Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka1983 wrote:Bo nadzieja czyni cuda........ ja testowałam do skutku.... głupol jestem, ale jak kupiłam 10 testów po 1zł to mnie korciły
Gdzie w takiej cenie testy znalazłaś?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ja zawsze w aptece kupowałam w cenach od 5 do 20 zł.
Na allegro taniej, ale... chyba nie miałabym zaufania do takiego testu. No i w aptece można kupić a nie czekać na kurieraAnia_84 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
ehhh jeszcze długie 4 dni - mam nadzieje ze wytrzymam..i ze @ nie przydzie .. choc jak przyjdzie to trudno ... ida przeciez swieta
-
Sylka ... nie chce cie martwić, ale mi też po kilku godzinach pojawił sie cień... byłam przeszczesliwa... Następnego dnia zrobiłam test. Wynik negatywny. Po tak długim czasie wynik jest niestety nieważny ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 19:59
-
nick nieaktualnyja wczoraj zrobilam test i praktycznie dzisiaj dopiero rano byla widoczna kreska ale to ledwo ledwo co,dzis znow wieczorem powtorzylam,po 5 min byl widoczny slad gdzie ta kreska powinnabyc a po dwoch godz juz byla dobrze widoczna,dzis moj 9 dpo i zobaczymy co dalej
-
nick nieaktualny
-
heh dziewczyny ale się uśmiałam czytając wasze ostatnie posty!
I nie mówie tego złośliwie bo ja też z tych niecierpliwych jestem, dlatego miałam wrażenie jak bym siebie czytała
Ja jestem jeszcze przed owulką a najchętniej też juz bym test robiła bo juz chce wiedzieć jak ten rok się zakończy
szaleństwo normalnie
a za was oczywiście trzymam kciuki! -
Dla tych co na święta mają piękny prezencik w postaci dwóch kresek na teście Wyszperałam na allegro szukając ozdób i pomyslałam, że to idealny pomysł na poinformowanie rodziny- zawiesić takie ozdoby na choince Chciałabym w ten sposób przekazać radosną wiadomość mojemu mężowi, ale... obawiam się, że znowu nie wyszło.
http://allegro.pl/drewniane-ozdoby-bobas-bocian-4-szt-i3709305092.html
magdzia26 lubi tę wiadomość