Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien dobry:) mi sie @ spoznia bo miala byc juz w srode i nic... a testy negatywne i zero objawow za to kremowa wydzielina idzie i raz lecialam nawet do kibelka bo myslalam ze okres. na bete nie ide bo nie ma sie co ludzic wydaje mi sie ze castagnus mi wydluzyl wszystko. poczekam jeszcze kilka dni na @♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
-
nick nieaktualny
-
misiaa wrote:I jak tam u Ciebie? Mam nadzieję że nie przyszła @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 11:38
-
dziewczyny u mnie 9dpo dopiero i na teście dziś z allegro płytkowym (10) wyszedł mi cień kreski drugiej, możnaby by nawet powiedzieć że to słabiutka kreska ale nie wpisuje u siebie pozytywu dopóki mi nie wyjdzie na 25 dobrze widoczna kreska bądź w poniedziałek beta. bo już przeżywałam takie rozczarowanie po cieniach 2 razy ale nadzieję mam życzę Wam wszystkim dwóch pięknych kresek !!
-
Ja mam dostepne testy tylko 25tki, wyczytalam ze w niektorych krajach nielegalna jest sprzedaz testow bardziej czulych @___@ i tak jest tu gdzie mieszkam.
Powtorzylam dzisiaj test innej firmy i bladziocha chyba tam widze. Maz jest sceptyczny. Chyba w poniedzialek pojde zbadac krew. -
nick nieaktualny
-
ja znów jutro zatestuje, ale boję sie rozczarowania że cienia kreski już nie będzie albo że będzie tak samo słaby i lipa. no ale zonaczymy, już mam dosyć starania się, to jest wyczerpujące psychicznie i życzę wszytskim dziewczynom jak najszybszego zielonego zakończenia
-
Witajcie dziewczyny:) ja wyczekuje dnia w,którym @ sięnie pojawi.Powinna być 3 grudnia o ile jej nie będzie testuje 4 grudnia.Będzie to 28dc a 14dpo.
Cykle miałam regularne 30 dniowe ale się sytuacja zmieniła po anginie ropnej w listopadzie i cykl wyszedł 26dniowy teraz.Zobaczymy co będzie.
PozdrawiamZałamana... -
nick nieaktualnyniania wrote:Jak myślicie kiedy najwcześniej mogę testować? Cykle mam około 30dniowe
teraz masz 10 dzien po owulce tak??a wiesz ile wynosi twoja faza lutealna??
u mnie byly cykle max 33 dniowe a teraz mam juz 36 dzien i okresu brak i test wczoraj negatywny.. wiec nie wiem czy jest za wczesnie na test czy na okres mam czekac!! wiec radze ci sie wstrzymac do conajmniej 14 dnia po owulce.. twoj wykres wyglada bardzo ladnie wiec mam nadzieje ze bedzie pozytywnie trzymam kciuki.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny