta wcześniej była umówiona - wiem, że nic nie będzie widać jeszcze). Ale pewnie luteine albo duphaston mi da - ostatnio też brałam luteinę bo miałam progesteron 13 a norma w ciąży od 16 podobno. Ale nie miałam żadnych plamień ani nic. Nawet jak już się zorientowali, że ciąża nierozwinięta i przestałam brać to też do zabiegu (ponad tydzień) nic nie plamiłam nawet..

• Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja też tu zostaje, grudzień będzie nasz!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocno w to musimy uwierzyc....
    taki hurt ciezarnych na koniec roku bylby wskazany!!!

angi_o lubi tę wiadomość

• misiaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Nie kochana, nie poronioną. Tzw "puste jajo". Przestała się rozwijać w 5 tyg., zauważyli dopiero w 10tyg. Do lekarza idę 4 grudnia (wizyta wcześniej była umówiona - wiem, że nic nie będzie widać jeszcze). Ale pewnie luteine albo duphaston mi da - ostatnio też brałam luteinę bo miałam progesteron 13 a norma w ciąży od 16 podobno. Ale nie miałam żadnych plamień ani nic. Nawet jak już się zorientowali, że ciąża nierozwinięta i przestałam brać to też do zabiegu (ponad tydzień) nic nie plamiłam nawet..

Kochana ja też miałam "puste jajo" i gin kazał mi teraz brać duphaston od 16 do 25dc i w razie zajścia od razu mam wracać do duphastonu :) Myślę że napewno Ci coś przepisze tak zapobiegawczo :)

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • limonka Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj zrobiłam betę...
    23 dzień cyklu(cykle 28 dniowe) 9 dni po owu potwierdzonej przez gin,wynik 0,1mlU/mL początkowo się łudziłam że może za wcześnie poszłam,ale tracę nadzieję :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limonko udostepnij wykres.
    mialas cos co swiadczylo by o zagniezdzeniu? Bo czasami do 10dnia to nie ma co marzyc o hcg w krwi....

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ