Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Ciesze się, że jest to forum, podczytuję je trochę i dobrze wiedzieć, że nie jestem sama ze swoimi obawami, przemyśleniami i wątpliwościami. Własnie chciałam zapytać Cię Naama, bo nie znalazłam takiego wątku, jakie masz objawy po luteinie? u obecnego lekarza to mój drugi cykl z clo i luteiną, ale w pierwszym jakoś nie wierzyłam, że się uda, byłam zajęta innymi rzeczami, nie obserwowałam organizmu.
Czasami przed okresem pobolewały mnie piersi, ale raczej całe, obecnie, 10 dpo mam takie mega wrażliwe same brodawki. Czy tak ktoś miał po luteinie? Większość dziewczyn bierze dupka, może jednak ktoś brał luteinę i może mi podpowiedzieć. Oczywiście staram się nie wkręcać sobie niczego, bo również zmęczenie zimą jest normalne...ale...Każdy organizm jest inny, ale ciekawa jestem czy takie bolące brodawki to normalna rzecz przy luteinie.
Ja również chcę testować 13.12, niech to będzie super data!weronika86 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Witam
Ciesze się, że jest to forum, podczytuję je trochę i dobrze wiedzieć, że nie jestem sama ze swoimi obawami, przemyśleniami i wątpliwościami. Własnie chciałam zapytać Cię Naama, bo nie znalazłam takiego wątku, jakie masz objawy po luteinie? u obecnego lekarza to mój drugi cykl z clo i luteiną, ale w pierwszym jakoś nie wierzyłam, że się uda, byłam zajęta innymi rzeczami, nie obserwowałam organizmu.
Czasami przed okresem pobolewały mnie piersi, ale raczej całe, obecnie, 10 dpo mam takie mega wrażliwe same brodawki. Czy tak ktoś miał po luteinie? Większość dziewczyn bierze dupka, może jednak ktoś brał luteinę i może mi podpowiedzieć. Oczywiście staram się nie wkręcać sobie niczego, bo również zmęczenie zimą jest normalne...ale...Każdy organizm jest inny, ale ciekawa jestem czy takie bolące brodawki to normalna rzecz przy luteinie.
Ja również chcę testować 13.12, niech to będzie super data!
Witaj!
Ja biore luteine czesto na wywolanie @. Otoz przy malej dawce nie powinny bolec piersi. Mnie delikatnie pobolewaly po wysokich dawkach ale nigdy nie brodawki...raczej jest inny powod takiego stanu rzeczy powodzenia!
-
Lamia wrote:malutka ja tak miałam ból jak na miesiączkę nawet bym powiedziała że jeszcze mocniejszy a ciąża jest. To trzymam kciuki!!!!
Co do Dupka to nie miałam więc nei powiem jak on wpływa.
Trzymam kciuki!!!!
Lamia jak odczuwalas ten bol miesiaczkowy przed testem pozytywnym? pamietasz moze w jakich dpo to bylo? ja mam od 11dpo ( jest 13 dpo) takie bole miesiaczkowe, dosyc silne, ale @ nie ma. A zamiast tego od 3 dni wlasnie mam sluz jak gluty, kremowy ale rozciagliwy...nie wem dlaczego. -
weronika powiem Ci że od 10 dpo odczuwałam bóle podbrzusza, najpierw takie jakby mi sie jelita poskręcały a potem takie naprawdę silne bóle @owe, połączone z takim naciąganiem brzucha w środku.
Miałam tak, że np bołało cały dzień a wieczorem puszczało, albo nie bolało cały dzień a wieczorem jak zaczeło to na nospie kończyłam. Do tego tak jak u Ciebie miałam dużo śluzu.
Ja juz nawet mojemu powiedziałam ze nic z tego a tu proszę. Więc wg mnie może to byc tak jak u mnie fasolka -
Dziękuję Weronika! Jesteś kochana.
Oczywiście to chciałam usłyszeć, ale później sama doczytałam, że skoro luteina to progesteron, a to on powoduje wrażliwość piersi przed @, to raczej jest działanie luteiny.
A obiecałam sobie nie wkręcać niczego.
Weronika, trzymam kciuki, aż nie wiem czy gratulować, żeby nie zapeszyć, nie znam wszystkich postów, w którym dniu dpo testowałaś?
Dziewczyny, czytając wasze posty doszłam do wniosku - jedynie słusznego - że jak się chce wcześnie znać prawdziwy wynik starań, to trzeba zrobić betę.
Zatem idę na betę w piątek.
-
Dziewczyny, właśnie wróciłam od ginekologa, pani dr powiedziała że macica jest pięknie rozpulchniona, i że ona tutaj miesiączki nie widzi, aby się miała pojawić, także dostałam skierowanie na bete jutro idę, a w piątek wyniki. Trzymajcie kciuki
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Czytam Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się ujawnić To mój 3 cykl starania się, według mnie owulację miałąm w niedzielę 1.12. Dziś zrobiłam test, niestety wyszedł negatywny... @ ma przyjść w niedzielę 15tego... Zastanawiam się czy nie zrobić jeszcze jednego testu 13 w piątek. A nóż będzie szczęśliwy...
-
Sylka wrote:Cześć Dziewczyny! Czytam Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się ujawnić To mój 3 cykl starania się, według mnie owulację miałąm w niedzielę 1.12. Dziś zrobiłam test, niestety wyszedł negatywny... @ ma przyjść w niedzielę 15tego... Zastanawiam się czy nie zrobić jeszcze jednego testu 13 w piątek. A nóż będzie szczęśliwy...
Witam u mnie równiez miesiączka powinna się pojawic 15 grundnia, pojutrze ide na bete:P trzymam kciuki:D
-
hej dziewczyny!! to był mój drugi cykl starań i.... mam dziś cień drugiej kreski )
weronika86 lubi tę wiadomość