Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ mnie podbudowałyście na duchu, teraz to jeszcze lepiej się czuję, będę chodzić chyba do końca dnia z bananem na buzi hehe
A Ty Kasandra popatrz na mój wykres jak szaleje góra dół nie przejmuj się spadkiem tempki takim małym, trzymam kciuki za Ciebie równieżLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyja przezylam biochemiczna w listopadzie testy ciemniały ale beta wzrosła za mało noi było po ptakach niestety teraz pije zioła ojca sroki nr3 od 1 dnia cyklu i mam nadzieje ze pomoga mi zajsc 2 raz w ciąże jednak odpiściłam mierzenie i obserwacje bo już dostawałam na glowe noi zrobilam pelen zestaw badań noi do gina ide z nimi
-
xpatiiix3 ja Ci powiem, że jestem taka ostrożna, bo u mnie to się zawsze tak powoli zaczyna z tym spadkiem więc zobaczymy co będzie jutro i jak dzieciaczki wstaną, bo znając życie znów wcześniej
ale powiem Wam, że mój detektor ciąży dziwny jest (choć i tak się o niego nie opieram, bo ja zazwyczaj bezobjawowa jestem ) ale co nie dodam to on pokazuje mi ciągle tylko 3 najwyżej punktowane objawy i nic więcej nie dodaje ciągle 6 pkt bez względu na wszystko z listy poprostu odpadają te mniej punktowane a u góru się pojawia nowy i takim cudem, mimo że zapunktował mi już z 6 objawów dzisiaj to ciągle pokazuje tylko 3 (nie wiem czy nie zamieszałam za bardzo ) a jak jest u Was ?
xpatiiix3 a Tobie ile pokazał? -
Ja pod kontrolą endo, wszystie wyniki porobione mam i ostatnio jak byłam to powiedział mi ginek, że chyba najlepszy cykl z tych poprzednich, że macica powiększona ,endo grube ,pecherzyk graffa ładnie urósł, wszystko świetnie wygląda i trzyma mocno za mnie kciuki, że w tym cyklu Nam się uda i taką nadzieję, mam i ja
Kasandra dobrze będzie będziemy jeszcze razem na belly pisać na listopadówkach hehe no a ja tam nie zwracam uwagi na detektor nawet bo kłamał mi coś wcześniej mój dzisiaj się popisał 5,30 i butelką w łeb na pobudkęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 17:26
Livia
Nela
Marcel
-
bo masakra nasza Corcia tez cos 5.20 wstała, ale m ją uspał znòw i pospała do 7.22 a synek zazwyczaj śpi dłużej do 8.30 ale dzisiaj coś głodny był to wstał też o 7.30 zazwyczaj ja wstajè z nim o 8.30 takiego mam kochanego m, że zajmuje się moją Małą, żebym ja mogła dospać, bo ja do Małego wstaję czasem w nocy jeszcze z 2 czy 3 razy a czasem więcej....
no w listopadzie się moja Córcia urodziła także byłaby powtórka -
nick nieaktualny
-
Kasandra mój synek w lutym więc ten luty szczęśliwy może będzie znowu dla mnie śpi zazwyczaj ok.9-12 h w nocy bez pobudek ale od 3 dni jakiś kryzys, ma chyba skok rozwojowy, a w środę roczek skończył
Ania to patrz 11dpo teścik cień cienia, nie martw się jeszcze czas
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c924a23c5e2a4e96.htmlLivia
Nela
Marcel