Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam. Mam pytanie wedlug monitoringu cyklu ovu byla wczoraj od dziś przez 8 dni mam brać luteine..później odstawić i jeśli w ciągu tygodnia nie dostanę krwawienia mam zrobić test...zastanawiam się czy jeśli udałoby się i zaszłabym w ciąże odstawienie leku nie zaszkodzi...lekarz zapewnia że nie...czy któraś z Was miała podobną sytuację?Niania ..
-
angi_o wrote:Ja też w środę testuje jak tempka nie spadnie.
-
Myślicie ze mogę już testować ? Ciekawość mnie zżera
(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-
nick nieaktualny
-
stardust87 ja w tym miesiącu troszkę wyluzowałam, skok po owulacji miałam mały więc nie wiem czy w ogóle była, ale dziś zastanawiam się nad tym wykresem, bo wczoraj w 7dpo miałam mały spadek, a dziś wyżej niż wszystkie do tej pory i piersi zaczęły boleć, więc może jednak coś z tego będzie. Mam malutką nadzieję ale chyba spokojnie wytrzymam do środy. Po 2,5 roku starań chyba zaczynam powoli odpuszczać, w tej chwili jestem przygotowana na przyjście @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 17:40
-
nick nieaktualnywitam dziewczyny
ja jestem obecnie w 28 dniu cyklu i 6 dzien po owulacji..
@ spodziewam sie 34 dnia cyklu..jesli nie przyjdzie to testuje ale okolo 35 dnia cyklu tj. 30 listopada nie wczesniej.. obiecalam to sobie zeby w razie nadejscia malpy rozczarowanie bylo mniejsze.. mam nadzieje ze wytrzymam bo test lezy i czeka -
Ag... Nie martw się, na test jeszcze za wcześnie. Niektórym kobietom wychodzi + najwcześniej 10dpo, a przeważnie 13 lub 14dpo. U mnie też 9dpo, test zrobię w środę jeśli tempka odbije bo jak narazie skacze i dziś jest niska. Powtórz test za 2 lub 3 dni.
-
Ag... wrote:Zrobiłam, 9 dni po owul. test pepino 10ml- negatywny:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 13:13
-
nick nieaktualnyAg...racja ja tez tak mialam, robiłam w 15 dpo i negatyw, a w 18 dpo wyszła dopiero słaba kreseczka, trzeba cierpliwie czekac powodzenia
Milcia jesli masz skierowanie to na bete smialo mozesz isc, co do sikacza to moze lepiej jeszcze poczekac, wybor nalezy do Ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny