Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny- ja dzis testowalam 2dni po terminie miesiaczki. Wyszla blada kreska-albo mi sie wydaje. Chcialam zalaczyc zdjecie zebyscie mogly spojrzec i powiedziec co myslicie ale nie bardzo wiem jak to tu zrobic:(
Mezowi nie pokazuje poki pewna nie bede, tak ze chyba jutro znow bede testowac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi dzisiaj wyszlo cos dziwnego...oczywiscie test zrobiony za wczesnie -9dpo, po dwoch minutach byly dwie kreski! druga jasiejsza od testowej, ale nie taka wcale lichutka...polecialam pokazac mezowi. Pierwszy raz widzial to co ja na tescie ( nie urojone czyli), po 5 minutach spojrzalam na test raz jeszcze....druga kreska zniknela...bardzo przepraszam za slownictow, ale ...WHAT THE FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co to mialo byc, mialyscie kiedys cos podobnego? ja robilam juz setki testow, czasami byla biala kreska ( ewaporacyjna )po np 15 minutach, gdzie juz sie nie powinno czytac testu.....ale nigdy nie mialam doczynienia ze znikajaca pozytywna krecha...masakra, dziewczyny poradzcie cos, bo sie zalamie -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Mi dzisiaj wyszlo cos dziwnego...oczywiscie test zrobiony za wczesnie -9dpo, po dwoch minutach byly dwie kreski! druga jasiejsza od testowej, ale nie taka wcale lichutka...polecialam pokazac mezowi. Pierwszy raz widzial to co ja na tescie ( nie urojone czyli), po 5 minutach spojrzalam na test raz jeszcze....druga kreska zniknela...bardzo przepraszam za slownictow, ale ...WHAT THE FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co to mialo byc, mialyscie kiedys cos podobnego? ja robilam juz setki testow, czasami byla biala kreska ( ewaporacyjna )po np 15 minutach, gdzie juz sie nie powinno czytac testu.....ale nigdy nie mialam doczynienia ze znikajaca pozytywna krecha...masakra, dziewczyny poradzcie cos, bo sie zalamie
weronika gdzieś na forum lecz nie wiem zupełnie w którym miejscu rzucił mi się w oczy wątek zatytuowany - znikająca kreska na teście - poszukaj.. widocznie komus też sie takie coś zdarzyło. Kciukam aby sie udało
oooo znalazłam - https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/znikajaca-kreska-na-tescie,1053.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 09:54
-
Mnie Mikołaj nie chce dać prezentu...chyba byłam niegrzeczna.Wszystko pozamiatane Wypisuje się z testowania po co jak jutro będzie @ według regularnych cykli czyli cudnie 30 dniowych.Ehh odpuszczam ten cykl są święta zamiast martwić się robić sobie nadzieje chce je przeżyć radośnie i w ogóle super.Będę tylko mierzyć tempke i tam zaznaczać ale będzie to cykl bez zaangażowania,nadziei itd.
PozdrawiamZałamana... -
Dziewczyny dzis usmiecham sie juz troszke smielej-
zdjecie mojego dzisiejszego testu i porownanie wczorajszego i dzisiejszego (kreska wyrazniejsza). Do lekarza w poniedzialek na badanie krwi:)
https://imageshack.com/i/3odf2oj
https://imageshack.com/i/e9hn9sj
Plan jest- jeden test jutro- i pakuje ladnie do skarpety mezowi jutro na Mikolajki:) nie moge sie doczekac jego miny:)Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny