Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko: tak, ja zachowywalam zawsze i jak byl negatywny to taki pozostawal... a jak cien byl to po paru dniach byla juz gruba krecha i ciaza (2 razy)... ale moze to od firmy zalezy? Kurcze, Anko trzymam kciuki żeby ten bladzioszek okazal sie ciazowym!!!!
-
Anko wrote:Hahaha wstyd sie przyznac...ale widze ze wszędzie wariatki takie jak ja! Dziewczyny czekam na odp na moje pytanko ze str.poprzedniej!
Ja zawsze wywalam testy po 5 min (zgodnie z instrukcją). Co z tego, że pojawi się cień drugiej, skoro to już nie jest wiarygodny wynik? -
nick nieaktualnyMagda ewidentnie pozytywny..
Anko ja tak miałam w obu ciążach i jak widać po suwaku 30 tydzień leci. Aczkolwiek dziwie się, że wyszedł Ci tak wcześnie.. Może jednak to pozytywny i spodziewasz się bliźniaków? (Wtedy beta jest większa niż przy ciąży pojedynczej) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko wrote:Hej dziewczyny. Rowniez sie przylaczam. Ide na bete w srode....
stresujace i przykre te nasze starania. Kazda z nas marzy o tym samym i doskonale was wszystkie rozumiem. Zycze by nam wszystkim udalo sie przed sylwestrem!!!
Mam rowniez pytanie-rozmawialam juz o tym z kolezankami i sa rozne opinie. Czy zdarza sie wam tak ze po 5 10 czy 15 minutach wychodzi cien drugiej kreski? Zatrzymalyscie kiedys testy na dluzej niz 3 minutki???
A poza tym kiedyś czytałam wypowiedź laborantki, która napisała, że nigdy się nie spotkała z tym, żeby po czasie wyszedł test fałszywie dodatni, mówiła, że jak nie ma hCG to nie ma sił, żeby wyszła ta kreska nawet po 2h. Tego też się trzymamMisia1980 lubi tę wiadomość